Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Sportovní a dětská hřiště – tipy na volný čas
Hledáte tipy na volná čas s dětmi v Praze? Navštivte opravená sportovní a dětská hřiště projektu BB Centrum společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Půjčovna karavanů Praha – pro dovolenou bez omezení
Ještě nevíte, kam na dovolenou? S karavanem z půjčovny J.M.Trade spol. s.r.o. - CAMPING CITY z Prahy se můžete rozhodnout doslova na poslední chvíli. Půjčujeme karavany s velikostí až pro 6 osob.
Taneční obuv Praha – výběr pro dívky, dámy, chlapce i pány
Milujete tanec? Ať se mu již profesionálně nebo ho máte jako hobby, jistě oceníte široký výběr taneční obuvi určené pro dívky, dámy, chlapce i pány, který nabízí firma Heller s.r.o. z Prahy.
Škoda E-shop - doplňky a výbava pro Váš vůz Škoda od  spol. AUTO ELSO s. r. o.
V našem internetovém obchodě naleznete kromě kompletních sad zimních, letních a lehkých slitinových kol i další potřeby k nim, jako jsou sněhové řetězy, kryty a šrouby.
Zdravá záda s jógou nejen pro začátečníky – Praha
Ať už patříte mezi zkušené příznivce jógy nebo mezi začátečníky, jistě oceníte bohatou nabídku různých stylů tohoto cvičení od hot jógy po program pro zdravá záda, které nabízí Dům jógy Praha.
Prodej širokého sortimentu reklamního a sportovního textilu – eshop
Připravujete pro své zákazníky reklamní trička nebo jiný sportovní textil a hledáte dodavatele, který má v nabídce široký sortiment? Navštivte eshop Obchodní a reklamní agentury Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Multifunkční hřiště a arény – mnoho variant provedení na výběr
Multifunkční hřiště a arény pro sportovní vyžití mnoha sportů založené na principu stavebnicového systému s nepřeberným množstvím variant provedení nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Upravené parky a dětská hřiště pro volný čas a relaxaci - BB Centrum Praha 4
Volný čas dětí a dospělých z Prahy 4 je nyní možné využít k relaxaci, návštěvě upraveného parku či dětského hřiště díky areálu BB Centrum, který neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Naše společenské a tréninkové šaty z Vás udělají okouzlující pár
Je tanec Vaším snem? Všem nám je jasné, že bez dřiny a potu to nepůjde. Ale proč se ještě k tomu v době trénování trápit v nepohodlných a špatně padnoucích teplácích?
Prodej tanečních šatů a obuvi Praha - Potřebujete šaty do tanečních, u nás si jistě vyberete!
Společnost HELLER s.r.o.nabízí prodej tanečních šatů a obuvi. Zabýváme se prodejem sortimentu pro sportovní a taneční šaty.
Dětská hřiště Berliner Seilfabrik – originální, variabilní a bezpečná
Vybíráte kvalitní vybavení dětského hřiště? Obraťte na společnost Hags Praha s.r.o., dodavatele originálních dětských hřišť Berliner Seilfabrik, která jsou odolná a vyrobená z bezpečných materiálů.
Prodej horolezecké a turistické obuvi Praha - boty pro horolezectví, turistiku a volný čas
Od lehkých modelů pro městskou turistiku a volný čas, přes multifunkční outdoorovou obuv, klasické pohorky po modely pro expediční výškové horolezectví.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Obranné prostředky a zbraně včetně střeliva - airsoft, flobertky, vzduchovky - e-shop
V e-shopu Canonico.cz naleznete obranné prostředky, vzduchovky, flobertky nebo airsoft zbraně včetně střeliva. Provozován je firmou OHŇOSTROJE Krupička, s. r. o. Praha.
Sportovní oblečení, sportovní obuv a vybavení Praha
Je tu jaro a s ním i sezóna výletů do přírody a hor. Pokud jste se i vy rozhodli zamířit do přírody, neměli byste podceňovat sportovní oblečení a vybavení.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Prožijte aktivní život s Prosportem - sportovní vybavení
Prosport je záruka kvalitního trávení času. Náš velkoobchod se sportovním zbožím vás totiž vybaví na turistiku, horolezectví, lyžování i na další aktivity sportovního vyžití.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Sportovní hřiště a fitness Praha – zábavný pohyb venku pro větší děti a dospělé
Chybí Vám ve vašem okolí prostor pro cvičení venku pro Vás dospělé nebo Vaše odrostlejší děti? Nahlédněte do bohatého katalogu vybavení sportovních hřišť a fitness společnosti HAGS Praha s.r.o.
Houpačky, prolézačky, skluzavky i další vybavení dětských hřišť - tradiční i speciální barevné kombinace
Dětská hřiště s houpačkami, prolézačkami a skluzavkami nabízí těm nejmenším místo na hru, zábavu, odpočinek i navazování nových kontaktů.
Obranné prostředky pro policejní a vojenské složky
Společnost Euro Security Products s.r.o. se zabývá prodejem obranných prostředků a vybavení pro bezpečnostní a policejní sektor. Jedná se převážně o výrobky zaměřené na obranu a sebeobranu. Internetový obchod s prostředky osobní obrany nabízí: - teleskopické, klasické přímé obušky včetně příslušenství, kubotany - obranné a pepřové spreje - ...
Teleskopický obušek zvětší vaši možnost bránit se - Praha
Pokud potřebujete vybavit vaše zaměstnance kvalitní obrannou a bezpečnostní technikou, obraťte se na Euro Security Products Praha. Nabízí výrobky zaměřené na obranu a sebeobranu jak pro bezpečnostní, tak i policejní sektor. To vše s tradicí od roku 1991 a certifikací ISO 9001. Euro Security Products nabízí velké portfolio produktů, ze kterých ...
Teleskopické obušky pro sebeobranu Praha
Teleskopické obušky v různých provedeních pro Vaši sebeobranu. Nabízíme tyto druhy - Kalené profi obušky – to nejlepší, co můžete mít, vhodné pro profesionální použití, velmi pevný, proto se i při velmi silných úderech neláme, vyrábí se v délkách od 16 po 26 palců - Kompaktní – pro osobní použití, jednoduché skrytí v oděvu, batohu či ...
Odrážedlo a koloběžka 2v1 Praha – nejen pro děti
Hledáte moderní cyklo prostředek? Firma Exxtasy prodává odrážedlo a koloběžku v jednom. Kamenný i internetový obchod Exxtasy je specializovaný prodejce na sportovní vybavení. Mezi jeho hlavní produkty patří jízdní kola a příslušenství, elektrické kola, snowboardy, lyže, brusle, tříkolky a koloběžky. Jejich nepopulárnější výrobek je ale určen ...
Maloobchodní prodej sportovního zboží Praha
Sportovní zboží musí být vždy kvalitní, odolné a spolehlivé. PROSPORT PRAHA s.r.o. se zabývá maloobchodním prodejem kvalitního sportovního zboží pro všechny příležitosti. Ukázka sortimentu, který je možné zakoupit: - Péřové spací pytle a oblečení do chladného počasí – YETI - Outdoorové vybavení (stany, batohy, karimatky…) ...
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Lanové herní prvky Praha – zábavné lezecké doplňky na dětská hřiště
Dodáváme zábavné lanové herní prvky a doplňky na dětská hřiště v Praze i po celé České republice. K běžnému vybavení na hřištích instalujeme kvalitní a bezpečné lezecké sítě a lanové prvky od firem Dynamo Industries a Tayplay. Namontujeme šplhací sítě, lanové mosty, houpačky a žebříky pro nejmenší i dorost. Dospělí si také mohou pohrát na ...
Skate parky Praha – výstavba ramp a skokánků pro začátečníky i pokročilé
Stavíme kvalitní a originální skate parky, rampy a skokánky pro začátečníky i pokročilé po celé České republice. Dodáváme všechny skejtové prvky od německé firmy Concrete Sportanlagen, která vyrábí ty nejlepší součásti a rampy. Plaza skejtové parky ozáří každý volný prostor rampami, schody, stěnami a dalšími prvky pro skateboardy. Také ...
Horolezecké stěny Praha – montáž rozmanitého vybavení na hřiště
Montujeme horolezecké stěny a pro zvýšení rozmanitosti vybavení na hřištích v Praze i po celé České republice. Dodáváme kvalitní herní prvky od firmy Concrete Sportanlagen, které pobaví jak malé děti, tak i dorost. Připravíme pro malé děti lezecké stěny ve tvarech zvířat s lehkými stupni a také začátečnické lezecké kameny, které nejsou ...