ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Eurookna, dveře Prachatice
Nabízíme výrobu a montáž oken, eurooken, dveře interiérové a vchodové. Dřevěná okna jsou okna s dlouholetou tradicí a životností.Nová generace oken z dřevěných eurohranolů přináší celou řadu výhod, např.: -vynikající pevnost a tvarovou stálost -dlouholetou životnost -výborné tepelně-izolační vlastnosti -velkou variabilitu ...
Zaměření inženýrských sítí České Budějovice
Správci inženýrských sítí vyžadují ke kolaudaci zaměření skutečného průběhu přípojek. Zaměření těchto přípojek je maximálně vhodné provádět před jejich založením a tomu i přizpůsobit koordinaci jednotlivých prací na stavbě .
Výroba železobetonových roštů.
Našimi výrobky jsou železobetonové rošty do stájí, zámková dlažba, obrubníky, svahové tvárnice, stropní desky, skruže, filigránové stropní desky, vpustě. Vyrábíme atypické prefabrikáty, výstuže do betonu, zahradní architekturu. Transport betonu.
HB beton, s.r.o.
Plovoucí podlahy Strakonice
Nabízíme laminátové plovoucí podlahy,které jsou z kvalitního materiálu,jejich výhodou je velice snadná montáž , snadno se udržují a působí svěže a útulně ve vašem bytě. Při srovnání s dlažbou je opravdu teplejší. Plovoucí podlahy jsou vhodné i na podlahové vytápění. Můžete ji položit na jakýkoliv povrch,ať se jedná o suchý,rovný,tvrdý či ...
Projektování rodinných domů, Jižní Čechy.
Nabízíme projektování rodinných domů,projekty pro provozní haly, zajistím vám stavební povolení i stavební dozor, posudky.
Projekční práce ve výstavbě bytové, občanské, průmyslové, zemědělské, inženýrské.
Projektcentrum Vimperk existuje od r. 1991. Sdružení zajišťuje kompletní projekční a inženýrskou činnost ve výstavbě zejména pro stavby bytové, občanské, průmyslové, zemědělské, inženýrské. Projekty jsou počítačově zpracovávány s použitím AutoCAD 2002 LT s možností předávání dokumentace v digitální formě prostřednictvím elekronické pošty.
Parapety  z kamene a terasa Praha
Kamenné parapety jsou výrazným oživením interiéru. Zvolíte si sami barvu a druh materiálu. Vyrábíme a dodáváme vše na míru dle Vašeho přání. Našim standartem je včasná dodací lhůta,kvalitní zpracování. Nezbytnou součástí je milé a vstřícné jednání .
Kuchyňské desky z kamene Praha
Kvalitní kuchyňské desky jsou vyráběny z tuzemských a dovozových žul. Tento materiál vypadá v kuchyni elegantně. Snadno se udržuje a je vysoce kvalitní a odolný vůči poškození Zpracujem vám návrh a zároveň zrealizujeme do detailu vaši představu.
Kamenictví Velešín, okr. Český Krumlov.
Vyrábíme pomníky, parapety, schody, kuchyňské pracovní desky, obklady na krby. Kamenictví Jatvar se zabývá zpracováním přírodních žul, mramoru, pískovce a výrobou terasa včetně renovace. Kamenictvím se zabýváme již řadu let. Našim standardem jsou včasné dodací lhůty a vysoká kvalita zpracování, vstřícné a seriozní jednání.
Izolace střech, teras, základových desek, Jindřichův Hradec.
Jsme odborná firma s dlouholetou tradicí, zkušenosti čerpané již od poloviny devadesátých let minulého století. Provádíme izolace střech, teras, základových desek, silážních žlabů a hnojišť, izolace proti ropným produktům, radonu.
Geodetické práce, Tábor
Nabízíme geodetické práce: vyhotovení geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic, zaměřování inženýrských sítí, geodetické práce v investiční výstavbě, podklady pro tvorbu GIS.
Geometrický plán; sleva 15%
Geometrický plán s 15% slevou do konce června 2013. Akce platí pro všechny okresy Jihočeského kraje a dále okres Česká Lípa.
Geodetické práce, vytyčování pozemků,  České Budějovice.
Geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, vytyčování pozemků. Geometrický plán tvoří součást listiny, kterou se upravují práva k části pozemku zapisovaná v katastru nemovitostí Poradenství v katastru nemovitostí, geodetické práce.
Poradenská činnost ve stavebnictví, Vimperk.
Projekční a inženýrská činnost pro bytové, občanské, průmyslové, zemědělské a inženýrské stavby. Poradenská čínnost ve stavebnictví.
Bazar stavebních strojů Tábor.
Nákup, prodej, bazar: -stavební stroje -jeřáby a přídavná zařízení.
Demolice, demoliční práce okr. Strakonice.
Demolice: -bourací a demoliční práce, odstraňování staveb -strojně -odstřelem.
Kamenictví Velešín.
Vyrábíme pomníky, parapety, schody, kuchyňské pracovní desky, obklady na krby.
Truhlářské hoblice.
Naše výrobky jsou vyráběny z velmi kvalitního bukového materiálu doplněné kvalitními doplňky. Moderní technologie je zárukou prvotřídní kvality zpracování. Hoblice a pracovní stoly jsou expandovány v demontovaném stavu, baleny v pětivrstvém kartonu. Jejich montáž je velmi jednoduchá, v každém balení je přiložen detailní montážní návod. Doplňkovým ...
Pronájem mobilního oplocení Jižní Čechy.
Naší specializací je zajištění bezpečného oplocení prostorů staveb, jak za účelem ochrany veřejnosti před možností úrazu vlivem stavební práce, tak ochrany zdraví osob na stavbě pracující a dále za účelem ochrany majetku a vybavení stavební firmy, nebo investora. Nabízíme pronájmy krátkodobé u dlouhodobé , se zajištěním veškerého servisu ...
Projekty pozemních staveb Vimperk.
Zajistíme projektovou dokumentaci všech druhů pozemních staveb - architektonické, stavebně technické a konstrukční řešení, požární bezpečnost staveb atd. Zpracujeme průkazy energetické náročnosti budov a jiné tepelně technické výpočty. Nabízíme inženýrskou a poradenskou činnost ve stavebnictví.
Kompletní projekční a inženýrská činnost ve výstavbě, Vimperk.
Projektcentrum Vimperk existuje od r. 1991. Sdružení zajišťuje kompletní projekční a inženýrskou činnost ve výstavbě zejména pro stavby: -bytové -občanské -průmyslové -zemědělské -inženýrské. Projektová dokumentace je počítačově zpracovávána s použitím AutoCAD 2002 LT s možností předávání dokumentace v digitální formě ...
Sanace betonových konstrukcí, Veselí nad Lužnicí.
Nabízíme stavební práce: sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, základové desky, zámkové dlažby.
Univerzální nakladače Jindřichův Hradec.
Prodej nových strojů a náhradních dílů. Univerzální nakladače na čtyřkolovém podvozku...více info na našich www stránkách.
Čištění kanalizací, rybníků, výkopové práce, okr. Strakonice.
Zemní práce: -čištění kanalizace, rybníků, potoků -výkopové práce, výkopy základů -frézování většiny druhů hornin, betonu a zdiv -zakládání staveb pro rodinné domy i pro průmyslové stavby (čističky) Demolice: -bourací a demoliční práce, odstraňování staveb -strojně -odstřelem.
Montované haly, Planá nad Lužnicí
Nabízíme montáže, dodávky: ocelové haly, halové objekty, nosné konstrukce, opláštění, sendvičové panely, zateplovací systémy. Poskytujeme inženýrské a poradenské služby, projekty a montáže hal na klíč.