Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Profily, těsnění a výplně Kladno – široký výběr a garance kvality
Potřebujete pro svou výrobu spolehlivého dodavatele kvalitních profilů, těsnění a výplní? Spolehnout se můžete na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Pneuservis, přezutí pneumatik, zimní pneu rychle a bez starostí
Pneuservis, kde vám rychle a bez starostí zajistí přezutí pneumatik, je autoopravna Vladana Veřmiřovského, který má pro vás připraveny zimní pneu. Působíme v okolí Ostravy a Krmelína.
Prodej vzdušnicových i superelastických pneumatik - přelisování u zákazníka
Prodej vzdušnicových a superelastických pneumatik s možností přelisování u zákazníka provádí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Hadicové vedení ve výfukovém systému pro motorová vozidla
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr dílů pro motorová vozidla ve výfukovém systému je hadicové vedení.
Přezouvání, montáž, demontáž a vyvážení pneu
Provádíme kompletní přezutí pneumatik, montáž, demontáž a vyvážení kol osobních i nákladních vozidel včetně traktorů - Repas Robousy s.r.o Jičín
Prodej pneumatik Rokycany
Prodej kvalitních pneumatik na SUV, osobní a nákladní auta či zemědělské stroje včetně přezutí nabízí zákazníkům firma Miroslav Kolář-PNEUSERVIS ROKYCANY.
Prodej pneu Rokycany
Hledáte spolehlivého prodejce pneumatik na osobní či nákladní auta, SUV nebo zemědělské stroje? Vše včetně přezutí Vám zajistí Pneuservis Miroslav Kolář se sídlem v Rokycanech.
Prodej pneumatik je u nás chvilková záležitost
Pro své zákazníky provádíme špičkové opravy pneumatik v našem pneuservisu - provozujeme pneuservis pro nákladní a osobní vozidla - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Těsnící límce Praha - utěsněte vratový otvor při nakládce a vykládce
Společnost Novaferm, s.r.o. nabízí prodej těsnících límců. Těsnicí límce najdou své uplatnění ve výrobních podnicích, skladech a dalších objektech.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Kvalitní a spolehlivé těsnění umyvadlových, dřezových a vanových sifonů
Nakupujte za skvělé ceny veškeré výrobky z technické tvarové pryže včetně těsnění umyvadlových, dřezových a vanových sifonů - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec
Sériová, zakázková výroba těsnění z plošných materiálů - průmyslové těsnění z pryže, silikonu, klingeritu
Společnost Zlíntech je výrobce průmyslového těsnění z pryže, silikonu, klingeritu se sídlem ve Zlíně. Výroba těsnění je sériová i zakázková podle dodané dokumentace, rozměrů nebo vzorků.
Komplet hadicové savice se šroubovacími koncovkami nebo s pákovým uzávěrem
Nabízíme kompletní sortiment průmyslových hadic včetně hadicových savic se šroubovacími koncovkami nebo s pákovým uzávěrem - KONEKT-HADICE s.r.o. Libišany Pardubice
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Podešve, patníky a podrážky přímo od výrobce obuvnických komponentů
Kvalitní obuvnické materiály jako jsou podešve, patníky či podrážky nabízí společnost KOMPONENTY, a.s. ZLÍN, která je významným českým výrobcem obuvnických komponentů a jiných technických dílů.
Kompaktní a lehčené obuvnické pryžové plotny (desky) s různým dezénem
Firma KOMPONENTY, a.s. ZLÍN má bohaté zkušenosti s vývojem, výrobou i prodejem obuvnických komponentů. Máme široký výběr výrobků mezi které se řadí také kompaktní a lehčené pryžové plotny (desky).
Silnostěnná PVC hadice pro zahradní zavlažování ale i pro průmyslovou vodu a vzduch
Zahradní PVC hadice vhodná pro dopravu průmyslové vody a vzduchu. Podívejte se na naše stránky na rozmanitý sortiment hadic - KONEKT-HADICE s.r.o.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Prodej silentbloků, deformační tlumič,  pryžokovový antivibrační prvek
Prodej silentbloků nebo-li deformačních tlumičů či pryžokovových antivibračních prvků zajišťujeme na naší centrále v Hradci Králové. Logistar s.r.o.
Pneubazar, pneumatiky nové, zánovní, jeté, pneuservis, okres Jihlava
Pneubazar, pneuservis a autoservis se zabývá prodejem a výkupem nových, zánovních, jetých pneumatik a disků. Náš Pneubazar U Nás - Josef Wagner najdete ve Velkém Beranově a Velkém Meziříčí.
Veškeré pneuservisní práce a prodej pneumatik, protektorů, autodoplňků
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže, v obci Nětčice u Zdounek. Provádí veškeré pneuservisní práce, máme na prodej velký výběr pneumatik, protektorů i autodoplňků a autokosmetiky.
Rychlé a kvalitní opravy pneumatik - uskladnění pneumatik
Ve spolehlivém a rychlém pneuservisu se vám dostane profesionálních služeb od zkušených odborníků - Autoopravna Chrudim
Prodej nových plechových disků značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi
Výhodná koupě plechového disku 15" ET38 pro tyto auta Škoda, Volkswagen, Seat, Audi - Jiří Palička - Repas Robousy s.r.o Jičín
Gumové pásy nejvyšší kvality japonské značky Bridgestone - dlouhá životnost
Gumové pásy nejvyšší kvality japonské značky Bridgestone - dlouhá životnost prodej nabízí společnost RENOMAG spol. s r.o. z okresu Brno.
Kvalitní řezání laserem Mercury - Poříčí u Litomyšle
Výroba těsnění podle vašich potřeb a požadavků - řezání laserem Mercury - BAVO Poříčí s.r.o.
Pneuservis pro osobní, nákladní auta Nětčice u Zdounek
Kompletní pneuservisní služby pro osobní i nákladní auta poskytne Pneuservis Nětčice u Zdounek.
Různé provedení klínových řemenů - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Kvalitní klínové řemeny přímo u výrobců nebo od zahraničních partnerů - obalované i řezané klínové řemeny, případně i řemeny víceklínové
Gumové, pryžové pásy pro minibagry, minirypadla, prodej, dodávka
Prodejce, dodavatel gumových (pryžových) pásů pro minibagry, minirypadla mnoha značek dostupných na trhu, dodávku atypických rozměrů nabízí RENOMAG spol. s r.o.