Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Velkoobchod upevňovací, kotevní technika - kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení
Firma SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic ve Zlínském kraji je velkoobchodní prodejce upevňovací, kotevní techniky. V sortimentu máme kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení, kování i spojovací materiál.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Výroba chutných hotových jídel a potravinářských výrobků bez alergenů, vhodné pro vegetariány
Velký výběr hotových a chutných potravinářských výrobků bez alergenů, vyrobených z kvalitních surovin, které jsou vhodné pro vegetariány, dodává společnost AMUNAK s.r.o. Vsetín.
Prodej bezpečnostních tabulek a značení, i fotoluminescenční, pro firmy a výrobny
Pro Vaši firmu zajistí dodávku a prodej bezpečnostních tabulek a značení, které vyžaduje zákon, společnost GlobShop se sídlem ve Vsetíně, působící převážně ve Zlínském kraji a po celé Čr.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky, tenisky do školy - eshop, prodej
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má již připraven na prodejně i eshopu velký výběr obuvi do školy - kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky i tenisky do školy.
Teplá, odlehčená svetrovina v metráži jednobarevná i se vzorem, hladká i žebrovaná - eshop, velkoobchod
Velkoobchod metrového textilu, M.A.B. Trade s.r.o. Zlín, má v sortimentu i svetrovinu - jednobarevná i se vzorem. V metráži je teplá i odlehčená svetrovina, hladká i žebrovaná. Využijte náš eshop.
Bavlněné froté v metráži - na výrobu županů, domácího oblečení, se zátěrem do postýlky, na přebalovací pulty
Společnost M.A.B. Trade dodává v metráži bavlněné froté a další metrový textil. Froté vyberete jednobarevné i se vzorem, vhodné na výrobu županů, domácího oblečení, do postýlky, na přebalovací pulty.
Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelina
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelinu Vám nabídne naše DROGERIE Petr Pouba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Outdoorové materiály, funkční textilie metráž - softshell, fleece, outdoorová šusťákovina
Firma M.A.B. Trade, s.r.o. z Velíkové u Zlína je velkoobchod zaměřený na metrový textil. Dodává i outdoorové materiály - softshell tenký i zateplený, fleece i outdoorová šusťákovina s podšívkou i bez.
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Výroba vaječného koňaku, ovocných pečených čajů a marmelád do obchodů a restaurací
Společnost HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně vyrábí marmelády, pečené čaje, vaječný koňak a ovocné sirupy z čerstvých surovin. Zavážíme obchody, restaurace v Kroměříži, Zlíně, Přerově i Olomouci.
Výroba lehkých pracovních oděvů pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře, sociální pracovníky v režimu náhradního plnění
Firma EPOS DUO s.r.o. Zlín je výrobce, dodavatel pracovních oděvů v režimu náhradního plnění. Jsme připraveni dodat lehké pracovní oděvy pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře i sociální pracovníky.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů, obuvi i oblečení pro volný čas
Na prodejně Pracovní oděvy U pštrosa Holešov najdete široký výběr pracovních oděvů a obuvi a také oblečení a boty pro sport a volný čas. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Ovocné sirupy, pečené čaje a domácí marmelády poctivé výroby - e-shop, rozvoz zdarma
Poctivé domácí marmelády, pečené čaje a ovocné sirupy vyrábí naše společnost HERBA LENA group s.r.o. Objednejte si v e-shopu a využijte rozvoz zdarma v Kroměříži, Prostějově a Přerově.
Domácí, kuchyňské, zahradnické, chovatelské, potřeby-vše pro domácnost, zahradu, hobby
Široký sortiment zboží pro domácnost, hobby, zahradu můžete pořídit v prodejně Zahradní technika Omelka-Napajedla u Zlína. Najdete zde domácí, kuchyňské, chovatelské i zahradnické potřeby.
Eshop zdravotní, gumičkové boty, sandále Rock Spring-lehká letní obuv
Pohodlná, lehká letní obuv Rock Spring je skladem na prodejně i v eshopu ARNO Zlín - Kostelec. Jde o zdravotní, gumičkové boty a sandále - dámské, pánské i dětské modely.
Pánská, dámská podměrná, nadměrná obuv-eshop
Na prodejně firmy ARNO Zlín-Kostelec i v eshopu je dostupná nadměrná obuv i podměrná obuv - dámská i pánská.
Výroba ortopedické obuvi, ortopedických vložek - pánské, dámské, dětské vložky do bot
Výrobce pánské, dámské, dětské ortopedické obuvi a ortopedických vložek v regionu Zlín je firma Jaroslav Režňák. Výroba je provedena na základě poukazu od odborného lékaře.
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklad
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklady alkoholických a nealkoholických nápojů.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy
Chutné špekáčky Vám exkluzivně nabízí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého s dlouholetými zkušenostmi v oboru, která dbá na dodržení tradičních receptur i technologických postupů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.