Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Velkoplošný tisk metodou sublimace-reklamní poutače, bannery, plachty
Firma SubliProfi s.r.o. potiskne reklamní poutače, bannery, plachty metodou sublimace. Velkoplošný tisk touto technologií je velmi kvalitní. Obraťte se na nás v regionu Zlín i Praha.
Potisk látek metodou sublimace-sublimační tisk v reklamě i podnikání
V reklamě i podnikání je žádaný potisk látek a tkanin. Kvalitní výrobky získáte, pokud tiskneme metodou sublimace. Sublimační tisk v regionu Zlín, Praha provádí firma SubliProfi s.r.o. .
Prodej rodinné montované domy za cenu bytu, stavební parcely v lokalitě Holešov-Dobrotice
Vužijte možnost mít v lokalitě Holešov-Dobrotice dům s pozemkem za cenu bytu. Rodinné montované domy a stavební parcely zde prodá firma RD-domy, výhradní dodavatel firmy RD Rýmařov pro Zlínský kraj.
Květová terapie, květové esence na míru, pro děti-řešení na životní i zdravotní problémy
Květová terapie poskytuje řešení na životní i zdravotní problémy, je vhodná i pro děti. V regionu Zlín, Zlínský kraj působí Zuzana Hanáková, připraví Vám kombinaci květové esence na míru.
Vánoční focení, rodinné foto i glamour od profesionálního fotografa – originální dárek nejen na Vánoce
Renata Mládenková nabízí profesionální fotografování v ateliéru, které můžete darovat jako originální dárek nejen na Vánoce. Vytvoříme Vám krásné fotografie rodin, dětí, párů a jiných portrétů.
Krém nebo ošetření od exkluzivní francouzské značky PAYOT – jedinečný dárek k Vánocům pro každou ženu
Přijďte navštívit kosmetický a masážní salón Jana Cíchová ve Zlíně, kde Vám nabízím ošetření či krém exkluzivní značky PAYOT, která se používá v luxusních kosmetických a SPA salonech po celém světě.
Pohřební služba Přibylák obstará zajištění pohřbu-pohřebnictví Zlín
Zajištění pohřbu obstará Pohřební služba Bohumír Přibylák s.r.o. Zlín. Naše pohřebnictví zajistí kompletní služby pro pohřeb do země i kremace.
Vývoj mobilních aplikací - instalace, údržba pro výrobní firmy na míru
Vývoj mobilních aplikací pro výrobní firmy na míru realizuje společnost SPC Solutions s.r.o., která zajišťuje také jejich kódování, instalaci i údržbu.
ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA
Společnost SPC solutions, spol. s r.o. se specializuje na kvalifikované řešení v oblasti informační technologie a nabízí vám ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA.
Komplexní informace, služby pro pozůstalé-pohřební služba Přibylák
Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín poskytuje komplexní služby a potřebné informace pro pozůstalé pro vyřízení pohřbu či kremace.
Reklamní studio - výroba reklamy, grafické návrhy
Reklamní studio, které se specializuje na výrobu reklamy a grafických návrhů v okolí Zlína a Vsetína je firma Trendfoto Radek Mládenka.
Pohřebnictví Zlín-pohřby, hřbitovní zboží, pomníkové doplňky
Veškeré služby spojené s pohřby zajistí Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín, která v oboru pohřebnictví působí více než 20 let. Prodáváme i hřbitovní zboží a pomníkové doplňky.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Okamžité vyhlazení vrásek s dlouhodobým efektem hydrogelem Remake, Haequeo
Plastika - estetika Zlín s.r.o. provádí vyhlazení vrásek hydrogelem Remake nebo transparentním gelem Haequeo. Výsledek je okamžitý, dlouhodobý estetický efekt až 2roky.
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů - letáky, firemní tiskoviny, katalogy
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů, jako jsou letáky, firemní tiskoviny či katalogy a různé brožury, zajišťuje reklamní studio Trendfoto ve Zlínském kraji.
Úklidový servis pro firmy, domácnosti-pravidelný, jednorázový
Firma Úklidovka Zlín poskytne úklidový servis pro firmy i domácnosti v regionu Zlínský kraj. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
Projekty pro získání dotace z opžp osa 4 - revitalizace vodních toků
Pro zlepšování stavu přírody např. revitalizací vodních toků je možné využít dotace z OPŽP prioritní osa 4. Projekty pro získání dotace pro Vás připraví firma ARVITA P - okres Zlín.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Účinné vyhlazování vrásek-injekční metodou kyseliny hyaluronové
Účinné vyhlazování vrásek lze docílit injekční metodou kyseliny hyaluronové. Tuto metodu vyhlazení vrásek provádí klinika Plastika - estetika Zlín.
Digitální velkoplošný, velkoformátový tisk-reklamní bannery, plachty
Společnost IS reklama Zlín se zaměřuje na digitální velkoplošný, velkoformátový tisk. Dodáme reklamní bannery, plachty, jakoukoliv řezanou reklamu.
Signmaking-světelná, řezaná reklama, polepy výlohy, na auto
V oboru Signmaking působí firma IS reklama Zlín. Větší část produkce tvoří světelná, řezaná reklama, realizujeme i polepy na auto či na výlohy.
Fotografování svateb, vyvážené snímky s emotivním nábojem - profesionální fotograf
Fotografování svateb v okolí Zlína zajišťuje profesionální fotograf Renata Mládenková, Ateliér Trendfoto. Tyto svatební fotografie jsou zárukou vyvážených snímků s emotivním nábojem.
Levné úklidové služby-úklid domácností, firem, kanceláří za nízké ceny
Levné úklidové služby s maximální pečlivostí odvede Úklidovka Zlín. Úklid domácností, firem, kanceláří, nebytových prostor jsme schopni provést za opravdu nízké ceny.
Návrhy, realizace atypického interiéru, komerčních, obchodních prostor
Kvalitní návrhy atypického interiéru dodá firma ATIS - em Zlín. Zajistí dodávky vybavení a kompletní realizace komerčních, obchodních prostor, interiéru prodejny.
Unikátní trička, mikiny, košile s potiskem-výroba a návrhy motivu, loga
Firma Vyoral Zlín-Kostelec nabízí unikátní trička, mikiny, košile i další oblečení s potiskem z vlastního motivu, nebo dodáme návrhy.
Tisk pomocí sublimace, sublimační potisk poutačů, billboardů Zlín
Potisk billboardů či poutačů lze provést unikátní technologií pomocí sublimace, nutné je použití textilních materiálů z vysokou pevností. Tuto technologii potisku provádí v regionu Zlínský kraj firma SubliProfi, s.r.o. Otrokovice. Pomocí digitálního sublimační tisku jsme schopni zhotovit reklamní motivy na nejrůznější materiály. Financujeme ...