ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Laminátové a plovoucí podlahy, pokládka podlah
Laminátové, plovoucí, dřevěné a vinylové podlahy, pokládka podlah, podlahářské práce, renovace podlah od firmy Podlahářství Svoboda vTřebíči.
Podlahářství Leoš Svoboda
Stylový zahradní nábytek s dlouhou životností – stoly, židle, lehátka, houpačky a mnoho dalšího
Na výrobu stylového zahradního nábytku, jako jsou stoly, židle, lavice, lehátka, houpačky a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Tesařství Makáto nejen pro oblasti Moravských Budějovic a Třebíče.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Široký výběr kvalitních ventilů ASCO vyberete na eshopu
Roman Juřík je distributorem značky ASCO, jednoho z největších výrobců solenoidových ventilů. Na našem eshopu najdete solenoidové a vzduchem ovládané ventily pro nejrůznější využití.
Roman Juřík
Prodejna s vodoinstalačním materiálem od prověřených výrobců
Veškerý vodoinstalační materiál pro velké i malé projekty zakoupíte v prodejně Ungrmat. Prodáváme kohouty, zpětné klapky, tvarovky, spojky a další instalatérský materiál na vodu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výhody betonových plotů oproti jiným typům oplocení, speciální složení betonových plotů
Soukromí, bezpečnost, snadná a rychlá montáž, nenáročná údržba – to je jen několik málo výhod, které přináší betonové ploty se speciálním složením od společnosti NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Kvalitní podlahová prkna – smrk, borovice, modřín, jasan, akát, dub a mnoho dalších
Bohatý výběr podlahových prken ve variantách borovice, smrk, modřín, akát, jasan a dub a další truhlářské a stavební řezivo má ve svém sortimentu společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Pohony pro garážová, privátní i průmyslová vrata prodej Praha
Pohony garážových vrat jsou mezi řidiči aut velmi oblíbené. Není divu, díky nim už totiž nikdy nemusíte řešit, kdo vám otevře garáž, parkovat před domem a složitě zajíždět nadvakrát.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS a dalších – práce prováděná specialisty
Na servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS, HYDROTHERM, VIADRUS, DAKON a BAXI a související služby se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Stavby pro výrobu a služby – realizace, rekonstrukce a opravy prováděné specialisty
Na realizaci staveb pro výrobu a služby, rekonstrukci a opravy se zaměřují specialisté na pozemní stavby působící v oblastech Znojma a Třebíče ze společnosti ATLANTA, a.s. s dlouholetými zkušenostmi.
ATLANTA, a.s.
Projektování a realizace staveb - zpracování projektu pro skladovací a výrobní firmy
Na projektování, realizaci staveb a zpracování projektu pro skladovací a výrobní firmy se zaměřuje společnost ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. v oblastech Olomouce a Ostravy.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Krbová kamna od renomovaných výrobců – HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN
Na prodej designových krbových kamen od renomovaných výrobců jako jsou HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar v Prostějově a Olomouckém kraji.
Kominictví Marek Švécar
Snižte své náklady za elektřinu se zkušenými montéry fotovoltaické elektrárny
Využijte obnovitelné zdroje energie pomocí fotovoltaické elektrárny a snižte výdaje za elektřinu. Kontaktujte zkušenou firmu Elektro Mikeš, jejichž působnost, je po celé České republice.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Rekonstrukce koupelen a bytového jádra, včetně kuchyně na míru
Stavební firma M+M, působící převážně v regionu Zlínský kraj, se již více než 20 let specializuje na rekonstrukce bytového jádra a koupelen. Také Vám vyrobí kuchyně na míru.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
SDK příčky s minerálním podhledem a protipožárními okny – rychlé a levné řešení pro rozdělení prostoru
Na dodávku SDK příček s minerálním pohledem a protipožárními okny, které slouží jako rychlé řešení pro rozdělení prostoru se zaměřuje společnost EKOČEK s.r.o. působící v okolí Brna-venkov a Znojma.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zakázková výroba posuvných dveří na míru – kvalitní práce za akční cenu
Na zakázkovou výrobu kvalitních posuvných dveří a posuvek na míru se zaměřuje společnost Š+N MIRADE s. r. o. z okresu Olomouc, která dodává dveře za akční ceny po celé České a Slovenské republice.
Š+N MIRADE s.r.o.
Moderní interiéry – návrh a realizace na zakázku
Moderní interiéry na míru, kompletní rekonstrukcí interiérů bytů i rodinných domů od návrhu až pro samotnou realizaci vás provede truhlářská firma Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Kompletní podlahářské práce na klíč a pokládka různých podlah včetně zaměření
Pokládku podlah z různých materiálů provádí naše firma LASPO podlahářství, s.r.o. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč včetně konzultace a zaměření pro zákazníky z Brna, Blanska a Vyškova.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Asfaltové mostní závěry - speciální silniční práce z kvalitních materiálů
Speciální silniční práce z kvalitních materiálů provádí po celé České republice firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Mezi naše činnosti patří i asfaltové mostní závěry.
REKMA, spol. s r.o.
Kamenné schody jsou praktickým a estetickým doplňkem - zaměření, výroba
Nechte si vyrobit kvalitní kamenné schody, které budou praktickým i estetickým doplňkem vašeho domu nebo zahrady. Kamenictví Karel Otruba má s výrobou kamenných schodů již dlouholeté zkušenosti.
Kamenictví Karel Otruba
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Toaletní zařízení pro obchodní a nákupní centra - montované WC kabiny s rychlou realizací
Montované WC kabiny pro obchodní a nákupní centra realizuje naše společnost BÖHME CZ spol. s r.o. působící v České republice. Z jednotlivých příček Vám rychle sestavíme kompletní toaletní zařízení.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.