Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Veterinární diety - krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky
Veterinární dietu, tedy krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky můžete objednávat ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Ostravě.
Licit, aukční nákupy – levnější drogerie a úspora nákladů až o 30 %
eCENTRE, a.s. podporuje největší komunitu spotřebitelů LICIT. Ušetřete si čas i peníze a zvyšte úsporu nákladů až o 30 % díky levnějším dodavatelům drogerie, kancelářských potřeb či potravin.
Akce na originální hrnek s potiskem vlastní fotkou, grafikou, hrníček s fotopotiskem
Originální hrnek si můžete nyní vytvořit u firmy Repronis s.r.o. Využijte možnosti potisku vlastní fotkou, popřípadě jinou grafikou. Hrníček s vlastním fotopotiskem je skvělý i jako dárek!
Aukční nákupy potravin až s 15% úsporou nákladů pro veřejnou správu
Potraviny za výhodnější ceny pro subjekty jako jsou jesle, školky, školní jídelny, menzy, domovy pro seniory, restaurace a další. LICIT - Aukční nákupy, kvalita a ceny od nejvýhodnějších dodavatelů.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk, laminování - kvalitní tisk
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk i laminování provádí firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje kvalitní činnosti v oblasti tisku.
Umělý živý plot zajistí ochranu soukromí – zelené zastínění oplocení po celý rok – prodej, eshop
Umělý živý plot je ideálním řešením pro celoročně zelenou stínící stěnu, pro zastínění oplocení a pro ochranu soukromí na zahradě. Prodává společnost Arnak s.r.o. v Ostravě a na svém eshopu.
Arnak s.r.o.
Prodej, praní, žehlení a šití záclon a závěsů na míru – velký výběr materiálů
Přijďte do prodejny Zuzi Home Design v Ostravě vybrat si z velkého množství vzorů a barev látek a my ušijeme záclony a závěsy na míru dle Vašeho přání. Záclony a závěsy Vám také vypereme a vyžehlíme.
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Rychlý a spolehlivý pneuservis - přezutí pneumatik a vyvážení kol od profesionálů
Auto Kozelský v Ostravě zajišťuje profesionální pneuservis, kde se Vám zkušení a rychlý pracovníci postarají o kvalitní montáž i demontáž kol a přezutí pneumatik s možností si je uskladnit přímo u nás
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Arnak s.r.o.
Dětské pleny BAMBO NATURE - plenky pro maximální ochranu a pohodlí vašeho dítěte
Plenky pro maximální ochranu a pohodlí vašeho dítěte – to jsou dětské pleny BAMBO NATURE, které prodává na eshopu ABENA.CZ z Ostravy.
ABENA
Akční nabídka na Colafit - čistý krystalický kolagen na klouby, vaziva a kůži
Dietní poradna Slimbee, která je součástí zdravotnického centra MEPHACENTRUM a.s. má pro Vás v akční nabídce potravinový doplněk Colafit - čistý krystalický kolagen na klouby, vaziva a pokožku.
Funkční zimní pracovní oblečení nemusí jen být neforemné a nudné
Pro práci v zimních měsících, ale také na sport, je určena nová zimní kolekce Industrial Starter Czech Ostrava, ve které najdete nejrůznější funkční zimní pracovní oblečení i oblečení na volný čas.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Výroba, prodej - přilby, brýle, chrániče sluchu a další ochranné pracovní pomůcky
Výrobou a prodejem ochranných pracovních pomůcek se zabývá společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě. Navštivte kamennou prodejnu nebo eshop a jistě si vyberete si z jejich široké nabídky sortimentu.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Kvalitní produkty na hubnutí, bílkovinná i ketogenní dieta Ketodiet – eshop
Kvalitní produkty na hubnutí můžete zakoupit na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě nebo na novém eshopu a podpořit tak bílkovinnou či katogenní dietu (Ketodiet).
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Spolehlivé čističe HG pro venkovní použití - na zahradní nábytek, tersasu, dlažbu i fasádu
Spolehlivé přípravky vhodné pro venkovní použití prodává společnost KMB Barvy s.r.o. v kamenné prodejně v Ostravě, kde najdete čističe HG určené pro zahradní nábytek, terasu, dlažbu i fasádu a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty