Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Gumové, kožené, textilní i svářečské pracovní rukavice - široký výběr z mnoha provedení
Společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních rukavic, které využijete při jakékoliv činnosti. Umožní Vám bezpečnou práci a eliminují zranění.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Šperky s briliantem, diamantem česká výroba na zakázku - prsteny, náušnice eshop
Rodinné zlatnictví Karel Stoch z Ostravy vyrábí briliantové (diamantové) šperky. Obdarujte luxusním prstenem nebo náušnicemi svou milovanou. Vyrábíme na zakázku pro Prahu i Mladou Boleslav.
Zlatnictví Karel Stoch
Ochranné prostředky pro práci ve výškách – tělové postroje, lana a karabiny
Ochranné prostředky proti pádu z výšek při práci ve výškách – tělové postroje v univerzální velikosti, lana a karabiny – naleznete na e-shopu společnosti HYDROSPOR Spol. s.r.o.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Komplexní tiskařské služby Ostrava, ofsetový tisk, knihařské práce, plakáty, letáky, výroba razítek
Nabízíme komplexní tiskárenské služby - ofsetový tisk, technologie CTP, plakáty, letáky, potisk obálek, číslování, perforace.
Prodej galanterního zboží, krejčovské služby Ostrava, oprava oděvů a obuvi, prodej látek a přízí
Galanterie U Švadlenky, jsme bohatě zásobeni veškerou textilní galanterií. Najdete u nás základní pomůcky k ručnímu i strojovému šití.
Kvalitní pneuservis - přezutí pneu, opravy i montáž pneumatik
Kvalitní pneuservis v Ostravě najdete u společnosti Hampl a spol. servis s.r.o., u které si můžete nechat přezout, opravit či namontovat pneumatiky jednoduše a rychle.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Výroba briliantových a diamantových šperků na míru - náušnice, prsteny a brože
Jsme Zlatnictví Karel Stoch z Ostravy a vyrábíme krásné briliantové a diamantové šperky na míru. V našem e-shopu naleznete exkluzivní náušnice, prsteny a brože, které dodáváme také v okolí Olomouce.
Zlatnictví Karel Stoch
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Luxusní snubní a zásnubní prsteny s originálním designem - výroba na zakázku
Jsme rodinné Zlatnictví Karel Stoch, působící v Ostravě, Opavě a specializujeme se na prodej luxusních šperků. Na zakázku vyrábíme originální snubní a zásnubní prsteny pro vaše nejdůležitější chvíle.
Zlatnictví Karel Stoch
Prodej, e-shop - PVC hadice sací, ploché s využitím v zemědělství i v průmyslu a požární hadice
Profesionální PVC hadice sací nebo ploché, které využijete v zahradnictví, zemědělství i v průmyslu, dále požární hadice zakoupíte na e-shopu společnosti CZ Pumpy – čerpací technika s.r.o.
Jedinečný Grillbot - automatický čistič grilu pro zdravé grilování a úsporu času
Jedinečný Grillbot, tedy automatický čistič grilu, který vám zajistí zdravé grilování a ještě uspoří váš čas, můžete zakoupit u společnosti H-Fuchs Servis s.r.o., která má sídlo v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Hlíva ústřičná - prostředek k posílení imunity i na zahlenění
Čínskou houbu Hlívu ústřičnou, která posiluje imunitu, působí proti zahlenění a má protivirové, protibakteriální i protiplísňové účinky zakoupíte v Bylinkářství U Radnice v Ostravě u paní Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Výroba a tisk barevných, černobílých či kombinovaných knih, skript a učebnic v různých vazbách
Dlouholeté zkušenosti ve výrobě knih má nakladatelství AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostravě, kde Vám zajistí tisk a vazbu knih, učebnic, skript a další, rychle a za příjemné ceny.
Cordyshen - přírodní přípravek na únavu, vyčerpání a posílení imunity
Přírodní přípravek Cordyshen je kombinace dvou posilovačů energie a imunity Cordycepsu a Ženšenu, který zvyšuje koncentraci a odolnost proti únavě. Zakoupit jej můžete v Bylinkářství u Radnice.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Alko i nealko pití, pivo, vino, lihoviny různých značek
Alkoholické a nealkoholické nápoje dodává PIVO-KOTALA. Prodej piva, destilátů, vína a nealka. Obstaráme vybavení pro čepování piva a vše dodáme.
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Slzovka - obilovina na zahlenění, otoky, hubnutí, detoxikaci, trávení i posílení sleziny
Jednou z nejdéle pěstovaných obilovin je Slzovka, která Vám pomůže při hubnutí, detoxikaci, zahlenění, trávení i posílení sleziny. Zakoupit ji můžete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Bylinné směsi, tinktury, masti, Ajurvédské byliny - eshop
Bylinné směsi, tinktury, masti i Ajurvédské byliny můžete zakoupit v kamenné prodejně Ludmily Pavlíkové v Ostravě nebo z pohodlí Vašeho domova přímo na eshopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Dětské tréninkové plenkové kalhotky, natahovací plenky Ostrava
Dětské tréninkové natahovací plenkové kalhotky Bambo Nature Pants jsou univerzální a tedy vhodné pro kluky i holky. Vyzvednout si je můžete v Ostravě nebo nechat poslat v rámci celé České Republiky.
ABENA
Spolehlivý velkoobchod second hand značkového oblečení dovezeného z Anglie a Irska
Velkoobchodním prodejem, dovozem a vývozem kvalitního značkového second hand oblečení z Anglie a Irska se zabývá společnost STÁŇA CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.