Pohyb a sport patří k důležité součásti lidského života a pro tyto účely slouží sportovní kluby a hřiště. Tak, jako jsou různá hřiště jako fotbalové, tenisové, atletické, basketbalové, volejbalové a další, tak si můžete vybírat i z různých sportovních klubů dle druhu sportovní aktivity a využít tak třeba zvýhodněné vstupné a podobně.

Bojové umění, bojové sporty,  karate, box, taekwondo, sumó, kendó, MMA, soutěže
Česká unie bojových umění z.s. sdružuje různé druhy bojových umění a sportu v ČR.
Česká unie bojových umění z.s.
Sportovní areál, sportovní hřiště, Sportareál Satalice, hotel, ubytování, relax
Sportovní areál Praha - Satalice poskytuje svým návštěvníkům využití volného času. V areálu se lze také pohodlně ubytovat.
Tennis Klub Praha - pronájem tenisových kurtů, výuka tenisu pro děti i dospělé
I. ČLTK spol. s.r.o. Tennis Klub Praha je tenisový klub v Praze, který vítá všechny tenisové nadšence, ať už jde o rekreační či závodní tenisové hráče, mládež nebo děti.
Sportovní agentura, lední hokej, příprava pro hokejisty, hokejové turnaje
Nadstandardní a špičkový servis pro hokejisty poskytuje sportovní agentura Sports Connect s.r.o.
Asociace pro sdružování, podporu a propagaci basketbalových týmů, organizace soutěží
O organizaci a rozvoj českého basketbalu se stará národní sportovní svaz Asociace prvoligových klubů APK sídlící na Praze 6. Řídíme veškeré basketbalové soutěže, reprezentace mužů, žen i juniorů.
Atletické firemní hry – ČSTV Nymburk
SPECIÁLNÍ SPORTOVNÍ PRODUKT „ATLETICKÉ FIREMNÍ HRY“ Sportoviště pro atletické disciplíny – vrh oštěpem, vrh koulí, skok daleký, tartanový ovál 400 m, Možnost zajištění lektorů a organizace • Kapacitní možnosti – 450 osob vnitřní prostory, 1000 a více osob venkovní prostory, 250 lůžek • Vhodná lokalita pro dojezd z celé ČR – srdce Středních ...
Jak na golf snadno a levně
Golfové kurzy pro začátečníky a praktická pravidla golfu. Rekreační golf bez členství v golfovém klubu, zelené karty. Bavte se golfem snadno a levně. Odpolední, jednodenní a intenzivní kurzy golfu. Golf pro firmy, golfový marketing. ARTIS 3000 - Golf Culture,
Multifunkční sportovní centrum Praha 6
Zveme Vás srdečně do našeho multifunkčního sportovního centra, které nabízí bohaté vyžití v mnoha sportovních odvětvích. Možno zakoupení permanentek. Co vše je u nás najdete: - Aerobic - Alpinning - Horolezecká stěna - Indoor Rowing - InBody - Masáže - Posilovna - Power Plate - Solárium - Spinning - Squash - Stolní tenis - ...
Paintballového hřiště Praha 4
Paintball klub BLACK BARONS Vám představuje paintballovéh hřiště na Praha 4. - kryté paintballové hřiště přímo v centru Prahy - prostor katakomb o rozloze přes 3.500 m2 - komplex sálů a širokých chodeb - potemnělá atmosféra - šatny a zázemí. Hra za každého počasí. Více info naleznete viz odkaz níže:
Lekce golfu na stimulátoru s trenérem Praha
GOLF & COUNTRY CLUB HODKOVIČKY, a.s. nabízí lekce golfu pro začátečníky s trenérem na stimulátoru. Pro všechny naše hráče, kteří budou v Hodkovičkách trénovat máme připraveny lekce na stimulátoru s jedním z našich profesionálních trenérů. Máme pro Vás připravenou zvýhodněnou cenu za hodinu strávenou na simulátoru a to ve výši 200 Kč bez ...
Studio jógy Praha
Dovolujeme si Vás pozvat do našeho studia jógy. Budou se Vám věnovat naší profesionálové. Pomocí jógy získáte: - zdravou mysl - uvolnění svalů - pozitivní pohled na svět. Máme dva cvičební sály, které jsou určeny pro cvičení jógy a další aktivity. Další info na našich webových stránkách.