Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Nová vína z vinařství Nešetřil - objednávejte na e-shopu
Ochutnejte nová vína z vinařství Nešetřil. Objednat si je můžete na e-shopu.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Výprodej dřevěných a hliníkových žebříků za přijatelné ceny
Dřevěné a hliníkové žebříky různých provedení a pro různé použití si můžete za výprodejové ceny pořídit na e-shopu společnosti HROMEK s. r. o.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Bílá, červená a růžová moravská přívlastková vína z českých hroznů - e-shop
Jakostní a přívlastková moravská vína zakoupíte na e-shopu Vinařství Herůfek ze Zaječí. Prodáváme přívlastková a jakostní vína z českých hroznů.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Plnopryžové a superelastické pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku
Firma Moravia Manipul s.r.o. z Brna vyrábí nejen vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky, ale také superelastické a plnopryžové pneumatiky z kvalitní přírodní pryže.
Moravia Manipul, s.r.o.
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku – kvalitní výrobce obalových materiálů
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku v několika velikostech vhodné k balení výrobků a zboží a další obalové materiály vyrábí a prodávají specialisté ze společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Opravy, servis starožitných hodin a hodinek, hodinářství s tradicí Brno
Opravdu spolehlivé hodinářství s tradicí je hodinářství Strnad v Brně - provádí opravy a servis starožitných hodin a hodinek. Navštivte nás v naší prodejně.
Hodinářství Strnad
Vinotéka, prodej vín přímo od vinaře – svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá nebo výběrová vína
Kvalitní a lahodná vína přímo do vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství Nešetřil ve Znojmě. Prodáváme vína svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá, výběrová, ale i vína různých stylů.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Velkoobchodní prodej motorových olejů a maziv TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Velkoobchodním prodejem motorových olejů a maziv značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro osobní a nákladní vozidla, zemědělské, stavební a průmyslové stroje a techniku se zabývá společnost MERLIN-PLUS.
Kváskový samožitný chléb z přírodního žitného kvasu
Křupavý Krumlovský samožitný chléb vyráběný z tradičního přírodního žitného kvasu peče Pekárna Ivanka z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Řízená, neřízená degustace vína a  sabráž v hotelovém vinařství Ebenberg
Obohaťte teambuilding zážitkem ve formě degustace vína hotelového vinařství Ebenberg. Hotel Kurdějov zajistí řízenou nebo neřízenou degustaci vína pro Vaše kolegy včetně sabráže.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Zlatnictví a klenotnictví – prodej šperků ze žlutého a bílého zlata českých i zahraničních značek
Ve zlatnictví a klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě nakoupíte šperky ze žlutého i bílého zlata. Udělejte sobě nebo Vašim blízkým radost luxusním šperkem se safíry, diamanty, brilianty nebo safíry.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Jakostní a přívlastková vína z rodinného vinařství v Zaječí, lahvová i sudová, e-shop
Vynikající vína přímo ze samotného srdce jižní Moravy ochutnáte u Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek ze Zaječí. Bílá, červená i růžová vína s charakteristickou vůní a chutí vápencového podloží.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Firemní lahvová vína s přívlastkovým nebo zemským moravským vínem
Potěšte své zaměstnance nebo obchodní partnery dárečkem v podobně firemního lahvového vína s kvalitním přívlastkovým nebo zemským moravským vínem z vinařství z VÍNO SÝKORA.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Zavítejte do našeho vinného sklípku posedět a vychutnat si lahodná vína.
Sháníte-li místo k posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín, pak zavítejte do našeho vinařství – Víno Šimák se sídlem v Mikulově.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba naturálních vín přírodními a přirozenými postupy bez použití aditiv
Vinařství Nešetřil klade při výrobě vín velký důraz na přírodní a přirozené postupy s minimálním používáním aditiv. Ochutnejte naše naturální vína, vyrobená přirozeným procesem mikrooxidace.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Kvalitní originální likér z lékořice přímo od výrobce - výjimečná chuť
Kvalitní originální likér z lékořice přímo od výrobce s výjimečnou chutí vyrábí v Hustopečích První vinařská spol. s r.o. Ochutnejte náš likér vyrobený podle rodinné receptury.
Lékořicový likér První vinařská spol. s r.o.
Víno nejvyšší kvality vyráběné z hroznů zrajících na vápenitých půdách Pálavy
Jakostní vína s nezaměnitelnou bohatostí chutí, vyráběná z hroznů dozrávajících na vápenitých půdách Pálavy, prodává vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů – hydrauliku, kluzná vedení i převody
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů je olej TOTAL Drosera MS. Tento olej, který je vhodný pro hydrauliku, kluzná vedení i převody dodává firma MERLIN- PLUS spol. s.r.o.
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv