Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

VFG plsti a filcy z přírodních a syntetických vláken – výroba
Plsti a filcy z přírodních materiálů a syntetických vláken mají vysokou kvalitní a technickou úroveň. Výrobu pro průmyslová odvětví zajišťuje firma VFG.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Kvalitní fólie z recyklovatelných zdrojů a LDPE hladké fólie vyráběné na zakázku
Obalové materiály pro různé využití vyrábí naše společnost HB pack s.r.o. z Heršpic. Objednejte si LDPE hladké, recyklovatelné fólie s mikroperforací, tiskem nebo povrchovou úpravou na zakázku.
HB pack s.r.o.
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a  hodin s tradicí
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a hodin s tradicí vám zajistí hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad
Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
E-shop se zvěřinou - na prodej maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona, zajíc, bažant
Společnost MORAVIALOV s.r.o. z Kravska u Znojma provozuje e-shop se zvěřinou. Restaurace i koncoví spotřebitelé si tak mohou objednat maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona i zajíce, bažanta.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Degustace odrůdových vín z BIO hroznů s prohlídkou vinařství a ukázkou technologie výroby vína
Vinařství Václav z Hustopečí zve všechny milovníky dobrého vína na degustaci bílých a červených vín z bio hroznů do historického vinného sklepa. Připravíme také individuální degustaci na míru.
Výroba a prodej zdravého, tmavého i cereálního pečiva s vysokým obsahem vlákniny
Zdravé cereální či tmavé pečivo s vysokým obsahem vlákniny vám vyrábí podle tradičních receptur pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Kvalitní pneuservis - pneucentrum, přezouvání pneu, odborná výměna pneumatik
PNEUcentrum Václavovič v Břeclavi je kvalitní pneuservis, který vám zajistí odbornou výměnu pneumatik, přezutí pneu včetně prodeje nových pneumatik značek Michelin, Lassa, Sebring a další.
PNEUcentrum Václavovič
Nová vína v bohatém sortimentu vinařství – jakostní a přívlastková té nejlepší chuti a kvality
Nová vína v bohatém sortimentu Vinařství Nešetřil ve Znojmě jsou pravidelně uváděna na trh na podzim. Jedná se o čtyři bílá a dvě červená jakostní a přívlastková vína té nejlepší chuti a kvality.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Zachování výborné chuti i kvality vína a moštů – bag in boxy a obaly v mnoha objemech
Na prodej bag in boxů, které slouží nejen k zachování chuti a kvality moštů, a dalších obalů s různými objemy se zaměřuje pro oblasti Valtic a Znojma pobočka společnosti Model Pack Shop Brno.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Tkaniny, speciální textilie s povrchovou úpravou, opatřené zátěrem, laminované
Tkaniny a speciální textilie SIGMATEX s povrchovou úpravou prodává firma Alpax. Dodáváme textilie odolávající vysokým teplotám nebo tkaniny opatřené zátěrem nebo laminované hliníkovou fólií a kovem.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Kvalitní a chutná vína z Vinařství Petr Marada v BIO kvalitě
Vinařství Petr Marada vyrábí bílé, červené, růžové, oranžové vína i sekty, které si můžete objednat online nebo ochutnat přímo ve vinařství v Mikulčicích. Všechny vína jsou vyráběna z BIO hroznů.
Vinařství Petr Marada
Degustační sety vín – vína ze znojemské vinařské podoblasti, sladší polosuchá vína
Degustační sety vín objednávejte na e-shopu vinoplacek.cz. Vybrat si můžete kolekci 6 odrůd vín typických pro znojemskou vinařskou podoblast nebo edici vín se zbytkovým cukrem.
Vinařství Jan Plaček
Víno dozrávající ve francouzských dubových sudech barrique - Grand Pinot Bizé v magnum lahvi
Intenzivní granátová barva s cihlovými okraji a harmonická ovocná vůně s jemnými tóny vanilky – to je jedinečné moravské víno Grand Pinot Bizé, které dozrává ve francouzských dubových sudech barrique.
Vinařství Petr Bíza
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.
Antistatické obaly pro součástky, výrobky citlivé na ESD výboj - vysoký stupeň ochrany
Chcete-li ochránit elektro výrobky a jiné součástky proti ESD výboji, vsaďte na antistatické obaly s vyšším stupněm ochrany, které vyrábí naše firma HB pack s.r.o. z Heršpic.
HB pack s.r.o.
Odlévané svíčky z českého včelího vosku, ručně vyrobené - zakoupíte v e-shopu
Ideálním dárkem nebo krásnou dekorací do domácnosti jsou odlévané svíčky z včelího vosku. Ručně vyráběné svíčky si vyberete v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina.
Výroba tradičních i netradičních zákusků a cukrářských výrobků
Na lahodných tradičních i netradičních zákuscích a dalších cukrářských výrobcích si pochutnáte v pekárně Ivanka v Moravském Krumlově na Brněnsku.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Ochranná maska na svařování Vegaview 2.5 – světlejší výhled na pracovní okolí
Světlejší výhled na okolí a vyšší bezpečnost při práci Vám zajistí profesionální maska na svařování Vegaview, kterou zakoupíte u společnosti FORMICA WELD – specialisty na svařovací techniku a doplňky.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Čerstvé ovoce a zelenina - kvalitní brambory, rajčata, mrkev, banány i jablka z velkoobchodu
Kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu koupíte ve velkoobchodě Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína.
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Smuteční floristika na zakázku - vazby, kytice, věnce na rakev k zapůjčení zdarma
Pohřební služba Pospíchal zajistí smuteční floristiku ve Znojmě i Moravském Krumlově - vazby, kytice i věnce na rakev tvoříme z živých květin, ale také Vám zdarma zapůjčíme vazby z umělých materiálů.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Opravy a renovace, prodej starožitných hodin, hodinek, test vodotěsnosti, Brno
Na opravy, renovace a prodej starožitných hodin i hodinek se zaměřuje hodinářství Strnad sídlící v Brně. Zajistí vám také test vodotěsnosti. Navštivte nás.
Hodinářství Strnad