ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej, půjčovna stavebních strojů České Budějovice
Zabýváme se prodejem, pronájmem a servisem stavebních strojů: kráčivá rypadla, bourací kladiva, bagry pro stavební a zemní práce, dozery, drtiče kameniva, nakladače, buldozery.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Speciální slevová akce na kliky.
Interiérová klika VERONA OB za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika Luxembourg (OB) za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika TOKYO OB za pouhých 199 kč bez DPH.
Traktory, sekačky okr. Písek.
Výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje. Prodej, servis, náhradní díly.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Stavební práce Jindřichův Hradec
Nabízíme tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce.
Ocelové konstrukce Strakonice.
Výroba svařenců, svařování nerezů, kovovýroba, povrchové úpravy kovů, haly, halové systémy, konstrukce, zábradlí, schodiště, zemědělská technika. Opravy strojních součástí svárem.
Podlahářské práce Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Ploché střechy, světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Výroba rozvaděčů Milevsko
Vyrábíme kompletní NN rozvaděče dle vlastní nebo dodané dokumentace, rozvaděče pro řízení výrobních technologií, elektronické komponenty pro průmyslové využití, hladinové spínače, ponorné elektrody.
Stavebniny Nová Bystřice
Zabýváme se velkoobchodním prodejem stavebnin a střech: betonová krytina, betonové a pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny a systémy, cihly, zdící systémy a materiály, střešní okna, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony, okapy.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Stavby na klíč, kompletní realizace staveb Tábor
Provádíme restaurování památkových objetků, renovace a rekonstrukce, stavební práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce.
Nové zajišťovací značky polohy koleje
Nové konzolové zajišťovací značky pro zajištění prostorové polohy koleje. Dají se osadit na každý podklad. Sestávají ze dvou částí – z desky pro informační štítek a trubky tvořící konzolu, které se navzájem spojí a připevní k podkladu jedním šroubem nebo vrutem. Při montáži se zajišťovací značka připevní do otvoru v nosném prvku – nejčastěji ve ...
Likvidace a přeprava odpadů Vodňany
Nabízíme prodej pohonných hmot, prodej uhlí, písku, nákladní dopravu, likvidaci a přepravu odpadů.
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Zateplování budov České Budějovice
Provádíme zateplování budov rekonstrukce staveb tepelné izolace objektů zateplování a opravy fasád a objektů a další práce
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Stavby, rekonstrukce a opravy střech Sezimovo Ústí
Nabízíme montáž všech druhů střešních krytin, tesařské práce, klempířské práce, pokrývačské práce. Provádíme opravy a rekonstrukce střech, hydroizolace, montáž střešních oken.
Elektroinstalace Blatná
Nabízíme elektroinstalační práce, elektromontáže, revize elektro, hromosvody, opravy elektromotorů, domovní rozvody, přípojky. Prodáváme elektroinstalační materiál, elektromotory.
Elektromontážní práce Tábor
Vyrábíme bytové, průmyslové rozvaděče. Nabízíme elektromontážní práce.
Slevy střešních krytin-KM Beta, Tondach, Mediterran.
Nabízíme slevy na střešní krytiny. KM Beta až 40%, Tondach až 35%, Mediterran až 36%. Slevy platí do konce listopadu a nebo do vyčerpání zásob.
Truhlářství okr. Český Krumlov
Nabízíme zakázkovou výrobu - nábytek z masivu a lamina, kuchyňské linky, renovace kuchyňských linek.
Elektromontážní a elektroinstalační práce Český Krumlov
Nabízíme elektromontážní a elektroinstalační práce - rozvody NN a VN, slaboproudé rozvody, hromosvody, měření a regulace, revize a zkoušky elektrických zařízení.
Prodej, dveře, zárubně, okna Dačice.
Prodej, montáž: -dveře vnitřní, vchodové a protipožární -zárubně obložkové -plastová okna -dřevěné šindele.