Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou - dvouvrstvé nepálí
Káva správně zabalená na cestu v nepálivém kelímku? To jsou dvouvrstvé nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou, které vyrábí a prodává společnost ASPro PACK s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm.
Grafický návrh balících pásek na míru - opatřete balíky kvalitní lepicí páskou s vlastním potiskem
Poptejte potištěné lepicí pásky s potiskem přímo od výrobce, kterým je Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína. Výrobou a potiskem pásek na míru včetně grafického návrhu se zabýváme více než 15 let.
Bio potraviny, suroviny pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení, hotely - velkoobchod, zásobování
Společnost Dr.Hlaváč s.r.o. je výrobce a velkoobchod s bio potravinami z regionu Zlínský kraj. Zajišťuje zasobování pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení i hotely.
Prodej, eshop dětské oblečení, obuv, hračky - výhody pro registrované zákazníky
Na prodejně U Holoubka ve Zlíně najdete velký výběr dětského oblečení, obuvi a hraček. Provozujeme především eshop. Využijte výhody, které mají naši registrovaní zákazníci.
Balící potištěné pásky jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy
Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína je specialistou na výrobu pásek s potiskem podle přání klienta. Pásky mohou složit jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy.
Velký výběr moderní a elegantní dámské konfekce, kabáty, saka, šaty, kalhoty i bižuterie a doplňky
Na prodej stylové dámské konfekce se zaměřuje společnost LASY s.r.o. Navštívit můžete kamennou prodejnu ve Zlíně. K dostání jsou šaty, kabátky, saka, kalhoty i módní doplňky a bižuterie.
Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem
Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s.r.o. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design.
Teplé předvařené, pečené sele v termoboxu na akci - dokonale šťavnaté
Teplé předvařené nebo pečené sele si můžete dovést na akci v termoboxu, který jej udrží teplé a šťavnaté, díky Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní BIO, výběrová káva, Alžírská káva, káva Irish Cream, káva Amaretto.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
České kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso - řeznictví s dlouholetou tradicí
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký s dlouholetou tradicí a působností ve vsetínském regionu Vám dodává to nejkvalitnější a nejchutnější české kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Výroba teplých pokrmů, teplé stravy pro zaměstnance firem, domácnosti
Společnost JOSPO a.s. se specializuje na dodávku teplé stravy pro zaměstnance firem i domácnosti v lokalitě Zlínský kraj, Přerov. Výroba teplých pokrmů probíhá z nejkvalitnějších vstupních surovin.
Čerstvé maso, kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, podle tradičních receptur
V řeznictví a uzenářství Jana Černockého se věnují výrobě kvalitních domácích uzenin bez náhražek, lahodných masných specialit podle tradičních receptur a prodeji čerstvého masa z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Bio, bezlepkové potraviny, produkty, pečivo pro celiaky-prodej zdravé výživy
V prodejně zdravé výživy Kopretina Uherský Brod můžete zakoupit bio, bezlepkové potraviny, pečivo a další produkty vhodné pro celiaky. Klientelu máme v okrese Uherské Hradiště.
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Zastavárna ve Zlíně - výhodný výkup, zástava zlata, úrok již od 2%
Zastavárna - Bazar PAWNExpress s.r.o. je ve Zlíně ve 42.budově Svitu. Vykupujeme zlato, šperky i jiné předměty ze zlata. Ceny výkupu držíme na maximu. Možná je i zástava zlata s úrokem již od 2%.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Sjednocování vložek, zámků na centrální klíč - uzamykací systémy pro RD, kancelářské budovy
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. poskytuje v regionu Zlín a Rožnov pod Radhoštěm službu sjednocování vložek, zámků na centrální klíč. Uzamykací systémy na 1 klíč jsou vhodné pro kancelářské budovy i RD.
Kancelářské vybavení - flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy
Prodejna Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště má zaměření na kancelářské vybavení. Na obou prodejnách jsou na prodej flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy i ostatní kancelářská technika.
Vazba knih, účetních dokladů, výroba fotoalb v knihařství s 30-letou tradicí
V knihařství Jitka Balážová Zlín dbáme na tradiční řemeslné zpracování a kvalitu práce. Naše hlavní aktivity jsou vazba knih, účetních dokladů, diplomových prací a výroba fotoalb i jídelních lístků.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.