ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Prodlužte si koupací sezónu a předcházejte nehodám dětí s kvalitním zastřešením bazénu
Firma MONTPLAST CZ s.r.o. je expertem na zastřešení bazénů v Pardubicích a okolí. S kvalitními konstrukcemi si prodloužíte koupací sezónu a zvýšíte bezpečnost a úspory spojené s údržbou bazénu.
MONTplast CZ s.r.o. Zastřešení bazénů a zimní zahrady
Projekční a inženýrská činnost pro elektro a vypracování dokumentace od AZ elektroprojekce s.r.o.
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy pro Vás nabízí kompletní služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro elektro a vypracování dokumentace.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Artbeton - ražená dlažba, která imituje přírodní materiály - PODLAHOVÉ SYSTÉMY - LIBEREC
Společnost PODLAHOVÉ SYSTÉMY - LIBEREC se zabývá pokládkou podlah a dlažeb, ke kterým patří i Artbeton, který skvěle imituje přírodní materiály.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Pokládka inženýrských sítí Mníšek pod Brdy – zasíťování pozemku kdekoliv si budete přát
Vyhlídli jste si krásné místo, kde chcete postavit svůj dům, ale jedná se například o louku, kde není vybudována žádná infrastruktura?
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Plastové plynoměrové skříně pro RD i velké objekty, domovní HUP – dodávka
Dodávkou plastových plynoměrových skříní pro rodinné domy i velké objekty, domovní HUP, soklů, regulátorů a uzavíracích armatur pro plyn se zabývá společnost DILES Company s.r.o. se sídlem v Ostravě.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Prodej bezešvých trubek a následný pozink potrubí bezešvého i svařovaného
Prodejem a pozinkováním bezešvých trubek a svařovaného potrubí se zabývá společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, specializovaný dodavatel potrubí a potrubních dílů.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Řešení hluku z tepelného čerpadla nebo klimatizace protihlukovým krytem
Hluk z tepelného čerpadla nebo klimatizace může způsobit až sousedské války. Nepříjemnostem se však vyhnete, pokud využijete protihlukový kryt od českého výrobce ROMAn s.r.o. z Prahy.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Hoblované řezivo – bohatý výběr prken a palubek smrk, modřín, jasan, borovice a další dřeviny
Na prodej hoblovaného řeziva s obrovským výběrem prken a palubek z materiálu smrk, jasan, modřín, borovice a mnoho dalších se zaměřuje společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Urbanistické studie – komplexní služby týkající se plánování a rozvoje území
Na tvorbu urbanistických studií a územní plánování, které je důležité pro rozvoj území a využití ploch, se zaměřuje architektonická kancelář DISprojekt, s.r.o. působící v Třebíči a Vysočině.
DISprojekt, s.r.o.
Montáž, výměna podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů - rodinné domy i komerční objekty
Firma Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy realizuje montáž podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů. Kvalitní práci provádíme v rodinných domech i v průmyslových objektech.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Zakupte na eshopu podlahové akustické podložky pro tlumení hluku
Semoplast má na eshopu široké portfólio podlahových akustických podložek, které jsou určeny jako podkladová vrstva pro vinylové, laminátové a dřevěné podlahy. Jejich benefitem je snížení hlučnosti.
SEMOPLAST s.r.o.
Kompletování monolitických konstrukcí včetně dodávky železa, betonových směsí
Realizaci monolitických konstrukcí - kombinaci lešení a bednění, včetně dodávky železa a betonových směsí provádí firma FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. ze Zábřehu.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
MPL polymerové těsnící pásky -  ochrana staveb před vlhkostí
Polymerové těsnící pásky MPL od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu představují inovativní řešení pro utěsnění pracovních spár v různých prostředích.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie Bořetice
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie, investice která se vrátí. Zateplení fasády svěřte odborníkům - společnosti Stavebniny Vajbar.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Výroba schodiště, schodů se schodnicí, sedlové schody, schodišťová madla
Nejen výrobou nábytku na míru, ale také výrobou schodišť se zabývá Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Díky moderními typu výroby dokáží splnit ty nejnáročnější požadavky na design a kvalitu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Okenice, žaluzie, výkladce - mistrovské historické repase od DALEX TRADE
Společnost DALEX TRADE s.r.o., se specializuje na repliky oken a dveří do památkově chráněných objektů po celé ČR, včetně okenic, žaluzií a výkladců.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Hutní a spojovací materiál - jekly, vinkly, roxory, hřebíky, matice, vruty závitové tyče
Stavebniny Hudečková Kojetín jsou spolehlivým partnerem pro dodávku hutního a spojovacího materiálu. Skladem je široký sortiment materiálů - jekly, roxory, vinkly, hřebíky, matice, závitové tyče.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Betonové desky pro ploty - řešení pro západní Čechy a Prahu - inovativní a stylové řešení
Od Plzně po Prahu, nabízíme špičkové betonové desky pro ploty, které spojují funkčnost s estetikou pro dokonalé soukromí a styl vašeho domova.
Montáž solární termické soustavy - využití sluneční energie jako alternativa pro ohřev teplé vody
Solární termické soustavy pro ohřev teplé vody jsou spolehlivé, úsporné a ekologické. V okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště vám je instaluje firma DAeko Dolní Němčí. Pomůže s vyřízením dotace.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Přípojky inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu – nezbytná součást každé stavby
Na napojení a provoz přípojek inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu, které jsou nezbytnou součástí každé stavby, se zaměřuje v okresu Brno-venkov a Ivančicích společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov