Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Tempo, obchodní družstvo, síť maloobchodních prodejen s potravinami, spotřebním zbožím
Maloobchodní sortiment s čerstvým zbožím naleznete u společnosti TEMPO, obchodní družstvo se sídlem v Opavě. Společnost s dlouholetou tradicí i slušným tržním potenciálem.
Gastrozařízení, gastrovybavení - velkosklad a e-shop
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a e-shop s gastrovybavením do domácností, hotelů, kuchyní a podobných zařízení. V našem gastroskladě nalezete vybavení od příborů po úklidové prostředky.
Krmiva pro kočky, psy i ostatní zvířata na e-shopu s chovatelskými potřebami a krmivy
Pro všechny z Hradce Králové i Pardubic nabízíme kvalitní krmiva pro kočky i psy osvědčených značek a chovatelské potřeby pod jednou střechou na e-shopu firmy Canis Prosper s.r.o.
E-shop chovatelské potřeby a krmiva - vše pro Vaše domácí i hospodářská zvířata
Špičkové chovatelské potřeby a prémiová krmiva pro Vaše mazlíčky a hospodářská zvířata seženete na jednom místě na e-shopu firmy Canis Prosper. Náš internetový obchod dodává zboží vysoké kvality.
Pelechy pro psy a kočky za skvělé ceny - matrace, pontony, podložky, pohovky, polštáře a deky pro Vašeho mazlíka
Nakupujte pelechy, matrace, pontony, podložky, polštáře, deky a spací pytle pro psy a kočky u firmy Canis Prosper s.r.o.. Vše si vozíme sami přímo od výrobce z Polska, proto jsou za zajímavou cenu.
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.
Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Celozrnné trvanlivé tyčinky graham a grissini - chutné, zdravé, křupavé
Celozrnné trvanlivé tyčinky graham a grissini Vám přináší PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která je tradičním výrobcem chutných, zdravých a křupavých tyčinek. Vychutnejte si naše tyčinky také v Olomouci a okolí.
Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Kvalitní svařovací potřeby a materiál- dráty pro svařování, prodej i po kusech
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě ve své prodejně železářství a spojovací materiál nabízí také svařovací potřeby, mezi kterými naleznete dráty pro svařovaní. Prodej také možný po kusech.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Výroba vlnovcové, vinuté hadice Opava
Firma Witzenmann Opava, spol. s r.o. vyrábí vlnovcové a vinuté hadice s různými typy zakončení.
Tropifit - vyvážené krmivo pro hlodavce, drobné savce a ptáky
Vyvážené krmivo a produkty nejvyšší kvality. Kompletní krmivo a vitamíny značky Tropifit pro hlodavce, drobné savce a ptáky Vám zajistíme od celosvětově největšího technologického výrobce Tropical.
Alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o. nabízí alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace a dalších provozoven a zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Trvanlivé tyčinky Grissini - chutné grahamové tyčinky
Chutné grahamové tyčinky Grissini vyrábí PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy, která je tradičním výrobcem trvanlivých tyčinek a má generální zastoupení pro celou Českou a Slovenskou republiku.
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Bazénová chemie pro úpravu bazénové vody a její dezinfekci
Firma Chovancová Ilona z Opavy Vám ve svém skladu nabízí kromě gastro výrobků také bazénovou chemii pro úpravu bazénové vody s regulátorem PH a chlórem.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Plastové přepravky Ithaka na pohodlnou převoz zvířat vhodné i pro mezinárodní leteckou přepravu
Kvalitní přepravky za akční ceny nyní seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o.. V nabídce máme přepravky různých velikostí, které jsou vhodné také pro mezinárodní leteckou přepravu.
Správná volba mazacího tuku prodlouží životnost Vašich ložisek
Firma ROTOMAX se zabývá prodejem mazacího tuku pro mazání ložisek v Opavě, Ostravě. Zajistíme Vám mazivo pro univerzální i specializované použití. Správná volba maziva zvýší životnost Vašich ložisek.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Přepravky různých velikostí pro psy, kočky i hlodavce - kvalita za dobrou cenu od přímého dovozce
Kvalitní přepravky pro psy, kočky i hlodavce Vám umožní jednodušší a bezpečnější transport Vašeho zvířete. Přepravky různých velikostí za skvělé ceny seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o..
Přípravky a minerály pro psy - doplňky stravy pro lepší imunitu a vitalitu Vašeho pejska za skvělé ceny
Na eshopu či prodejně firmy Canis Prosper s.r.o. seženete nejrůznější přípravky a minerály pro psy, které si vozíme sami přímo od výrobce z Německa, proto jsou za zajímavou cenu.
Léčebná kosmetika na kožní problémy a exém
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se zaměřuje na volný prodej zdravotní kosmetiky. V naší lékárně naleznete také široký sortiment léčebné kosmetiky na kožní problémy a exémy.