Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Dětské kočárky, postýlky, autosedačky a další potřeby pro děti a maminky
Nově otevřená prodejna Kočárky Brod se specializuje nejen na dětské kočárky, ale také autosedačky, dětské postýlky a další potřeby pro děti a maminky. Kamenná prodejna je přímo v Uherském Brodu.
Pražírna kávy, pražení těsně před odběrem - čerstvě pražená káva
JAMAI CAFE s.r.o. je pražírna kávy pro zákazníky z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště. Pražení kávy provádíme těsně před odběrem, čerstvě pražená káva má výraznější chuť i aroma.
Aktuální módní trendy přináší butik Zlechov - krásné oblečení za nízké ceny
Každá žena může mít krásné oblečení, pokud si přijde vybrat do Butiku Zlechov u Uherského Hradiště. Butik přináší aktuální módní trendy, vše za nízké ceny. Dovážíme zboží z Německa, Itálie, Turecka.
Výborná domácí zabijačka od 1. října -  chutné kvalitní produkty
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého si Vás od 1.října dovoluje pozvat na výbornou domácí zabijačku, kde si můžete pochutnat na spoustě různých kvalitních zabijačkových produktů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Těsnění bezbariérových vstupů – padací dveřní těsnění proti průvanu, hluku, kouři i ohni
Firma Okentěs, spol. s r.o. má ve svém obchodním sortimentu automatické padací těsnění spodků dveří PLANET, které slouží k utěsnění spodků dveří proti průvanu a hluku, ale i proti kouři a ohni.
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký nově i v Jablůnce - vždy čerstvé maso a kvalitní uzeniny
Navštivte novou pobočku řeznictví a uzenářství Jana Černockého v jablůnce a vyberte si kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, lahodné masné tradiční speciality a čerstvé maso z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Výroba pracovních rukavic, prodej ochranných pracovních pomůcek OOPP
Společnost POMAX CZ Zlín se zabývá výrobou a prodejem pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek OOPP pro různé profese. Mnoho odběratelů máme v regionu Zlínský kraj, dodáváme však po celé ČR.
Nejnovější, módní trendy - slušivé oblečení za výhodné ceny z butiku
Z Butiku Vladimíra Čožíková Zlechov u Uherského Hradiště pořídíte za výhodné ceny slušivé oblečení ve velikosti 34 - 62. Najdete zde nejnovější módní trendy, co sluší všem.
Kvalitní papírové krabice a obaly na míru - od návrhu, až po realizaci přesně podle Vašich požadavků
Zakázkově vyrábíme krabice na míru pro jednotlivce i firmy. Stačí oslovit společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí, která je specialistou na výrobu kartonových krabic a obalů.
Nouzové otevírání dveří, bytů v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice a výroba klíčů, autoklíčů, opravy zámků
Pokud nutně potřebujete službu Nouzové otevírání dveří v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice, obraťte se na firmu SYMO-Jiří Moučka. Provádíme i opravy zámků a výrobu nových klíčů i autoklíčů.
Eshop, prodej čerstvě pražená káva, dárkové balení kávy
Čerstvě pražená káva má výraznou chuť i aroma, ochutnejte kávu z pražírny JAMAI CAFE Uherský Brod - v našem eshopu je na prodej špičková káva Arabica, kávové směsi i dárkové balení kávy.
Módní přehlídky pro obce, města - akce pro občany napříč generacemi
Butik Zlechov přichází s možností pro obce a města, domluvit si módní přehlídky. Akce pořádáme hlavně v regionu Zlínský kraj, využijte šanci uspořádat pro své občany něco mimořádného.
Prodejna vánočních ozdoby - baňky, figurky, dekorace
Podniková prodejna vánočních ozdob, baněk, figurek a jiných dekorací, kterou můžete navštívit ve Vsetíně, je společnost IRISA s širokým sortimentem ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob.
Prodej spojovacích materiálů - šrouby, matice, vruty, hmoždinky
Prodejna spojovacích materiálů HPmetal Zlín má dostatek zboží skladem - za příznivé ceny zde nakoupíte šrouby, matice, vruty a další spojovací materiál. Zákazníky máme převážně z regionu Zlínský kraj.
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.
Kavárna, pražírna kávy - čerstvě pražená, kvalitní káva, domácí dezerty
Pražírna kávy JAMAI CAFE má novou kavárnu ve Zlíně. Pro hosty je připravena kvalitní káva, vždy čerstvě pražená a vynikající domází dezerty i limonáda.
Eshop solené ořechy v extra kvalitě - mandle, kešu, arašídy, pistácie, směsi ořísků
Firma Semenáč Kroměříž má ve svém eshopu výběr kvalitních ořechů a sušeného ovoce. Solené ořechy přijdou k chuti vždy - stačí si vybrat mandle, kešu, arašídy, pistácie či směs ořísků.
Protisněhové prvky,  zachytávače-mříže, mřížové sněholamy
Nechejte si instalovat protisněhové prvky, zachytávače sněhu na střechu od firmy KLEMPOS-STŘECHY - dodáme mřížové sněholamy, protisněhové mříže. Kontaktujte nás v okrese Uherské Hradiště, Zlín.
Eshop mrazem sušené ovoce - lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány
V eshopu semenac.cz najdete mnoho zdravých dobrot seřazených dle kategorií. Doporučujeme mrazem sušené ovoce - vyberte si lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány či směs ovoce.
Prodej kartonové, lepenkové proklady, skládaný karton, vlnitá lepenka
Pokud sháníte kvalitní kartonové či lepenkové proklady, skládaný karton nebo vlnitou lepenku, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která má s výrobou a prodejem dlouholeté zkušenosti.
Produkty pro správnou montáž oken v zimě do minusových teplot
Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků oken a dveří. V nabídce materiálu máme produkty do minusových teplot pro správnou montáž oken v zimním období.
Poradenství v oblasti odívání, módy a nákup vhodné kombinace oblečení
Přijďte do Butiku Zlechov na nákup luxusního oblečení a poskytneme Vám poradenství v oblasti odívání, módy. Najdeme pro Vás vhodné kombinace oblečení. Klientelu máme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín.
Výroba, prodej maso, uzeniny, lahůdky - Řeznictví, uzenářství s vlastní dopravou
Řeznictví a uzenářství Matula je podnik s vlastní bourárnou, masnou výrobou i vlastní dopravou v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Výroba i prodej je zaměřen na maso, uzeniny i lahůdky.
Elegantní móda, oblečení - módní přehlídka s modely aktuální kolekce
Butik Zlechov připravil módní přehlídku s modely aktuální kolekce podzim-zima. Koná se v obci Tupesy u Uherského Hradiště. Uvidíte až 300 modelů oblečení, elegantní móda z Německa, Itálie, Turecka.
Velkoobchod chlazených, mražených potravin - distribuce po celé ČR i na Slovensko
Společnost UNIGASTRO s.r.o. Uherský Brod je velkoobchod chlazených, mražených potravin. Distribuce je zajištěna po celé ČR i na Slovensko.