Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Výhodný nákup bytu, prodej byty po rekonstrukci, přestavbě
Firma G2 Rekonstrukce Zlín nabízí na prodej byty po rekonstrukci, přestavbě. S námi je nákup bytů výhodný, provedeme úpravy staršího bytu dle Vašich požadavků.
Realitní služby ve Zlínském kraji - férová realitní kancelář
Společnost G2 Reality s.r.o. Zlín poskytuje realitní služby v regionu Zlínský kraj, pomůžeme Vám s prodejem i nákupem nemovitosti. Jsme férová realitní kancelář.
Výroba samolepící etikety, řezaná fóliová reklama - velkoplošný digitální tisk
Firma Richard Jecho Zlín se zaměřuje na velkoplošný digitální tisk. Jsme vybaveni pro výrobu řezané fóliové reklamy, samolepících etiket libovolných tvarů.
Svatební studio - prodej, půjčovna svatebních, společenských šatů velikosti 34-60, xxl velikosti
KaL studio Zlín je svatební studio, společenský salón. Funfujeme jako půjčovna svatebních a společenských šatů, vybrané modely jsou na prodej. Najdete u nás šaty velikosti 34-60, tedy i xxl velikosti.
Poradenství jak získat dotace z OPŽP, prioritní Osa 4-projekty v oblasti ochrana a péče o přírodu a krajinu
Společnost ARVITA P z regionu Zlín poskytne poradenství jak získat dotace z OPŽP na ekologické projekty v oblasti Prioritní Osa 4 - Ochrana a péče o přírodu a krajinu.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Pohřební služby - převoz zesnulých ze zahraničí i do zahraničí, pohřby, kremace
Pohřební ústav Arkadia Zlín poskytuje kompletní pohřební služby - vyřídí pohřby i kremace. Zajistí i převoz zesnulých nejen v ČR, ale také do zahraničí či ze zahraničí.
Fungující internet bez výpadků - rychlý, stabilní internet po celé ČR
Neomezujte se a využijte rychlý, stabilní internet od firmy AVONET Zlín, získáte fungující internet bez výpadků. Firma je poskytovatelem internetových služeb po celé ČR, nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kvalitní, rychlý a malonákladový digitální tisk letáku, vizitek nebo katalogů díky nové produkční tiskárně
Reklamní studio Trenfoto rozšířilo své technické možnosti díky nové produkční tiskárně, která zaručí vysoce kvalitní, malonákladový a hlavně rychlý digitální tisk.
Tekuté prací prostředky, aviváže pro zemědělství, zdravotnictví i potravinářství- výroba a prodej
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Stabilní, vysokorychlostní připojení k internetu - internet po optickém kabelu
Již není problém mít stabilní připojení k internetu v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Díky společnosti Síť21 Otrokovice můžete mít vysokorychlostní internet po optickém kabelu již od 289 Kč.
Potisk sublimační technologií-bytové, módní doplňky, reklamní, dárkové předměty, sedací vaky, eko tašky, obrazy
U firmy SubliProfi, z regionu Zlín, můžete objednat bytové, módní doplňky, reklamní, dárkové předměty, sedací vaky, eko tašky, obrazy a další výrobky, které mají potisk sublimační technologií.
Textilní dárkové předměty s reklamním potiskem-potisk látek metodou sublimace
Společnost SubliProfi vyrábí textilní dárkové předměty s reklamním potiskem. Pro potisk látek využívá metodu sublimace. Obraťte se na nás v regionu Zlín i Praha.
Vypnutí, ošetření pleti, trvalá epilace na léto-zákroky se slevou
Nepodceňujte přípravu na léto. V AMEM Zlín nyní můžete podstoupit různé zákroky se slevou - vypnutí a ošetření pleti, trvalá epilace chloupků, lipolýza-odbourání tuků.
Dárkové poukazy na masáže-i pro imobilní osoby, vozíčkáře
Ve Studiu Věra Otrokovice poskytujeme klasické masáže i lymfatické a zdravotní. Dárkové poukazy můžete pořídit svým blízkým, vhodné i pro imobilní osoby, vozíčkáře.
Firemní oblečení, oděvy, trička - digitální potisk textilu nejen pro firmy
Digitální potisk textilu nejen pro firmy zajistí společnost SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín. Firemní oblečení, trička a další oděvy potiskneme pomocí sublimačního tisku v nejvyšší kvalitě.
Čistič konvektomatů, pivního skla, na strojní mytí nádobí Zlín
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků mezi kterými naleznete také čističe konvektomatů, pivního skla i na strojní mytí nádobí.
Výroba, tisk megaboardů, bigboardů, billboardů sublimační technologií
Díky sublimační technologii je možná výroba, tisk megaboardů, bigboardů, billboardů ve vysoké kvalitě potisku. V regionu Zlín má specializaci na velkoplošný tisk firma SubliProfi.
Jednorázový, pravidelný úklid domácností, kanceláří, ordinace
Přenechejte úklid domácností, kanceláří i ordinace úklidové firmě. V lokalitě Napajedla, Otrokovice působí firma Čisto a útulno, obstaráme jednorázový i pravidelný úklid.
Sublimační velkoplošný tisk, potisk textilních materiálů
Velkoplošný tisk sublimační technologií umožňuje potisk textilních materiálů pro velkoformátovou reklamu. V regionu Zlín nabízí potisk metodou sublimace firma SubliProfi s.r.o. .
Textilní vybavení provozovny, prodejny-předměty s reklamním potiskem
Interiér prodejny, provozovny firmy vždy potřebuje vybavení reklamními předměty. Textilní vybavení s reklamním potiskem ve vysoké kvalitě dodá firma SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín.
Digitální potisk textilu-výroba interiérových dekorací metodou sublimace
Společnost SubliProfi s.r.o. nabízí výrobu interiérových dekorací. Provádíme digitální potisk textilu metodou sublimace. Výroba a provoz je v Otrokovicích nedaleko Zlína.
Montáž solárních systémů pro využití sluneční energie a úsporu nákladů za vytápění
Montáž solárních systémů pro vás zajistí společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Díky solárním panelům využijete sluneční energii a dosáhnete vysoké úspory nákladů za vytápění.
Masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů
Dopřejte si masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů i harmonizaci celého těla ve Studiu Věra Otrokovice. Klientelu máme z celého regionu Zlín.