Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Pneuservis, vyvážení a montáž pneumatik, přezutí kol
Pneuservis, vyvážení a montáž pneumatik, přezutí kol, ukladnění pneumatik, oprava defektů, hlídání tlaku v pneu, výměna nových gum od firmy HLOUCH MOTORS s.r.o. v Třebíči.
Hydraulické hadice - kompaktní, ovinované, pro doly
Pokud hledáte kvalitní hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo pro doly, tak se obraťte na firmu Semperflex Optimit s.r.o.
Syntetické gumárenské směsi pro automobilový průmysl i stavebnictví, výroba Uničov
Vývojem a inovativní výrobou gumárenských směsí se zabývá společnost Hexpol Compounding s.r.o. z Uničova. Vyrábíme moderní a vysoce kvalitní produkty nejen na pogumování válců.
Zprostředkování nového i použitého pneu pro nakladače, bagry i gredrum
Zemědělské stroje, nebo nové i použité pneu pro nakladače, bagry i gredrum vám obstará firma zemědělské techniky Ing. Josef Karamyt z Telče, která své služby zajišťuje i v blízkém okolí Vysočiny.
Dynamická pryžová těsnění pro automobily, lisované pryže, výroba a export v rámci Evropy
Na výrobu automobilového těsnění se specializuje firma Saar Gummi Czech s.r.o. SGC z Červeného Kostelce. Kvalitní těsnění dveří a kapoty pro většinu evropských vozidel.
Kvalitní a profesionální pneuservis - přezouvání a vyvažování kol na moderních strojích
Hledáte-li v okolí Havířova profesionální pneuservis, na který je spolehnutí, Autochodura s.r.o. je tou nejlepší volbou. Zajistí Vám na moderních strojích výměnu, přezutí i vyvážení kol bez čekání!
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Opravy hydraulických hadic a hadic s koncovkami Plzeň – odborně a rychle
Ušetřete nemalé fifnanční výdaje za nákup nových hydraulických hadic a hadic s koncovkami, nechte je odborně opravit u společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Hydraulické a průmyslové hadice pro různé obory
Ať už potřebujete hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo průmyslové hadice na vodu či stlačený vzduch, u firmy Semperflex Optimit si vždy vyberete.
Průmyslové hadice Hradec Králové - KONEKT-HADICE s.r.o.
Prodej průmyslových hadic za výhodné ceny, provedení plast nebo pryž nejvyšší kvality.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Prodej pneumatik pro motocykly od ověřených značek Michelin a  Dunlop
Kromě prodeje a servisu motocyklů vám firma Ladislava Milostného MOTOSPORT z Třebíče zajistí také jejich přezutí pneumatik ověřených značek jako je Michelin, Dunlop, Bridgestone a další.
Výroba plochých těsnění a výrobků na CNC řezacích strojích ATOM Červený Kostelec
Zabýváme se výrobou a prodejem plochého vysekávaného těsnění a výrobků z technické tvarové pryže na CNC řezacích strojích ATOM.
Prodej použitých pneumatik pro lesní hospodářství - lesnické traktory, vyvážečky, harvestory
Prodejem použitých pneumatik pro lesní hospodářství jako jsou lesnické traktory, vyvážečky, harvestory a jiné stroje se zabývá po celé Vysočině soukromý zemědělec, Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči
Lisovaná technická pryž pro automobilový průmysl i vodoinstalatéry, zakázková výroba
Lisované pryžové díly pro tuzemské vozy i jako vodoinstalační materiál navrhne a vyrobí firma Michaela Frýbová - Technická pryž z obce Provodov – Šonov. Technická pryž jako těsnění, tlumení i zátky.
Prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů
Slavíme 20 let od vzniku firmy a získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Návrh hadic a kompenzátorů v oboru inženýringu s podporou CAD programu
Svým klientům rádi zpracujeme návrh na výrobu hadic a kompenzátorů a to vše s podporou CAD programů pro strojní inženýrství.
Eshop s pneumatikami - pneumatiky, disky, kompletní kola za bezkonkurenční ceny
Společnost UVED Cars Prostějov provozuje eshop s pneumatikami, vybírejte pneumatiky, disky i kompletní kola. Vše za bezkonkurenční ceny. Zákazníci z regionu Olomoucký kraj využívají i náš pneuservis.
Pogumované válce Hradec Králové – pro veškeré průmyslové obory
Nabízíme sortiment pogumovaných válců pro veškeré průmyslové obory - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Gumárenská výroba, produkty z technické pryže, profilová těsnění, pogumovaná kolečka
Gumárenské produkty té nejvyšší kvality Vám zajistí společnost Slovácká Gumárna s.r.o. z Bzence u Hodonína. Vyrobíme Vám těsnění, pogumovaná kolečka i lisované díly přímo na míru.
Požité disky na zemědělské stroje, stavební a lesnickou techniku
Použité disky pro zemědělské stroje nebo pro stavební a lesnickou techniku zakoupíte u soukromého zemědělce Josefa Kamaryta se sídlem v Telči.
Použité pneumatiky pro nakladače, bagry a gredum – prodej
Použité pneumatiky pro stavební stroje, jako jsou nakladače, bagry nebo gredum zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josef Kamaryt.
Prodej speciálních použitých pneumatik pro lesní techniku
Speciální použité pneumatiky pro lesní techniku zakoupíte u soukromé zemědělské firmy Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči na Vysočině.
Výroba vlnovcové, vinuté hadice Opava
Firma Witzenmann Opava, spol. s r.o. vyrábí vlnovcové a vinuté hadice s různými typy zakončení.
Těsnění bezbariérových vstupů – padací dveřní těsnění proti průvanu, hluku, kouři i ohni
Firma Okentěs, spol. s r.o. má ve svém obchodním sortimentu automatické padací těsnění spodků dveří PLANET, které slouží k utěsnění spodků dveří proti průvanu a hluku, ale i proti kouři a ohni.
Profesionální pneuservis – opravy, prodej, výměna a uskladnění pneumatik a kol
O opravy, prodej, výměnu a mimo sezónní uskladnění pneumatik a kol se Vám postará Horácké autodružstvo Třebíč. Profesionální pneuservis za skvělé ceny.
Výroba těsnění Červený Kostelec - těsnění pro průmysl i domácnost
Výroba a prodej plochého vysekávaného těsnění a veškerých výrobků z technické tvarové pryže - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec, Náchod