Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Textilní galanterie, látky, kreativní potřeby, korálky, dekorace, bižuterie, módní doplňky, internetový obchod, e-shop
Prima Obchod s.r.o. je internetový obchod, který nabízí široký sortiment textilní galanterie, látek, kreativních potřeb, korálků, dekorací, bižuterie a módních doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Speciální obuv pro diabetiky  -  výroba ortopedických a protetických pomůcek
Společnost Ergona Opava s.r.o. se specializuje na ortopedickou obuv, která je vhodná pro lidi s cukrovkou. Diabetická obuv je vyráběná podle posledních poznatků biomechaniky chůze.
Ergona Opava s.r.o.
Kvalitní těsnění - prodej gufer, manžet, stíracích kroužků, těsnění a o-kroužků v různých materiálech
Prodej kvalitního těsnění v různém provedení, materiálech a pro široké použití Vám poskytne AGROZEM Opava s.r.o., na prodej máme široký výběr gufer, manžet, stíracích kroužků, těsnění a o-kroužků.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Grilované a pečené speciality - chutná a šťavnatá kolena a žebra vlastní výroby
Chutné a šťavnaté speciality z masa Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic poblíž Opavy. Vyrábíme pro Vás různé pečené a grilované speciality, ať už jde o žebra, kolena či šunku od kosti.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Výkup hodinek, hodinky Prim - Opava, Kravaře
Jsem sběratel hodinek a staré mechanické (natahovací) hodinky v jakemkoliv stavu vykupuji - i nefunkční - ty použiji na náhradní díly. Volejte 723000350
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Vlastní výroba, prodej masných výrobků a uzenin - řeznictví a uzenářství
Řeznictví Lukáš Gebauer zajišťuje vlastní výrobu a prodej masných výrobků. Můžete si hojně vybrat z čerstvého masa, před připravených polotovarů nebo jiných tepelně zpracovaných produktů.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany – smuteční vazba dle přání zákazníků
Komplexní služby smuteční floristiky a různých vazeb jako jsou pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany v různorodých provedeních zajišťuje Květinová dílna Anděl z Opavy.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Výkup starožitných hodinek Prim, Omega, Longines včetně příslušenství - odhad ceny zdarma
Jsem sběratel starožitných hodinek a rád od Vás odkoupím nevyužité hodinky Prim, Omega a Longines včetně příslušenství. Přijedu za Vámi v Opavě, Ostravě a poskytnu odhad ceny zdarma.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Grilované a pečené selata a kýty - chutné masné výrobky od kvalitního řeznictví a uzenářství
Firma Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic u Opavy pro Vás ručně vyrábí pečené, uzené kýty a selátka, šunková kolena a další chutné masné výrobky, na kterých si pochutná celá rodina.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kompletní svatební servis – kytice, výzdoba, svatební brány, květiny pro rodiče, družičky a mnoho dalšího
Kompletní květinový servis, svatební kytice, výzdobu, brány, květiny pro družičky,rodiče, ozdoby na auta, výzdobu kaplí i květiny na dorty zhotovují floristky z Květinové dílny Anděl v Opavě a Krnově.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Speciální ortopedické boty a vložky na míru - pro děti, dospělé a sportovce
Společnost Ergona Opava s.r.o. Vám pomůže se správnou volbou obuvi a preventivní korekcí vad nohou. Vyrábíme ortopedické boty, vložky na míru pro děti, dospělé i sportovce z okolí Olomouce.
Ergona Opava s.r.o.
Kvalitní bundy, kalhoty a funkční trika – pracovní a ochranné oblečení Kramp pro zemědělce
Široký výběr různých druhů bund, kalhot, trik, montérek, vest a další pracovní a ochranné oblečení a pomůcky značky Kramp pro zemědělce má ve svém bohatém sortimentu společnost Agrozem Opava, s.r.o.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Výkup použitých dřevěných palet a europalet za výhodné ceny - výkupny
Máte nepotřebné palety? Pak přijďte do jedné z naších výkupen, kde od Vás za výhodné ceny vykoupíme dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, Opava
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. je česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, dle vlastních receptur.
Obložené mísy Opava - salámové i sýrové mísy, pečená kolena, nakrájené šunky a šunkové koleno
Buďte připraveni na různé večírky i oslavy a naservírujte hostům obložené mísy vyráběné řeznictvím Lukáš Gebauer z Otic u Opavy. Připravíme šunkové, sýrové mísy, šťavnaté pečené kolena a další.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Poctivé uzené speciality seženete přímo u výrobce a řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Výkresové papíry pro tiskaře, školy a zájmové kroužky na kreslení
Naše společnost Model Pack Shop prodává kvalitní výkresové papíry pro školy, zájmové kroužky na kreslení, ale i tiskaře. Vše dodáváme v Opavě, Ostravě s možností doručení po celé České republice.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Originální věnce, dekorace a aranžmá v pozimních barevných tónech
S podzimními věnci a dekoracemi z Květinové dílny Anděl rozzáříte nejen vchod, ale také interiér vašeho domova. Široký sortiment podzimně laděných aranžmá a najdete v našem květinářství v Opavě.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kvalitní a odolné pletivo  na ploty, zahrady a stavbu obor - široký výběr skladem
Vyberte si pletivo u firmy GAVENDA s.r.o. z Opavy, která nabízí širokou nabídku pletiva, které využijete zejména na ploty, branky a stavbu obor.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Koncentrované odmašťovače a čističe, které Vás zbaví i velmi zanesených nečistot
Výrobky společnosti Faren jsou ekologické chemikálie s širokým rozsahem výroby. Na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě naleznete koncentrované odmašťovače a čističe i pro silně zanesené plochy.
KVP servis s.r.o.