Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Letní i zimní pneumatiky pro osobní automobily - prodej, montáž Michelin, Pirelli
Pneu Kubeša s.r.o. u Přerova zajistí prodej i montáž letních a zimních pneu známých značek Michelin, Pirelli, Hankook a další.
Zimní servis, kontrola a prohlídka aut Škoda - dokonalá péče o váš automobil
Dokonalou péči o váš automobil zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o. v okolí Havířova i Frýdku Místku. Spolehnout se můžete na kvalitní zimní servis, kontrolu a prohlídku všech aut značky Škoda.
Prodej celoročních, zimních i letních pneumatik pro osobní, nákladní vozy a vozidla 4x4
Pro nové celoroční, letní i zimní pneumatiky zamiřte do pneuservisu David Stráník ve Vysokém Mýtě. Prodáváme pneu pro osobní, nákladní vozy a také automobily 4x4 nebo lehké dodávky.
Pneuservis David Stráník
Pneuservis Český Těšín, motocyklové pneu, opravy duší, přezutí pneumatik, huštění pneu
Kompletní služby pneuservisu i pro lehké užitkové vozy a motocykly, rádi poradíme s výběrem nového pneu i disků, opravy duší.
Montáž a prodej kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů
Autoopravna Lengál je profesionální autoservis a pneuservis, zajišťuje prodej, montáž a servis kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů ve Znojmě a okolí.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí
Firma Macroflex dodává gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí. Výroba kompenzátorů. Provoz máme v Otrokovicích, okres Zlín.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Odolné vzduchové hadice pro potravinářský průmysl – pneumatikářské hadice PUPA
Vysoce odolné pneumatikářské hadice PUPA určené k rozvodům tlakového vzduchu a dalším procesům v potravinářském průmyslu zajistí společnost YETTY. EU.
YETTY.EU s.r.o.
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Pneuservis Ústí nad Orlicí, mobilní opravy pneumatik, přezouvání a vyvažování pneumatik
Prodáváme osobní, nákladní, průmyslové a zemědělské pneumatiky všech velikostí a značek a pokud požadovaný druh nemáme skladem, tak jsme schopni ho v krátké době objednat a zajistit.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Kvalitní pneuservis - přezutí pneu, opravy i montáž pneumatik
Kvalitní pneuservis v Ostravě najdete u společnosti Hampl a spol. servis s.r.o., u které si můžete nechat přezout, opravit či namontovat pneumatiky jednoduše a rychle.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Ohebné flexibilní hadice Legrom pro přívod chladicí a mazací kapaliny do stroje či výrobní linky
ADAMEC – ADRO s.r.o. dodává spolehlivý Legrom VARIO systém, který umožňuje snadnou instalaci přívodu chladicí a mazací kapaliny či stlačeného vzduchu a začlenění do Vašeho stroje či výrobní linky.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Zajištění vzduchových pneumatik, superelastických kol i plnopryžových obručí
Firma Ing. Josef Kamaryt z Telče vám kromě rostlinné výroby také zajistí vzduchové pneumatiky, superelastická kola či plnopryžové obruče pro zemědělskou i jinou techniku jako jsou skladové vozíky.
Pneumatiky, alu kola, disky - prodej, oprava i výměna pro všechny typy automobilů
Prodej, opravu a výměnu pneumatik, alu kol a disků pro Havířov a okolí Ostravy zajišťuje firma MS steel s.r.o., která provozuje pneuservis pro všechny značky a typy osobních i dodávkových automobilů.
MS steel s.r.o.
Prodej, e-shop - PVC hadice sací, ploché s využitím v zemědělství i v průmyslu a požární hadice
Profesionální PVC hadice sací nebo ploché, které využijete v zahradnictví, zemědělství i v průmyslu, dále požární hadice zakoupíte na e-shopu společnosti CZ Pumpy – čerpací technika s.r.o.
Gumokovové díly, dorazy, pouzdra různých tvarů a rozměrů - výroba na zakázku
Výrobou na zakázku gumokovových dílů jako jsou dorazy, pouzdra, spojky a další výrobky různých tvarů a rozměrů se zabývá ZD Myslejovice - AGROGUM u Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Pneuservis, opravy pneumatik, uskladnění, prodej pneu, run flat centrum
Kvalitní a profesionální pneuservis ve Znojmě a okolí, montáže, demontáže, opravy pneumatik, uskladnění pneu, a RUN FLAT CENTRUM poskytuje firma Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Pneuservis výměna přezutí pneu Jičín Nová Paka Hořice Sobotka, vyvážení kol Jičín
Přezouvání a vyvažování osobních, nákladních i traktorových pneumatik, provádíme výměnu zimních na letní a letních na zimní pneumatiky.
Pneumatiky na harvestory a další lesnickou techniku
Speciální nové či ojeté pneumatiky pro harvestory a další lesnickou techniku a stroje zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josefa Kamaryta v Telči.
Gumárna - lisování technické pryže v kombinaci s kovem
Gumárna AGROGUM Myslejovice se zabývá lisováním technické pryže a její kombinace s kovem. Dále provádí pogumování kovů. Výrobky vyrábí do automobilového a strojírenského odvětví.
ZD Myslejovice, družstvo
Prodej hadic a koncovek Kopřivnice, nízkotlaké, vysokotlaké, vzduchové, olejové, vodní, plynové
Nabízíme prodej kvalitních hadic a koncovek přímo ze skladu Po-Pá : 7:00 - 15:00, široký sortiment šroubení v metrických i palcových rozměrech, hadice vzduchové, olejové, vodní, plynové.