Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Nákup investičního zlata – ochrana Vašich peněz před inflací
Udržte si hodnotu Vašich financí a investujte s námi do zlatých slitků. U nás na prodejně ve Znojmě v ulici Kovářská 4, prodáváme slitky investičního zlata.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Luxusní a nadčasové briliantové zásnubní prsteny
Překvapte svou drahou polovičku luxusním zásnubním prstenem se třpytivými brilianty. Velký výběr zásnubních briliantových prstenů naleznete ve Zlatnictví Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Přijďte si od června nasbírat čerstvé jahody a zakoupit domácí marmelády a zavařeniny
Tradiční samosběr či prodej čerstvých jahod i marmelád nedaleko Brna zajišťuje firma Zelenina Kupařovice. Zakoupit můžete i veškerou sezónní zeleninu a další ovoce.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Informační vitríny a plakátovací tabule pro vnitřní i venkovní použití – vhodné pro školy, úřady a firmy
Široký sortiment plakátovacích tabulí a informačních vitrín s využitím pro firmy, úřady i školy v interiéru i exteriéru má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Potěšte své přátelé prvotřídním vínem s vlastní etiketou - firemní potisky samozřejmostí
Víno s vlastní etiketou si můžete objednat na e-shopu Vinařství Hort. Buďte originální a darujte prvotřídní víno s potiskem fotografií dětí, rodiny nebo fotkou domácího miláčka. Buďte sví.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Gastro kolekce vín – svěží vína pro restaurace, kavárny, gastronomická zařízení
Vína vhodná pro restaurace, kavárny a další gastronomické provozy vyrábí Vinařství Červinka. Dodáváme gastro vína s nižším obsahem zbytkového cukru, která si zachovávají svěžest.
Vinařství a penzion Červinka
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Agroturistika – exkurze do vinic s odborným výkladem o víně i s řízenou degustací
Exkurze do vinic, prohlídky historických sklepů, odborný výklad o víně i řízená degustace, to vše zahrnuje agroturistika, kterou Vám zajistí vinařství VÍNO SÝKORA s.r.o. v Čejkovicích, na Hodonínsku.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Výroba a prodej kvalitního a značkového bílého nebo červeného moravského vína
Kvalitní a značková moravská vína z vlastní produkce zakoupíte ve Vinařství Kukla. Prodáváme široký sortiment bílých a červených moravských vín, i dárková balení - možnost zakoupení vín přes e-shop.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Velkoobchod s motorovými oleji TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Spolehlivým velkoobchodním partnerem s motorovými oleji ověřených značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro vaši dílnu, prodejnu či firmu je firma MERLIN-PLUS, spol s.r.o.
Krumlovský chléb, kváskový chléb, pekárna, tradiční výrobce
Pekařství, pekárna, výroba čerstvého kváskového chleba, tradiční Krumlovský chléb, pečivo a další výrobky můžete zakoupit od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Sušené hovězí a vepřové maso bez chemie a éček – uzenářství s poctivými výrobky
Pochutnejte si na sušeném hovězím a vepřovém mase od společnosti Poctivé uzenářství s.r.o. ze Znojma, kde si při výrobě zakládáme na kvalitním složení bez chemických přísad, éček a vody.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prodej motorových olejů a maziv
Pokud hledáte spolehlivého prodejce olejů, motorových olejů a maziv, pak navštivte e-shop či kamennou prodejnu společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Hodinářství - výměna baterek v hodinách, hodinkách
Výměnu baterek v hodinách i hodinkách všech značek a typů zajistí v okolí Brna-venkov hodinářská dílna Zlatnictví Radka Horníčková.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Opravy poškozených zlatých a stříbrných šperků, veškeré zlatnické opravy
Veškeré zlatnické opravy zlatých a stříbrných šperků zajistí v okolí Znojma Klenotnictví LUCIE GOLD. Poškozené šperky opravíme tak, aby byl zachován jejich původní vzhled.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Prodej sušených plodů, oříšků a sušeného tropického ovoce - ideální zdravá svačinka
Na prodejně Zelená zahrada Znojmo máme na prodej nejen čerstvé ovoce, zeleninu, ale i velký výběr sušených plodů, oříšků a tropického ovoce, které budou ideální zdravou svačinkou.
Zelená zahrada
Rodinné Mikulovské vinařství s vlastní vinotékou, vinným sklepem a restaurací
Plánujete-li prázdniny, víkend, či pracovní teambuilding, tak právě pro vás je rodinné Mikulovské vinařství vhodným místem, kde utužovat vztahy a navíc si zde budete připadat jako doma.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Výběr nejlepších vín - bílé, červené a růžové přívlastkové víno z Mikulova e-shop
Výběr nejlepších vín - přívlastková bílá, červená a růžova vína z Mikulova zakoupíte na e-shopu vinařství Víno Šimák. Prodáváme odrůdové skladby vín z vápencového podloží Pálavy.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Jakostní vína podle kolekce nebo barvy – široký výběr toho nejlepšího
Velký výběr bílých, červených a růžových vín roztříděných do gastro kolekce, kolekce velké a speciální a výtečnou chuť přináší Vinařství a penzion Červinka z Pálavy.
Vinařství a penzion Červinka