Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Profesionální zajištění instalace dopravních značek a signalizačního zařízení
Společnost Proznak-dopravní značení s.r.o. je specialistou v dopravním značení a zajišťuje odbornou instalaci veškerých dopravních značek, omezení a signalizačního zařízení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Zakupte šamanské, čistící a čakrové svíce z palmového vosku z obnovitelných zdrojů
Bylinky Ludmila Pavlíková na prodejně v Ostravě a na eshopu nabízí svíčky Lumio palmového vosku. Vyberte si šamanské, čistící, čakrové, harmonizační, energetické a duchovní svíčky.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Zakupte na eshopu reflexní, nehořlavé pracovní oděvy značek PORTWEST a Fristads
Eshop Bergersafety poskytuje široký výběr pracovních oděvů od renomovaných značek jako jsou PORTWEST a Fristads. Zakupte reflexní, nehořlavé pracovní oděvy pro bezpečnost Vašich pracovníků.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Pracovní pomůcky pro spolehlivou ochranu sluchu, zraku, hlavy a celého těla
Pracovní pomůcky, které spolehlivě ochrání vaše zaměstnance a jejich sluch, zrak, hlavu i celé tělo dodává společnost HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů - stretch, nepromokavé, výstražné oblečení
Pokud sháníte pohodlné pracovní oblečení, nakupujte u firmy Indurstrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě, která prodává široký výběr oblečení - výstražné, stretch, nepromokavé a další pracovní oděvy.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Loupané brambory, polotovary z brambor pro gastro zařízení - vakuově balené, rozvoz
Velkoobchodní prodej vakuově balených loupaných brambor a jejich polotovarů pro gastro zařízení zajišťuje společnost Dunaj-Ostrava CZ s.r.o. poskytující také rozvoz v okolí Ostravy, Olomouce a Brna.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Pronájem, servis, instalace dopravního značení, značek
PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Prodává, pronajímá, provádí servis a instalaci dopravních značek.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Výroba kovového RTJ a čočkového těsnění na míru
Na výrobu kovového těsnění se specializuje MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o. z Ostravy. Kovové těsnění RTJ a čočkové těsnění se používají pro utěsnění vysokotlakých a vysokoteplotních spojů.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Prodej a distribuce zeleninových polotovarů - celer, cibule, mrkev, červená řepa, petržel
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. z Ostravy je specialistou na výrobu, prodej a distribuci zeleninových polotovarů, které jsou vakuově balené. Rozvoz zajišťuje v Moravskoslezském i Olomouckém kraji
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Vysoce účinný kolagenový nápoj s kyselinou hyaluronovou pro krásnou pleť
Eshop Rosque prodává vysoce účinný kolagenový nápoj pro zlepšení kvality Vašich vlasů, nehtů a pleti. Ve složení je kyselina hyaluronová, která má omlazující účinky na pleť. Doprava zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Bílé a červené krouhané zelí, čínské zelí i kapusta - pro restaurace, jídelny i školy
Bílé a červené krouhané zelí, čínské zelí i kapustu pro restaurace, jídelny a školy dodává v Ostravě i Olomouci společnost DUNAJ – Ostrava CZ s.r.o. Zeleninu vyrábí z kvalitních a čerstvých surovin.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Zdravé čínské houby Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki, posílení imunity – eshop
Zdravé čínské houby k posílení imunity jako například Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki a spoustu dalších můžete zakoupit na eshopu firmy Bylinky Ludmila Pavlíková nebo v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Jalovcová masážní mast na bolesti kloubů, svalů, páteře i otoky - eshop
Na bolesti kloubů, svalů, páteře i řešení problémů s otoky pro vás vyrobila společnost Galenická laboratoř Ostrava jalovcovou masážní mast, kterou můžete zakoupit v lékárnách nebo na našem eshopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Tréninkové kalhotky, trénovací plínky BAMBO - ušetří námahu dětem i maminkám
Tréninkové kalhotky, trénovací plínky BAMBO pro děti, které vám nabízíme ve společnosti Abena, oceníte zejména v době, kdy se dítě učí chodit na nočník. Ušetří námahu dětem i maminkám.
ABENA
Zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty odolné proti větru a vodě
Pro práci venku potřebujete kvalitní oděv, ve kterém Vám v chladných měsících nebude zima. Vyberte si z katalogu firmy Industrial Starter Czech s.r.o. zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Antioxidant spirulina s aminokyselinami na podporu imunity
Galenická laboratoř v Ostravě vyrábí a dodává antioxidant Spirulinu. Obsahuje aminokyseliny potřebné pro tvorbu oxidu dusnatého NO. Podpořte imunitu a vitalitu touto superpotravinou.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Účinné magnesium v chelátové formě s vysokou vstřebatelností
Naše tělo potřebuje pro správné fungování těla hořčík. ROSQUE Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý, což je chelátová forma hořčíku, která má vysokou vstřebatelnost. U nás máte dopravu zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Dopravní zařízení pro provizorní značení - instalace, pronájem
Dopravní zařízení pro provizorní značení, jeho instalaci a pronájem realizuje společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na dopravní značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.