Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Zařízení pro zpracování plastových odpadů - pračka pro praní plastů HDPE, PP, drtící linka na odpad
Společnost TOMA odpady s.r.o. Otrokovice v rámci služeb zajišťuje čištění, praní odpadních plastů HDPE, PP a dalším provozem je drtící linka na odpad. Působíme na Moravě, nejen v regionu Zlínský kraj.
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Hlídání seniorů, pomoc pro seniory - nákupy, domácí práce, společnost, komunikace
Miroslava Vlčková z Tečovic poskytuje pomoc a společnost pro seniory z okolí Zlína, Otrokovic, Tlumačova či Fryštáku. Zajistí nákupy, domácí práce, úklid i hlídání seniorů a přátelskou komunikaci.
Kompletní úklidové služby na Zlínsku - mytí oken, čištění koberců, sedaček, strojní mytí podlah
Společnost ZLÍNJUST spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na kompletní úklidové služby pro domácnosti i firmy ve Zlínském kraji. Řešíme mytí oken, čištění koberců a sedaček, strojní mytí podlah, vysávání.
Boj proti hlodavcům, hmyzu a plísním v budovách a provozech
Profesionální pomoc proti škůdcům a plísním od společnosti ASANA Control s.r.o. ze Zlína včetně poradenství a vypracování dokumentace HACCP.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Balící potištěné pásky jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy
Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína je specialistou na výrobu pásek s potiskem podle přání klienta. Pásky mohou složit jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy.
Reklamní, grafické studio a tiskárna - polepy aut, budov a digitální tisk vizitek, kalendářů, letáků, etiket
Tiskárna a grafické studio Fryšták, Maco studio s.r.o., se zabývá polepy aut, budov a digitálním a velkoplošným tiskem. Také vlastní produktový ateliér, video a foto studio v blízkosti Zlína.
Výroba razítek na počkání - samobarvící razítka COLOP, klasická a kulatá v eshopu
Společnost Maco studio s.r.o. zajistí výrobu razítek na počkání - novinka ve Fryštáku! V eshopu lze snadno zadat objednávku. Na prodej samobarvící razítka zn. COLOP, klasická, kulatá i oválná razítka.
Potisk triček, keramiky, tisk na plátno, fotoobrazy, reklamní předměty - eshop, výroba, návrh
Maco studio z regionu Zlín se zabývá digitálním tiskem, grafickým designem i potiskem triček, keramiky. V našem eshopu můžete objednat reklamní předměty, řešíme návrh i výrobu, vyrábíme i fotoobrazy.
Psí wellness, lázně pro psy - střihání, koupání psů i zábaly a masáže
WELLPES psí lázně Luhačovice poskytnou každému pejskovi kompletní péči na té nejvyšší úrovni. V rámci wellness provádíme zábaly, perličkové lázně, relaxační koupele i masáže a také stříhání psů.
Zastavárna ve Zlíně - výhodný výkup, zástava zlata, úrok již od 2%
Zastavárna - Bazar PAWNExpress s.r.o. je ve Zlíně ve 42.budově Svitu. Vykupujeme zlato, šperky i jiné předměty ze zlata. Ceny výkupu držíme na maximu. Možná je i zástava zlata s úrokem již od 2%.
Zpracování, celní deklarace
Firma EURO CUSTOM s.r.o. poskytuje celní služby a zpracování dokladů v oblasti celní deklarace. Zpracování INTRASTAT - statistiky obchodu se zbožím v rámci EU.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Grafický design pro firmy - full servis, digitální certifikovaný nátisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín se zaměřuje také na grafický design pro firmy - poskytujeme full servis. Díky službě digitální certifikovaný nátisk u nás nehrozí zbytečné výdaje.
Miniškolička, minijesličky - pravidelné hlídání dětí (i s plenkami) s pestrým programem po celý den
Pravidelné hlídání i těch nejmenších dětí Vám zajistí Kiki klub se svou mini školičkou a jesličkami v centru Zlína. Pro Vaše děti máme nachystaný celodenní pestrý program.
Hlídání dětí o prázdninách - letní školka, prázdninová školička a jesličky pro děti ve Zlíně
Nemáte kam dát přes prázdniny své děti? Právě pro Vás je tu Kiki klub ve Zlíně, letní prázdninová školka, kde zajistí hlídání malých dětí ve školičce s pestrým programem v samotném centru města.
Špičkové celkové ošetření pleti, neinvazivní lifting obličeje Dermolissage
Dopřejte své pleti špičkové celkové ošetření. Ve zdravotnického zařízení AMEM Zlín provádíme neinvazivní lifting obličeje Dermolissage, s omlazujícím efektem již za 20 minut.
Přístroj Plexr pro ošetření bez narkózy, jizev - neablativní plastická chirurgie, blefaroplastika
Ambulence estetické medicíny Zlín využívá nejnovější plazmové technologie. Přístroj Plexr umožňuje ošetření bez narkózy a jizev, pro klienta je neablativní plastická chirurgie bezpečnější !
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Sítotisk na plast, fólie, polykarbonát, hliník, plastické etikety, samolepky
Společnost V PRINT je spolehlivý partner pro sítotisk v lokalitě Zlín a okolí. Potisknou prakticky vše - přímý tisk na plast, fólie, polykarbonát, hliník. Zaměřují se na plastické etikety, samolepky
Levné zlato, zlaté šperky - bazar, prodej, výkup
V 1.zlínské zastavárně - Foxis s.r.o. můžete pořídit levné zlaté šperky. V našem bazaru je zlato na prodej za nižší cenu než ve zlatnictví. Můžete nám také přinést zlato do výkupu.
Plasma Covering, Mikrojehličkování - rejuvenace pokožky, oživení, omlazení, výživa kyselinou hyaluronovou
Kosmetické studio Zdenka Skřivánková Zlín je certifikovaný salon pro ošetření pleti metodou Plasma Covering i Mikrojehličkování. Vhodné pro všechny typy pleti.
Kompletní péče o pleť v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín
Zaměstnanci v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín se profesionálně postarají o Vaši pleť o obličej i tělo. Dopřejte si tu nejlepší péči a ošetření kvalitní kosmetikou.
Výkup železa, barevných kovů, kovošrotu - recyklace kovového odpadu
Společnost Metalšrot Tlumačov je Vaším partnerem pro výkup kovošrotu, železa a barevných kovů v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, kde má několik provozů. Provádíme recyklace kovového odpadu.
Velkoplošný tisk - potisk kovů, plastů, papíru, plátna, dřeva, lamina
Firma V PRINT z regionu Zlín se zabývá velkoplošným tiskem. Využívá technologii digitálního tisku a sítotisku pro potisk kovů, plastů, plátna, vlajkoviny, papíru, dřeva, lamina.