Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Mlýn Palhanec, mlýnské produkty a mouka - vlastní výroba s rodinnou tradicí
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. na Palhanci v Opavě působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků ve vlastním mlýně s rodinnou tradicí. Nabízíme kvalitní mouku.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Jemné a křupavé tyčinky Grisinni - výroba italských tyčinek z tradičního kynutého těsta
Trvanlivé italské tyčinky Grissini Vám přináší česká firma PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která je tradičním výrobcem chutných, zdravých a křupavých tyčinek. Vychutnejte si naše tyčinky také v Praze a okolí.
Akční nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů
Firma L&M nápoje s.r.o. nabízí akční nabídku na velkoobchodní prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.
L & M nápoje s.r.o.
Mulčovací kůra a zahradní rašelina
Mulčovací kůru i zahradní rašelinu, kterou využijete zejména pro dekoraci Vaší zahrady a zlepšení vlastnosti půdy, nakoupíte za výhodné ceny u firmy RABIO s.r.o. v Opavě.
RABIO s. r. o.
Velkobchod s lihovinami - alkoholické nápoje pro restaurace za super výhodné ceny
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o nabízí alkoholické nápoje také pro restaurace za super výhodné ceny v Opavě a okolí.
L & M nápoje s.r.o.
Textilní galanterie, látky, bižuterie, módní doplňky eshop Opava, nitě, zipy, nůžky, suchý zipy
Textilní galanterie, látky, bižuterie, módní doplňky eshop Opava, nitě, příze, zipy, nůžky, suchý zipy, kapesníky, utěrky, nášivky, krejčovské metry, krajky, lemy, povlečení, prostírání, polštářky.
Prima Obchod s.r.o.
Grahamové tyčinky a italské tyčinky Grissini - to pravé pochutnání na silvestra
Italské tyčinky Grisinni a zdravé grahamové tyčinky z PEKÁRNY KRÁL jsou oblíbenou lahůdkou při oslavách narozenin i Silvestra, chutnají dětem i dospělým a hodí se k pomazánkám, uzeninám i sýrům.
Ortopedická obuv - úpravy standardních typů, měření a indikace na míru
Ortopedickou obuv včetně ortopedických úprav standardní obuvi Vám poskytne společnost Ergona Opava, která mimo jiné zajišťuje také měření a indikaci.
Ergona Opava s.r.o.
Chutné tyčinky všech příchutí - grahamové, sezamové, trvanlivé
Grahamové, sezamové či trvanlivé tyčinky vyrábí a po celé České republice dodává PEKÁRNA KRÁL s.r.o.. Tyčinky jsou chutné a nabízíme velké množství příchutí.
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Kofola Originál v sudech k čepování za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů v Opavě. V sortimentu naleznete také kofolu v sudech určenou k čepování.
L & M nápoje s.r.o.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Eshop, potřeby pro psy, kočky - hračky, pelechy, přepravky a další chovatelské vybavení
U firmy Canis Prosper s.r.o. se sídlem nedaleko Opavy si vyberete ze špičkového sortimentu chovatelských potřeb od hraček, pelechů, přes kotce, až po přepravky a obojky pro Vaše psy a kočky.
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Internetový prodej, e-shop krmiv pro psy a kočky německé značky JOSERA
Firma Canis Prosper s.r.o. se specializuje na internetový prodej kvalitních krmiv. V našem e-shopu si můžete pořídit kvalitní krmiva pro psy i kočky německé značky JOSERA.
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Prodej alkoholu a lihovin za super ceny ve velkoskladu
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických nápojů a lihovin za super ceny v Opavě.
L & M nápoje s.r.o.