Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Prodej plechové, hliníkové, alu disky, kola, nové, ojeté pneumatiky
Dovozce automobilů MSCAR Kroměříž nabízí i prodej alu kol, hliníkové i plechové disky a nové i ojeté pneumatiky.
Prodej těsnících kroužků, gufera, manžet, pístních těsnění, o-kroužků
Velkoobchodní a maloobchodní prodej gumových a pryžových výrobků jako jsou různé těsnící kroužky, gufera, manžety, pístní těsnění, o-kroužky u nás ve firmě Logistar s.r.o. v Hradci Králové.
Eliminace vibrací a posuvů – kompenzátory Rattay s.r.o.
Kompenzátory od firmy Rattay spolehlivě eliminují vibrace a posuvy. Kompenzátory jsou účelně využívány v systémech velkých i malých zařízení.
Pneuservis pro osobní i dodávková auta – spolehlivé a rychlé přezutí pneumatik
Spolehlivé a rychlé přezutí pneumatik vašeho auta vám zajistíme v Autodílně 409 v Paskově u Ostravy. V našem pneuservise poskytujeme profesionální výměnu pneu pro osobní i dodávková vozidla.
Prodej pneu Jičín; nové pneumatiky i potřebné příslušenství | Jičín
Prodej pneu na osobní auta dodávky i náklaďáky pro Jičín a široké okolí nabízí Repas Robousy s.r.o Jičín
Výroba těsnění - kvalita od Těsnění Nývlt Červený Kostelec
Výroba těsnění na míru, to není žádná snadná záležitost. Jsou k tomu potřeba speciální stroje a vyškolený personál. Pokud si chcete nechat zhotovit těsnění na míru, měli byste oslovit zkušenou firmu, pro kterou je výroba těsnění každodenní záležitostí. A nejlépe uděláte, když se obrátíte na firmu Těsnění Nývlt. Výroba těsnění v ní totiž probíhá ...
Pryžové desky jako protiskluzný povrch stolů KONEKT-HADICE
Pryžové desky jako nejúčinější protiskluzný povrch na pracovní stoly. KONEKT-HADICE nabízí pryž až o 40 % levněji. Pryžové desky účelně dokáží zamezit jakému koliv posunu. Skvělé řešení do výroben, dílen a montážních prostorů. Pryžové desky jsou vhodné pro výrobu těsnících elementů, odpružení strojů a zařízení nebo jako protiskluzové povrchy ...
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Výměna kol, přezutí, prodej i opravy pneumatik ve spolehlivém pneuservisu
Výměnu kol si můžete domluvit v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek nedaleko Kroměříže. Kromě přezutí pneumatik máme na prodej nové pneu a provádíme běžné opravy defektů.
Prodej silentbloky - válcové, nárazníkové, pouzdrové k pružnému uložení
Prodáváme silentbloky válcové, nárazníkové, pouzdrové používající se k pružnému uložení nebo utlumení nárazů naší firmou Logistar s.r.o. sídlící v Hradci Králové.
Tlakové hadice, kovové hadice, odsávací hadice, teflonové hadice.
Jsme předním výrobcem vlnovcových hadic pro různá odvětví průmyslu. Všechny výrobky Rattay se vyznačují vysokou kvalitou materiálů a provedením práce.
Pryžové redukce do trubek | Červený Kostelec, pro montáž odpadních trubek
Pryžové redukce do trubek vyrábíme na provozovně v Červeném Kostelci. Jsou vhodné především pro montáž odpadních trubek, odpadů, pro připojení WC, přepadům bojlerů. Díky pryžovým redukcím Vám odpadá potřeba lepení a součástka se tak dá kdykoliv snadno vyměnit. Nově také vyrábíme manžetu odpadní trubky Ø 90 mm pro Kombifix - Geberit - ...
Superelastické pneumatiky Hradec Králové, Vysoké Mýto, Svitavy
Superelastická pneumatika nabízí množství výhod a plně nahrazuje pneumatiku s duší. Tento typ pneumatik zabraňuje nebezpečí nadměrného zatížení i defektu.
Nový systém uchycení fólie do vrat nebo průchodů s naprosto jednoduchou montáží
Důmyslný systém na uchycení fólií - Jednoduchý nerezový systém pro zavěšení plastových lamel. S našimi systémy už nebudete v nepohodlí průvanu.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
PVC hadice lehce ohebná s hladkou vnitřní stěnou - EKO Oreda
PVC odsávací hadice EKO Oreda - Lehká verze PVC hadice se spirálou. Hadice jsou vhodné k průmyslovým a centrálním vysavačům. Některé průměry jsou pouze na objednávku.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
KONEKT - specialista na HADICE
Firma KONEKT HADICE Vám nabízí kompletní sortiment průmyslových hadic. Vedeme skladem hadice na vodu, tlakové hadice na vzduch, hadice na dopravu sypkých látek, savice k cisternám, hadice na chemikálie, vysoké teploty, ropné látky, hadice na benzín, hadice na dopravu plynů, odsávací hadice atd. Zastupujeme významné výrobce na trhu hadic. S ...
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Výroba dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl
Výrobu dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl, komponenty pro transport, manipulaci a logistiku zajistí firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Pneuservis poblíž Kroměříže - běžné opravy, přezutí pneu, vyvažování kol
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny běžné opravy defektů pneumatik, přezutí pneu včetně vyvažování kol.
Plošné deskové materiály se samolepící vrstvou - samolepka, povrchová laminace
Zajišťujeme možnost opatřit plošné deskové materiály samolepící vrstvou - samolepkou nebo povrchovou laminací na stroji Lamindesk EASY SHIFT.
Bentonitové těsnicí rohože EUROBENT - pro utěsnění nádrží, kanálů, skládek, biotopů....
Bentonitové rohože pro utěsnění skládek, kanálů, tanků, kompostů a dalších staveb prodává firma MEDIUM INTERNATION.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Ložiska Hradec Králové, Jaroměř, Pardubice, Hořice, Třebechovice
Velkoobchodní a maloobchodní prodej a distribuce gumových, pryžových a pryžotextilních ložisek, těsnění aj. je naší hlavní činností.
Přírubové těsnění - výroba | Červený Kostelec
Přírubové těsnění vyrábíme v naší provozovně v Červeném Kostelci. Těsnění vyrábíme dle normy ČSN 131550.1 V našem širokém sortimentu naleznete těsnění: - ocelovo-gumové - klínové - pryžové - certifikované na pitnou vodu a potraviny - olejivzdorné Materiál těsnění se určuje dle technických parametrů v závislosti na použití a ...
Výroba dopravních pásů určených pro průmyslové odvětví
Výroba dopravních pásů pro průmysl, vysokovýkonné ploché řemeny, komponenty pro manipulaci, ozubené řemeny a další zajistí v Jihlavě firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Těsnění, technická pryž - Saar Gummi Czech s.r.o. Náchod
Společnost Saar Gummi Czech s.r.o. sídlící poblíž Náchoda v Červeném Kostelci nabízí vývoj, výrobu a prodej těsnění, technické pryže a dalších výrobků z termoplastických elastomerů. Saar Gummi Czech s.r.o. dodává těsnění zejména do automobilů, kde se jedná hlavně o těsnění dveří a kapoty. Svým zákazníkům z okolí Náchoda nabízíme těsnění a ...
Výroba těsnění pro údržbu i nové instalace vody
Těsnění Vám vyrobíme pro údržbu i nové instalace vody v balení i v sadách. Disponujeme širokou škálou vyrobených těsnění. - pro vodovodní baterie - sprchové vidlice - pod stoják na baterie - pro umyvadlové, dřezové i vanové sifonů - pro flexisifony - do HT trubek - do KG trubek - těsnění vodovodního šroubení S námi pro Vás už ...
Sezónní přezouvání pneu, výměna, zimní, letní, osobní i užitkové vozy
Zajišťujeme v našem pneuservisu sezónní přezouvání a výměnu pneu, zimní i letní pro osobní, nákladní ale i užitkové vozy.