Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výroba, eshop přírodní bylinná kosmetika - ručně vyrobené masti, krémy, mýdla, šampony
S pomocí osvědčených receptur vyrábí přírodní bylinnou kosmetiku Pavlína Pelikánová z Velehradu u Uherského Hradiště - v našem eshopu zakoupíte ručně vyrobené masti, krémy, mýdla nebo šampony.
Smluvní a zakázková výroba vitamínů, minerálů a doplňků stravy
Společnost JML Fitness Line Zlín-Velíková poskytuje kompletní servis v oblasti zakázkové výroby vitamínů, minerálů a doplňků stravy, tedy včetně balení, etiketování, skladování a dopravy k zákazníkům.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Široký výběr hřbitovních svíček a hřbitovního skla nebo podzimní dekorace
Firma DROGERIE Petr Poruba z Rožnova pod Radhoštěm nabízí v tomto podzimním období široký výběr hřbitovních svíček nebo skla a v prodeji jsou i podzimní dekorace.
DROGERIE Petr Poruba
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Výroba potravinových výrobků pro vegany, různé svačinky, bezmasé salámy, chlazené výrobky
Výrobou a dodávkou potravinových, zdravých bio výrobků, které jsou svým složením vhodné pro vegany se zabývá firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně. Potraviny obsahují luštěniny, obiloviny, zeleninu a ovoce.
Velkoobchod, dodavatel mraženého, chlazeného masa - ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso
Firma UNIGASTRO s.r.o. je dodavatelem mraženého, chlazeného masa. Velkoobchod zajišťuje distribuci VO odběratelům i konečným zákazníkům na Moravě. Dodáme čerstvé ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso.
Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí
Firma Macroflex dodává gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí. Výroba kompenzátorů. Provoz máme v Otrokovicích, okres Zlín.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Velkoobchodní prodejce kancelářského, papírenského zboží - obálky, popisovače, pořadače, dortové krabice
Firma PAS+P ze Zlínského kraje je velkoobchodní prodejce kancelářského a papírenského zboží, zasíláme po celé ČR. Objednávat můžete obálky, eurosložky, pořadače, popisovače i dortové krabice, tácky.
Prodej bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky, přírodní kosmetika - racionální, zdravá výživa
Zdravá výživa u zámku v Kroměřiži na ul. Ztracená zve všechny k nákupu. Na prodej je u nás racionální výživa, bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky i ekodrogerie a přírodní kosmetika.
Dětské tenisky, vycházkové boty - eshop, prodejna obuvi barefoot
Nové modely dětské obuvi zakoupíte na prodejně Bosé děti-Barefoot ve Zlíně. Již jsou v prodeji dětské tenisky, sandálky a další vycházková obuv z aktuální kolekce. Celý sortiment pořídíte i v eshopu.
Dárkové balení medu - med pro zaměstnance firmy, obchodní partnery
Kvalitní med vlastní výroby dodává firma Pavel Machů. Objednejte si u nás dárkové balení medu a obdarujte své obchodní partnery či zaměstnance své firmy. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Výroba i distribuce chutných potravin vhodných pro celiaky, tedy pro bezlepkovou stravu
Na výrobu potravin, které jsou vhodné pro celiaky, tedy pro všechny, kteří dodržují bezlepkovou stravu, se zaměřuje potravinářská firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně, která dbá na zdraví svých zákazníků.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Česká bio a přírodní kosmetika Bione Cosmetics pro krásu a zdraví - prodej
Vyzkoušejte kosmetiku Bione Cosmetics, která je šetrná nejen k vaší pokožce, ale také k přírodě. DROGERIE Petr Poruba v Rožnově má tuto českou bio a přírodní kosmetiku nově v prodeji.
DROGERIE Petr Poruba
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Galanterie Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí
Metrový textil, drobná galanterie a doplňkové zboží – velký výběr na prodejně ve Valašském Meziříčí – profesionální přístup a jedinečný sortiment.
Výroba Mařatského chleba Uherské Hradiště, chleba z žitného kvásku, chleba bez zbytečných přísad
Pečeme Mařatský chléb při zachovávání technologie původní receptury bez používání moderních chemií a urychlovačů.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Prodej, eshop dětské obuvi - celoroční dětské boty, anatomické pro zdravý vývoj nohy
Na prodejně Bosé děti - Barefoot Zlín najdete velký výběr dětské obuvi. Nejžádanější je celoroční dětská obuv - lehké a odolné anatomické boty, pro zdravý vývoj nohy. Prodej realizujeme i přes eshop.
Elastická teplákovina v metráži na šaty, sukně, dětské oblečení - digi tisk a jednobarevná
Společnost M.A.B. Trade s.r.o. Zlín - Velíková dodává metrový textil pro široké použití. V sortimentu je i elastická teplákovina jednobarevná i digi tisk, vhodná např. na šaty, sukně, dětské oblečení.
Dětská obuv Skippy Valašské Meziříčí, bezbariérový prodej dětské značkové obuvi a Eshop
Kamenná prodejna dětské obuvi ve Valašském Meziříčí nabízí kvalitní celoroční, zimní, vycházkovou, sportovní obuv i do vody a přezůvky.
Výrobce pracovních rukavic - textilní, kožené rukavice pro všechny profese
Společnost POMAX ZL s.r.o. Zlín je výrobce pracovních rukavic. Dodává kožené a textilní rukavice vlastní výroby i dovozové, uplatnění mají pro všechny profese.
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková