ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Nechte si vytýčit pozemky a stavby rodinných domů specialisty s bohatými zkušenostmi
Geodezie Harašta je specializovanou firmou zabývající se zeměměřictvím a geodetickými službami. Mají zkušenosti s vytyčováním pozemků a staveb rodinných domů. Působí ve Svitavách, Poličce a okolí.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Dodávka, instalace kotlů na biomasu - kotel na dřevo, pelety představuje úsporné vytápění
Buďte nezávislí na dodávkách plynu nebo elektřiny, zvolte jako formu úsporného vytápění kotel na biomasu, v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj se kvůli instalaci kotle obraťte na firmu DAEko s.r.o.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Moderní a kvalitní patrové dřevostavby na klíč
Inovativní patrové dřevostavby s různou dispozicí a velikostí s možností garáže realizuje v okolí Prostějova a Přerova olomoucká firma Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o.
Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o. Dřevostavby na klíč Olomouc
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Kouřoviny a kouřovody s příslušenstvím - komínové roury a kolena ke kamnům
Společnost KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. se sídlem v Radkově poblíž Opavy Vám ve svém sortimentu nabízí kouřovody s příslušenstvím, kde nechbí komínové roury i kouřové kolena ke kamnům a mnoho dalšího.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Plynovody, produktovody – odborná montáž, opravy i rekonstrukce
Plynovody, produktovody a jejich odbornou montáž, opravy i rekonstrukce realizuje společnost GLUMBÍK s.r.o., která je jednou z nejvýznamnějších v oblasti potrubních systémů.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Prodejce stavebního materiálu - střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo
Stavebniny Hudečková s.r.o. Kojetín je spolehlivý prodejce stavebního materiálu - za výhodné ceny u nás pořídíte střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo aj.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Zakupte pórobetonové zdivo, tvárnice a příčkovky u nás na prodejně
Stavebniny společnosti Porobet prodávají na prodejně v Paskově stavební zdivo jako je pórobetonové zdivo, tvárnice, příčkovky, U-profily. Navštivte naši prodejnu a vyberte si z široké nabídky.
POROBET GROUP s.r.o. Stavebniny Paskov
Výroba příhradových vazníků, realizace a rekonstrukce střech
Pokud rekonstruujete střechu a chcete se opřít o specialistu v oboru s mnohaletými zkušenostmi, obraťte se na firmu SOVYM, která dodává příhradové vazníky a také se zabývá realizací a opravami střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Kruhové clony pro vodorovné, šikmé a svislé potrubí, elementy ke snížení průtoku vzdušniny v potrubí
Kruhové clony s ručním ovládáním, které slouží ke snížení nebo úplnému zamezení průtoku vzdušniny ve vodorovném, šikmém nebo svislém potrubí, prodává firma EKOMETAL - E spol. s r.o. z Vysokého Mýta.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Primalex inspiro - jednoduchá aplikace, vysoce kryvá a otěruvzdorná barva
SILESIA COLOR nabízí limitovanou edici barev Primalex inspiro, jedná se o jemné tóny bílé barvy, které mají jednoduchou aplikaci a výborné krycí i otěruvzdorné vlastnosti.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Moderní a kvalitní nerezové dvouplášťové komíny s odolností proti korozi.
Společnost ZAMZE - spol. s r.o. se v Opavě a okolí zabývá výrobou a montáži komínů. Nabízíme Vám kvalitní, moderní, nerezové dvouplášťové komíny, které jsou velice odolné vůči korozi.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Tryskání - renovace kvelbených vinných sklepů a oprava sklepních prostor na klíč
Metodou tryskání renovuje firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý kvelbené vinné sklepy a opravuje sklepní prostory na klíč. Čistí povrchy všech materiálů.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Jak na odhlučnění tepelného čerpadla s firmou ROMAn? - zdarma navrhneme kryt na míru!
Pokud hledáte spolehlivé řešení pro odhlučnění vašeho tepelného čerpadla, tak neváhejte využít služeb firmy ROMAn se sídlem v Praze.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Moderní, odolná dřevostavba, roubenka - energeticky úsporné, ekologické bydlení
Moderní, odolná, energeticky úsporná a ekologická dřevostavba může být splněným snem o bydlení - kontaktujte WALFER, s.r.o. Halenkovice, odborníka na dřevostavby, roubenky, srubové domy.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Výměna a montáž plynovodů – profesionální odstranění starých rozvodů a montáž nových
Na výměnu plynovodů, odstranění starých plynových rozvodů a montáž nových pro majitele rodinných domů i bytová družstva se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Přestavba bytových jader a rekonstrukce koupelen i bytů
Kvalitní přestavbu bytových jader ve Zlínském kraji realizuje společnost M+M SDRUŽENÍ se sídlem ve Zlíně, která se specializuje také na rekonstrukci koupelen.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu. Poskytneme satelitní zaměření zdarma a záruku v délce 50 let.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN