Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme odvoz autovraku zdarma
Společnost Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. Činnost zajišťuje pro zájemce z regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Odvoz autovraku realizujeme zdarma.
Kvalitní potisk tašek - reklamní igelitové tašky jako originální propagace
Společnost DAVEX-CZ Zlín se zabývá i potiskem tašek z LDPE, HDPE. Zajistíme kvalitní potisk na reklamní igelitové tašky, využijte této originální propagace.
Vánoční permanentka se slevou, dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru
Ambulance estetické medicíny AMEM Zlín má připraven skvělý vánoční dárek pro své zákazníky - nyní Vánoční permanentka se slevou 50% a dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Hotel pro psy - celoroční ubytování, výcvik psů s majitelem i bez přítomnosti majitele
Michal Švajda provozuje na Žabárně u Fryštáku Hotel pro psy. Ubytování poskytuje celoročně a současně provádí výcvik psů pro zájemce z okolí Zlína, Vsetína, Valašského Meziříčí, Olomouce apod.
Lymfodrenáž, lymfatická masáž pro detoxikaci těla, baňkování
Ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína můžete pro detoxikaci těla podstoupit lymfodrenáž - lymfatická masáž, nebo baňkování k uvolnění svalů. U nás lze zakoupit i dárková poukázka.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Návrh, výroba reklamní předměty, textil - trička, propisky, energy drinky s originální grafikou
Originální reklamní předměty a reklamní textil, od firmy RUFUS design-Marek Macháček Zlín, ocení Vaši obchodní partneři i zaměstnanci. Navrhneme grafiku pro reklamní propisky, trička, energy drinky.
Stříhání psů, koček na veterině  - úprava srsti, drápků zvířat
Veterinární ambulance MVDr. Šárka Keňová se zabývá úpravou srsti zvířat. Provádíme stříhání psů všech plemen i stříhání koček. Domluvte si termín v ambulanci Zlín či Otrokovice.
Návrhy, výroba firemní tiskoviny - vizitky, etikety, pozvánky, plakáty
Firma RUFUS Design se zabývá návrhy a výrobou firemních tiskovin. Vizitky, etikety, pozvánky, plakáty i další firemní tiskoviny musí být originální. Působíme převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Úklidové služby, parní čištění - úklid párou ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech, domově důchodců
Společnost Paromax Zlín se specializuje na úklidové služby, parní čištění. Pro úklid párou máme inovativní čisticí stroje. Pracujeme ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech i domově důchodců.
Jednorázové i pravidelné hlídání dětí již od 12 měsíců v menším kolektivu s individuálním přístupem v jeslích Zlín
Nové rodinné jesličky a školička Kiki klub ve Zlíně těm nejmenším poskytuje pevné a rodinné prostředí. Nabízíme dětem hlídání s pestrým programem a aktivitou po celý den.
Elektrické lapače hmyzu, tepelné infrazářiče venkovní, vnitřní - eshop, prodej, servis
Společnost MMP METAL Zlín je prodejce přístrojů na odchyt létajícího hmyzu. V eshopu jsou na prodej elektrické lapače hmyzu a také tepelné infrazářiče venkovní i vnitřní. Poskytujeme i servis.
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Individuální návrhy firemního stylu, loga, firemních materiálů
Firma RUFUS Design Marek Macháček přijímá zakázky spojené s návrhy firemního stylu - loga, firemních materilů. Jde o individuální návrhy. Působíme v lokalitě Zlín, Kroměříž, Přerov, Uherské Hradiště.
Sběr, výkup a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Váš partner pro sběr, výkup, zpracování kovového odpadu a barevných kovů na Zlínsku je společnost Metalšrot Tlumačov. Navštivte naše provozy v regionu Zlín, Olomouc, Hranice, Prostějov, Brno, Šumperk.
Corporate design, identity - navrhneme vizuální styl firmy
Společnost Marek Macháček RUFUS Design Zlín navrhne kompletní corporate design pro Vaši firmu. Návrh Vás jednoznačně odliší od konkurence. Vytvoříme originální vizuální styl firmy.
Jednotný firemní design - návrh loga, výroba firemní tiskoviny, vizitky, etikety, letáky
Jednotný firemní design včetně loga pro Vás navrhne Marek Macháček. Výroba je zaměřena na firemní tiskoviny - vizitky, etikety, letáky. Přijímáme zakázky převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Účinná dezinfekce pro domácí použití -  na dezinfekci sanitární keramiky nebo koupelen
Kupujte kvalitní dezinfekční přípravky u společnosti CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, s kterými hravě zvládnete dezinfekci sanitární keramiky i koupelny za pár minut.
Výroba, tisk samolepících etiket - kvalitní etikety, štítky na zboží
AGENTURA OSMA a.s. Zlín patří mezi významné české výrobce samolepicích etiket, štítků na zboží. Tiskneme kvalitní etikety, které splňují nejpřísnější normy a měřítka kvality.
Plánovaná úprava vlasů podle lunárního kalendáře - stříhání, barvení vlasů dle přání zákazníka
Výsledek při stříhání, barvení vlasů můžete ovlivnit, pokud si vyberete vhodný den podle lunárního kalendáře. Tuto metodu plánované úpravy vlasů využívají v kadeřnictví MATRIX studio Zlín.
Valentýnský pobyt pro dva-dárek pro partnera k valentýnu Zlín
Neváhejte a potěšte svého partnera či partnerku dárkem k Valentýnu - ve studiu Therap-Centrum zdraví a relaxace Zlín nabízíme Valentýnský pobyt pro dva. Skvělý dárek pro partnera na Valentýna - aktuálně sleva 40%. Akce má prodlouženou platnost, je platná od 14.2. – 14.3. Valentýnský poukaz se slevou 40% - CENA:600Kč, cca 2hod: - 2x ...
Přístrojová, suchá pedikúra-bezbolestné ošetření nohou, ztvrdlé kůže
Studio Estetika Zlín nabízí také službu přístrojová, suchá pedikúra. Jde o bezbolestné ošetření nohou, provádí se odstranění ztvrdlé kůže, prasklinek i úprava nehtů.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Nákup, prodej nemovitostí-reality, kde rezervační poplatek vrací, pokud k obchodu nedojde
Společnost G2 Reality s.r.o. pro Vás zprostředkuje nákup nemovitostí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž. Pokud k prodeji realit nedojde, rezervační poplatek se vrací.
Výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů, nemovitostí i v ekexuci-platba v hotovosti
Díky společnosti G2 Reality s.r.o. Zlín můžete získat peníze v hotovosti za Vaši nemovitost - i v exekuci. Nabízíme Vám výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů až za 120% odhadní ceny.