Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Velkoobchodní prodej hortenzií - Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolistá
Bohatý výběr různých druhů hortenzií včetně Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolisté má k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s.r.o. z Opavy.
Prodej kvalitní mouky na vánoční cukroví za nízké ceny
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků jako je kvalitní mouka, kterou prodává za nízké ceny a je vhodná také na vánoční cukroví.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Bezlepkové uzeniny, salámy, klobásy a další masné výrobky pro celiaky vlastní výroby
Řeznictví Lukáše Gebauera z Otic Vám poskytuje masné výrobky a polotovary z čerstvého masa vlastní výroby. Pro celiaky máme bezlepkové salámy, klobásy a další výrobky-
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Smuteční květinová aranžmá včetně dopravy a instalace smutečních květinových vazeb
Květinovou výzdobu smutečních obřadů a pohřbů zajistí v okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl. Připravíme smuteční květinové vazby a aranžmá včetně jejich dopravy a instalace na místo pohřbu.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Bohatý výběr hortenzií latnatých, velkolistých a stromečkovitých – velkoobchodní prodej květin
Hortenzie latnaté neboli Hydrangea paniculata, velkolisté Hydrangea macrophylla a stromečkovité či jiné květiny má ve svém sortimentu k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s. r. o. z Opavy.
Velkoobchod se značkovými lihovinami a destiláty – kvalitní rumy, vodky, giny a whisky
Na velkoobchodní prodej značkových lihovin a destilátu s nejkvalitnějšími rumy, giny, whisky a vodkami se zaměřuje společnost L & M nápoje s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
L & M nápoje s.r.o.
Květinová výzdoba, kytice a jarní vazby květin – dekorace nejen na Velikonoce
Jarní věnce, květiny, kytice a květinovou výzdobu a dekorace nejen na Velikonoce připravují podle přání svých zákazníků floristky pro široké okolí Opavy a Kravař z Květinové dílny Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Bohatý výběr květin a drobných dárků pro učitele – poděkování nejen na konci školního roku
Bohatý výběr vázaných i hrnkových květin a drobných dárků pro učitele vhodných jako poděkování na konci školního roku nebo ke dni učitelů má pro okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zákusky a cukrovinky - vše vlastní výroba, možnost i na objednání a oslavy
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna v centru Opavy, kde si můžete vybrat z velkého množství domcích zákusků a cukrovinek. Vše je vlastní výroby s možností objednání na různé oslavy.
Kavárna Dolce Vita Opava
Prodej rozlévaných olejů v sudovém balení – nejen pro autoservisy a strojírenské firmy
Bohatý výběr značkových rozlévaných olejů v balení po sudech vhodných pro autoservisy, zemědělské, strojírenské a další firmy má ve svém sortimentu společnost OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Skládací paletové nástavce a ohrádky ELMO - výroba a prodej
VPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která nabízí skládací nástavce a ohrádky ELMO, jejich výrobu i prodej nejen pro zákazníky z Opavy, ale také Ostravy a Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dřevěné palety pro skladování a přepravu zboží, europalety - výkup a prodej
Firma VPS J&M s.r.o. vykupuje použité palety v Bruntále a okolí, vyrábí a prodává dřevěné či atypické palety a bedny pro skladování a přepravu zboží.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Látky, metráž, textilní galanterie, korálky, bižuterie, e-shop
Společnost Prima Obchod s.r.o. provozuje e-shop s látkami, textilní galanterií, korálky, bižuterií a dalšími kreativními potřebami.
Prima Obchod s.r.o.
Biologické čištění septiku, žumpy a odpadních vod, likvidaci zápachu a kouře – e-shop
Společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. má v nabídce na e-shopu pohlcovače na likvidaci zápachu a kouře, čističe septiku, žumpy a odpadních vod a další pomocníky pro domácnost i do průmyslu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výkup a prodej drátěných beden, kvalitních gitterboxů na přepravu produktů
Kvalitní gitterboxy v různých rozměrech prodává a vykupuje firma VPS J&M s.r.o., která působí v Opavě, Ostravě a Olomouci. Drátěné kovové bedny jsou vhodné pro přepravu široké škály produktů.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Veterina - vysoce odborná veterinární péče pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Koření a kořenící směsi, sušené plody a ovoce a zelenina od J.K.FOOD
J.K.FOOD je společnost z Větřkovic u Opavy a již přes dvacet let vyrábí kvalitně zpracované dehydratované potraviny jako je koření, kořenící směsi nebo sušené plody.
Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Silikonové hadice a kolena za špičkové ceny - pro auto, moto skladem v e-shopu
Firma TRANSA spol. s r.o. provozuje specializovaný e-shop s působností po celé ČR, ve kterém za špičkové ceny seženete silikonové hadice a kolena pro auto i moto!
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Výkup a prodej kovových a plechových beden Mars, drátěných palet Gitterbox
FVPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která se také zabývá výkupem a prodejem kovových a plechových beden Mars a drátěných palet Gitterbox.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.
Grilované speciality v Opavě - grilovaná kuřata, kolena, kýta na objednávku
Vychutnejte si to pravé grilované kuře, vepřovou kýtu nebo koleno - objednejte si naše grilované speciality ještě dnes nebo nás navštivte v Opavě či Hradci.
Profi ochranné vybavení pro zvýšení bezpečnosti při práci
Chlebiš s.r.o. se sídlem v Hlučíně je společnost zajišťující prodej špičkových a profi ochranných oděvů, obuvi, přileb, brýlí a dalších ochranných pomůcek v Hlučíně, Ostravě a okolí.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Květinové vazby a dekorace pro každou příležitost od Květinový ateliér Petra Grossová
Květinový ateliér Petry Grossové z Hradce nad Moravicí v okrese Opava pro Vás má každý den čerstvou nabídku řezaných květin a květinových vazeb dle Vašeho přání.