ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zateplování budov Tábor
Zabýváme se výstavbou rodinných domů, občanských staveb, průmyslových staveb, rekonstrukcí staveb a zateplováním budov. Jsme zaregistrováni v programu Zelená úsporám.
Plynospotřebiče okr. Tábor.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis, revize: -plynové a olejové hořáky PBS Třebíč, VPS Hradec Králové, ZTS Litomyšl, JUNKERS, BENETONE, OLYMP, FERROMATT, DUNPHY, ACV, HOVAL -kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, ETI, DAKON, BUDERUS, IMMERGAZ, INTERCONTI, HERMANN, ARISTON. Pozáruční servis: ...
Projektová činnost Tábor
Nabízíme projektovou činnost v oblasti: vodohospodářské stavby, vodovody, kanalizace, úpravy menších vodních toků, protipovodňová opatření, skládky odpadů, revitalizace toků.
Montáž a revize plynových zařízení na LPG a CNG Tábor
Nabízíme montáž, opravy, servis, a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení a tlakových zařízení.
Lité a průmyslové podlahy Tábor
Nabízíme pokládku litých a průmyslových podlah, provádíme sanace balkónů, teras, záchytných jímek a bazénů bez bourání původní podlahy.
Projektování staveb, realizace interiérů Písek.
Projektování: -kompletní služby až po výběr dodavatele stavby -inženýrská činnost -zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení -zakreslení stávajícího stavu vaší nemovitosti -kompletní studie a projekty -novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby a interiéry - specializace oprava památkově chráněných staveb Realizace ...
Garážová vrata, rolety, markýzy Písek.
Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.
Oprava ploché střechy v Praze a okolí
oprava ploché střechy na průmyslovém objektu nebo na panelovém domě, vysušení mokré skladby plochých střech, světlíky pro průmyslové objekty dle rozměrů zákazníka, vše na míru
Stavby na klíč Tábor
Nabízíme kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: restaurátorství památkových objektů, renovace a rekonstrukce, stavební práce, podlahářské práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, tesařské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce, revize.
Nákladní doprava, zemní práce
Nabízíme služby v oblasti nákladní dopravy a zároveň zemní práce pásovým minibagrem v oblasti Jindřichohradecka a Táborska.
Stavební řezivo a střešní latě za snížené ceny
Nabízíme stavební řezivo smrkové trámy a fošny ze sériové výroby za 4900 Kč/m3 pro drobný odběr nebo za 4600 Kč/m3 při odběru na celý kamion, dále nabízíme střešní latě za cenu 11,52 bm (4800 Kč/m3) včetně impregnace. Veškeré nabízené řezivo spadá do 1.jakostní třídy. Nabídka je platná při platbě v hotovosti. Bližší informace o možnostech sériově ...
Vodoinstalační a topenářský materiál Tábor
Nabízíme vodoinstalační a topenářský materiál, vybavení koupelen, sanitární keramiku, obklady, dlažby.
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Malířské a natěračské práce České Budějovice.
Základem naší společnosti je precizní práce, která vychází z 18-leté zkušenosti.Naší prioritou je spokojený zákazník.Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce.Malování bytových i nebytových prostor.Nátěry fasád, střech, podlah.Speciální chemické nátěry(nátěry bazénů, nátěry konstrukcí atd).Provádíme protipožární nátěry(ocelové, kovové, betonové ...
Podlahové krytiny, podlahářské práce Písek.
Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.
Podlahy, dveře, vestavěné skříně Strakonice
Nabízíme montáž dveří a zárubní, vestavěných skříní, pokládku masivních i plovoucích podlah, PVC, renovaci starých podlah.
Dveře a zárubně, podlahy, schodiště Strakonice
Nabízíme dodávku a montáž interiérových dveří a zárubní, plovoucích podlah, schodišť, půdních schodů. Prodáváme pouzdra pro posuvné dveře, palubky, prkna, hranoly.
Projektová činnost Strakonice
Nabízíme kompletní projekty staveb /stavební části, elektroinstalace, vytápění, plynové instalace, vzduchotechnika, požární bezpečnost staveb/, energetické audity, geodetické práce, geologické průzkumy, měření radonového rizika.
Terasy Grenadeck
GRENA, a.s. nabízí WPC (dřevoplastové) terasové systémy Grenadeck WPC, plotovky Grenafence vč. celého plotového systému, desky s vysokým leskem Grenagloss a protipožární materiály Grenamat. Přijďte nás navštívit na IBF 2011!
Těsnění betonů
Preventivní a dodatečné utěsnění beton.konstrukcí materiály Xypex Sanace beton.konstr. Sanace zdiva Hydroizolační clony Freezteq-nejlevnější dodat.izolace zdiva Zateplení domů Opravy balkónů Výstavba a rekonstr.domů Jiné stav.práce
Požární signalizace, detekce plynu okres České Budějovice
Nabízíme montáž, servis, revize elektrické požární signalizace, detekci plynu, kontrolu požárních klapek.
Plynová zařízení České Budějovice.
Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...
Geodetické práce České Budějovice
Nabízíme geodetické práce, vypracování podkladů pro projekty, zaměřování inženýrských sítí, vytyčování staveb, zhotovení geometrických plánů.
Konstrukce hliníkové, ocelové, okr. České Budějovice.
Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce.