ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Polykarbonové (komůrkové) desky a plexisklo  – řezání na míru, materiál za velkoobchodní ceny
U firmy GAVENDA s.r.o. naleznete polykarbonové desky na míru za velkoobchodní ceny. Materiál pro zastřešení přístřešků nebo průmyslových hal – plykarbonát, komůrkové desky, plexisklo a příslušenství.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Elektrické vytápění hal, skladů, sportovišť - infračervená sálavá topidla pro vytápění velkých ploch a objektů
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku se specializuje na dodávku elektrického topení pro vytápění hal a velkoplošných objektů.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Zpracování projektu administrativní budovy – profesionálové na projekty a realizaci staveb
Na zpracování projektů administrativních budov a zajištění realizace se zaměřují odborníci ze společnosti ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. působící v oblastech Olomouce a Ostravy.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Pronájem a prodej lešení a bednění v Olomouci
Společnost SCASERV a.s. s nově otevřenou pobočkou v Olomouci je spolehlivým partnerem pro Vaše stavby. Poskytne Vám levný pronájem i prodej nového či použitého lešení, bednění a zařízení staveb.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Realizace rozvodů v rodinných domech a novostavbách – profesionání zajištění přívodu elektrické energie
Na realizaci rozvodů v rodinných domech a novostavbách a na profesionální zajištění přívodu elektrické energie se v okolí Jemnic a Dačic zaměřuje společnost Elektro Mikeš, s.r.o.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Posuvné a interiérové dveře do bytů a rodinných domů – realizace prováděná na míru
Interiérové a posuvné jednokřídlé a dvoukřídlé dveře a dveře do pouzdra včetně zárubní a komponentů do bytů a rodinných domů realizují na míru profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o.
Š+N MIRADE s.r.o.
Hrubá stavba Pardubice – základy, desky, obvodové zdivo a příčky
Velký výběr stavebních materiálů včetně toho pro hrubou stavbu si přijďte prohlédnout a koupit do Doluru v Pardubicích. Pro kvalitní stavbu si pořiďte kvalitní stavební materiál!
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Snižte náklady na klimatizaci pomocí termoaktivní stěrky na venkovní izolaci stěn domů a budov
Pořiďte si stěrku AERO-THERM® exterier od firmy Obnova servis s.r.o., která poskytuje venkovní izolaci stěn, snižuje náklady na klimatizaci a zajišťuje pohodlnější prostředí ve vaší budově.
THERMO INDUSTRY, a.s. Izolační stěrky a přípravky proti plísni
Prodej a pokládka koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny
Prodej a pokládku koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny zajistí v Břeclavi i Znojmě spolehlivá firma LASPO podlahářství z Brna.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Realizace dřevěných staveb, konstrukcí a střech – kompletní stavební práce prováděné odborníky
Prací se dřevem, realizací dřevěných staveb, konstrukcí a střech nejen pro rodinné domy včetně dalších stavebních prací se zabývá společnost Kroving s.r.o. v oblasti Pohořelic a Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Vytvrzovací a konzervační nástřik CB krytu – impregnace cemento-betonových vozovek
Aplikaci vytvrzovacího a konzervačního nástřiku Pavix CCC 100, který slouží k impregnaci cemento-betonových vozovek, zajistí společnost REKMA, spol. s.r.o.
REKMA, spol. s r.o.
Úsporné sanitární WC příčky pro nové a rekonstruované objekty - školy, úřady, nemocnice
Jsme společnost Böhme CZ spol. s.r.o. a vyrábíme úsporné sanitární WC příčky pro nově postavené i rekonstruované objekty. Příčky dodáváme do škol, úřadů, nemocnic a restaurací v České republice.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Podlahářství, dřevěné, vinylové, PVC podlahy Třebíč
Komplexní podlahářské služby, od výběru vhodné podlahy, dodávky a položení s finální povrchovou úpravou provádí Podlahářství Leoše Svobody v celém okolí Třebíče.
Podlahářství Leoš Svoboda
Protihlukové sendvičové panely a systémy Akustik - 3 varianty Akustik P, D a L
Protihlukové sendvičové panely a systémy, výběr ze 3 variant Akustik P, D a L, výroba a montáž, panely s jedinečnými vlastnostmi od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Termické solární systémy – úspora energie za pomocí solárního ohřevu vody
Instalaci termických solárních systémů pro ohřev vody zajistí firma WSG Future Energy Pavel Janoszek. Pomůžeme Vám i se získáním dotací na solární panely pro ohřev vody.
WSG Future Energy
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Kvalitní a spolehlivý materiál - matice, vruty a další seženete od Šrouby Klocová
Kvalitní a spolehlivý spojovací materiál pořídíte v Kutné Hoře nebo Kolíně od společnosti Šrouby Klocová - spojovací materiál, která nabízí široký sortiment zboží.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Návrh řešení, instalace fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům, bytové domy
Fotovoltaika Zlín s.r.o. – Váš ideální partner pro dodání návrhu a instalaci fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům i bytové domy. Solární elektrárny na klíč - návrh, instalace, dotace i provoz.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Domovní a průmyslové plynovody – dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis
Domovní a průmyslové plynovody v okolí Brna realizuje firma Topenářství Kříž. Zajistíme kompletní dodávku a montáž plynovodu včetně záručního a pozáručního servisu.
Topenářství Kříž
Dodávka a prodej svařovaného černého potrubí – závitové a tlakové trubky
Specialistou na prodej svařovaného černého potrubí – trubky závitové a tlakové podélně svařované, vyráběné dle rozměrových norem – a dodávkou po celé ČR je společnost GENERAL TRADING GATE CZ s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Plastový bazén hluboký až 2 metry – žádný problém pro Bazény Kostelec
Chcete mít na zahradě bazén, do kterého budete moct bezpečně skákat? Společnost Bazény Kostelec Vám nově vyrobí plastový bazén s hloubkou až 2 metry!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety