Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Jedinečné šperky z polodrahokamů i perel na stříbře s pozitivní energií
Jedinečné šperky z polodrahokamů či perel na stříbře, které vyzařují pozitivní energii můžete zakoupit v kamenném obchodě Bylinářství u Radnice v Ostravě, kde na vás čeká i široký sortiment bylin.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Nouzové otevírání bytů, automobilů, výroba klíčů Ostrava
Zabouchnuté dveře od bytu, automobilu, kanceláře nebo prodejny nejsou překážkou pro tým profesionálů od firmy Karla Bartoše z Ostravy. Kdykoliv během dne otevřou jakýkoliv zámek.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Opalovací krémy, mléka i oleje Eucerin a Ladival - vysoce účinné a kvalitní přípravky proti sluneční alergii
Lékárna Bazalka s.r.o. v Ostravě na Bazalech poskytuje prodej opalovacích krémů, mlék i olejů značky Eucerin a Ladival, které Vás ochrání před sluncem a sluneční alergií.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Prodejna zámků, klíčů, autoklíčů|Ostrava a okolí
Na prodej zámků, autoklíčů, cylindrických vložek, klíčů všech druhů - bytové, schránkové, klíče ke střešním boxům, dózické i atypické - se zaměřuje prodejna Karla Bartoše v Ostravě.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Výjimečné zásnubní prsteny s briliantem, diamantem - ruční a česká výroba
Chcete svou milou požádat o ruku? S našimi zásnubními prsteny se říká ano! Výjimečné kousky můžete vybírat v eshopu. Čekají na Vás nejen briliantové (diamantové) zásnubní prsteny ruční a české výroby.
Zlatnictví Karel Stoch
Pracovní boty, holínky, polobotky – bezpečnostní a ochranná obuv mnoha druhů
Pohyb na pracovišti se stane příjemnější s obuví od Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. V nabídce naleznete mnoho druhů bezpečnostní a ochranné obuvi, holínky, polobotky a další pracovní boty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Prodej bezpečnostních postrojů potřebných pro práci ve výškách a také tlumičů pádů KRATOS
Bezpečnostní postroje pro práci ve výškách, tlumiče pádu, karabiny, vázací popruhy a mnohem více komponentů pro zajištění osob najdete na e-shopu či na prodejně společnosti Pavlínek s.r.o. v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i volně prodejné za výhodné ceny
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i ty volně prodejné najdete v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech, kde vás kromě širokého sortimentu zaujmou také výhodné ceny a vstřícný personál.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Rychlé otevření zabouchnutých dveří bytu, auta, garáže, chat bez starostí
Otevření zabouchnutých dveří bytu, auta, garáže i chat pro vás zajistí rychle a bez starostí v okolí Ostravy firma Zámečnictví Karel Bartoš.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Výroba, prodej, velkoobchod, eshop - zinek, vápník, vitamín C v tabletách
Potřebovalo by vaše tělo potřebnou dávku vitamínů? Galenická laboratoř Ostrava je společnost, která se zabývá výrobou, prodejem, eshopem léčiv, doplňků stravy a kosmetikou.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Prodej ochranných pracovních rukavic - kombinované, celokožené, syntetická kůže
Prodej ochranných pracovních rukavic Vám zajistí společnost Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. Nabízí širokou škálu rukavic - celokožené, ze syntetické kůže, kombinované a další.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Květinářství Monika Stočková, Ostrava - Krásné Pole
Květinářství Monika Stočková nabízí kompletní svatební servis v Ostravě - Krásné Pole.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Zdravá výživa - bezlepkové potraviny, semínka i suché plody, vše na jednom místě
Lékárna Bazalka v Ostravě na Bazalech pro vás kromě léků zajišťuje také zdravou výživu, jakou jsou bezlepkové potraviny, semínka i suché plody. Vše u nás najdete na jednom místě.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Efektivní pevný paletový plastový kontejner s lyžinami či kolečky je vhodný pro skladování a přepravu
Bezpečný, inovativní, pevný a hygienický. To vše představuje pevný paletový plastový kontejner JumboNest s lyžinami nebo s kolečky, vhodný pro skladování a přepravu od firmy Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Prodej, eshop - netkaná textilie pod mulčovací kůru zabraňující prorůstání plevele
Ostravská společnost Arnak s.r.o. se zabývá prodejem a e-shopem netkaných textilií pod mulčovací kůru, které efektivně zabraňují prorůstání plevele a vytváří ideální podmínky pro růst rostlin.
Arnak s.r.o.
Vazba diplomové, bakalářské, závěrečné práce - profesionální knihařské práce
Společnost KARPJAK v Ostravě provádí profesionální knihařské práce - vázání diplomové, bakalářské, absolventské, dizertační, závěrečné a jiné práce dle vašich požadavků.
KARPJAK
Kloubní výživa GLO pomáhá udržet klouby i chrupavky zdravé a podporuje jejich pohyblivost
Podpořte zdraví, pohyblivost a správné prokrvení kloubů a chrupavek pomocí kloubní výživy GLO, kterou vyrábí a prodává společnost Galenická laboratoř se sídlem v Ostravě.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Peruánské byliny Oro Verde pro dodání energie – Vilcacora, Maca, Sangre de Drago, eshop
Pro dodání energie můžete využít peruánské byliny Oro Verde - Vilcacora, Maca, Sangre de Drago a další, které můžete zakoupit na eshopu Bylinky Ludmila Pavlíková i v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Plenkové kočárky Ostrava, výroba originálních plenkových kočárků vhodných k vítání občánků
Zabývám se výrobou originálních plenkových kočárků vhodných k různým příležitostem.