Pro uspokojení potřeb v oblasti sportu, odpočinku i turistiky je k dispozici pestrý výběr rekreačních, turistických i sportovních zařízení. Jedná se o horská střediska, střediska v oblasti vodních ploch, sportovní centra včetně sauny, bazénu, posilovny či masáží, turistická zařízení včetně ubytování, restaurací, koupališť a dalších možností.

Stany, spacáky, karimatky, batohy a tašky - kamenná prodejna a eshop Praha
Vyrážíte do přírody a potřebujete kvalitní vybavení jako je spacák, karimatka, batoh nebo taška? Pak navštivte prodejnu nebo eshop společnosti PROSPORT PRAHA s.r.o.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Půjčovna karavanů Praha – pro dovolenou bez omezení
Ještě nevíte, kam na dovolenou? S karavanem z půjčovny J.M.Trade spol. s.r.o. - CAMPING CITY z Prahy se můžete rozhodnout doslova na poslední chvíli. Půjčujeme karavany s velikostí až pro 6 osob.
Maloobchodní prodej sportovního zboží Praha
Sportovní zboží musí být vždy kvalitní, odolné a spolehlivé. PROSPORT PRAHA s.r.o. se zabývá maloobchodním prodejem kvalitního sportovního zboží pro všechny příležitosti. Ukázka sortimentu, který je možné zakoupit: - Péřové spací pytle a oblečení do chladného počasí – YETI - Outdoorové vybavení (stany, batohy, karimatky…) ...
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Lyžařské boty a široký sortiment lyžařského vybavení |  Praha
Lyžařské boty a další vybavení od PROSPORT Praha jsou skvělým řešením, jak vyzrát na blížící se příchod zimy.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Výprodej sportovní půjčovny
Výprodej sportovní půjčovny. Prodej všech typů lyží, lyžařských bot, snowboardů, snowboardových bot, windsurfů, draků a in-line bruslí. Půjčovna Praha 5, Motol, U Hrušky 15 www.ws-skirent.cz 602562256
Půjčení paintballové zbraně a masky
Obsahuje zbraň Tippmann 98 Custom a 12 oz alu láhev. Dále masku a plyn. Je to velice spolehlivá a kvalitní celokovová zbraň s jednoduchou spouští, military styl, dokonalé řešení mířidel, bottom line, kadence až 11 kuliček/s, efektivní dostřel cca 50m. To vše za cenu od 199,- na den.
Sportovní vybavení prodej Praha
Velkoobchodní prodej sportovního vybavení a příslušenství pro squash, tenis a badminton. Dovoz značky Yonex pro Českou republiku. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Půjčovna inline bruslí Ladronka Praha
Ladronka, s.r.o. nabízí v jarních a letních měsících nejen posezení v naší restauraci, ale i půjčovnu inline bruslí. Značka bruslí Tempish. Brusle si u nás zapůjčíte a hned můžete vyrazit na nejdelší pražskou inlineovou dráhu. Otevírací doba: Od 1.4. do 30.9. PO – PÁ 14:00 – 21:00 hod SO – NE 10:00 – 21:00 hod Více info ...
Největší prodejce sportovního oblečení, Tábor.
INTERSPORT je největším prodejcem sportovního oblečení a vybavení na světě. Společnost je zastoupena ve více než 39 zemích světa a nakoupit můžete ve více než 5 300 obchodech. INTERSPORT ČR s.r.o. je dceřinou organizací společnosti INTERSPORT ÖSTERREICH reg. Gen.m.b.H., která je zároveň poskytovatelem licence v České a Slovenské republice.
Lekce golfu na stimulátoru s trenérem Praha
GOLF & COUNTRY CLUB HODKOVIČKY, a.s. nabízí lekce golfu pro začátečníky s trenérem na stimulátoru. Pro všechny naše hráče, kteří budou v Hodkovičkách trénovat máme připraveny lekce na stimulátoru s jedním z našich profesionálních trenérů. Máme pro Vás připravenou zvýhodněnou cenu za hodinu strávenou na simulátoru a to ve výši 200 Kč bez ...
Studio jógy Praha
Dovolujeme si Vás pozvat do našeho studia jógy. Budou se Vám věnovat naší profesionálové. Pomocí jógy získáte: - zdravou mysl - uvolnění svalů - pozitivní pohled na svět. Máme dva cvičební sály, které jsou určeny pro cvičení jógy a další aktivity. Další info na našich webových stránkách.