Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Pronájem skladovacích prostor, skladů, hal a kanceláří, Praha a Středočeský kraj
A.ZADÁK - STAV., spol. s r.o., společnost zajišťující dlouhodobé pronájmy skladů, obchodních, kancelářských prostorů i výrobních hal. Zajistíme prostory k pronájmu v Praze i Středočeském kraji.
Služby bytového družstva, správa a údržba družstevních bytů, pronájem Mladá Boleslav
Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav se zabývá družstevním vlastnictvím domů, bytů či objektů s nebytovými prostorami. Naší hlavní činností je správa, provoz bytů a jejich údržba a opravy.
Architektonická kancelář zabývající se návrhy, studiemi, autorským dozorem a urbanismem
Naše Architektonická kancelář ing. arch. Petr Lédl navrhne vše od domů, hotelů, přes administrativní budovy, občanské stavby až po urbanistické plochy. Máme bohaté zkušenosti v oboru.
Regálové sklady a volné skladovací prostory Čelákovice - k uskladnění optických datových nosičů či jiného zboží
Potřebujete bezpečně uskladnit CD, DVD a Blu-ray disky? Regálové sklady a volné skladovací prostory pro toto i jiné zboží v Čelákovicích u Prahy nabízí společnost FERMATA, a.s.
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu, neželezných kovů, elektrospotřebičů, okres Kolín
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu především železa, litiny, hliníku a barevných kovů, kabelů a elektrospotřebičů provádí společnost SURPAP TRANS s.r.o., okres Kolín.
Agenturní zaměstnávání, personální služby v automobilovém a strojírenském průmyslu, outsourcing
Agenturní zaměstnávání, personální služby v automobilovém a strojírenském průmyslu, zprostředkování práce, outsourcing, služby v oblasti lidských zdrojů Vám zajistí firma ZETKA - MB s.r.o.
Likvidace průmyslových akumulátorů a legovaných kovových odpadů
Likvidace a recyklace průmyslových akumulátorů, výkup a třídění legovaných kovových odpadů s obsahem niklu, chromu, molybdenu a kobaltu zajišťuje společnost NIMETAL, spol. s r.o.
Výhodné pracovní příležitosti přes agenturu práce
Pracovní agentura z Mladé Boleslavi má pro vás přijatelné řešení v otázce zaměstnanosti - DU-MI CZ, s.r.o. Mladá Boleslav
Grafické návrhy, vizualizace koupelen ve 3D | Nymburk
Grafické návrhy neboli vizualizace koupelen ve 3D je jednou z našich činností. Provozovnu máme v Nymburku Nevíte, jestli se Vám do koupeny vejde pračka, sprchový kout a skříňka do toho či onoho rohu? Jakou vybrat barvu obkladů nebo si vybíráte z více barev a typů? Jakou vybrat vanu, umyvadlo či sprchový kout? Nevadí! Obraťte se na nás, ...
Pohřební služba Příbram – důstojné a pietní rozloučení
Oporu a pomoc při zařízení veškerých formalit a organizaci důstojného rozloučení s blízkou osobou zařídí spolehlivě Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Zemní práce, odvoz stavebního odpadu, Mníšek pod Brdy
Stavíte nebo rekonstruujete váš dům, či jinou stavbu? Pak určitě víte, jak jsou důležité kvalitně provedené zemní práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Pohřební služba nonstop Praha západ – rychlý převoz zesnulých 24 hodin denně
Pohřební služby nonstop v okolí Praha západ poskytuje se vší úctou a pietou a podle přání pozůstalých, včetně vyřízení nutných formalit, Pohřební ústav Jiří Kapitán.
Výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem pracovníků DU-MI | Mladá Boleslav
Výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem pracovníků vám poskytne personální agentura DU-MI z Mladé Boleslavi. Toto unikátní řešení je výhodné pro obě strany. V souladu se zákonem lze flexibilně měnit počet pracovníků na dané pozice. Podle výhradních potřeb klienta jsme schopni poskytnout potřebný počet pracovníků na požadovanou pozici. ...
Fyzická ostraha objektů Praha a Střední Čechy - specialisté s více než desetiletou praxí v oboru
Společnost A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje na celém území Prahy a ve středních Čechách komplexní bezpečnostní služby. Zajišťujeme aktivní celoplošnou fyzickou ochranu majetku a osob.
Personální agentura Mladá Boleslav
Personální agentura z Mladé Boleslavi pro vás sežene vhodné kandidáty na všechny pracovní pozice. Jsme personální agentura s individuálním přístupem ke klientovi. Dnešní nestálá doba se bohužel týká i pracovních pozic. Naše personální agentura je tu od toho, aby tuto trhlinu vhodně a efektivně vyřešila. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý ...
Komplexní personální servis DU-MI CZ | Mladá Boleslav
Komplexní personální servis pro vás zajišťuje DU-MI CZ Mladá Boleslav. Komplexní personální servis v oblasti zabezpečení lidských zdrojů pomocí dočasného přidělování zaměstnanců naší agentury DU-MI CZ Mladá Boleslav. Kandidáty na vhodné pozice vyhledáváme z obsáhlé databáze uchazečů, na základě osobních pohovorů, dle kritérií stanovených ...
Magnety a magnetické výrobky - permanentní magnety, magnetické separátory, fólie
Od svého založení firma ELIDIS s.r.o. dodává magnety a nejrůznější typy magnetických výrobků. Jako dovozce a výrobce firma nabízí velmi výhodné ceny.
Balení sypkého, tekutého, kusového zboží, balírna, výroba sáčků z fólie
Potřebujete zabalit sypké, tekuté či kusové zboží do sáčků? Chcete svoje výrobky doplnit o vlastní potisk či logo Vaší firmy? Obraťte se na výrobnu obalových materiálů a balírnu Balmex.
Pracovní agentura Mladá Boleslav - DU-MI CZ
Pracovní agentura z Mladé Boleslavi má pro vás přijatelné řešení v otázce zaměstnanosti. Nemusíte řešit vhodnost uchazečů na požadovaná místa. Tohle vše a daleko víc vyřešíme za vás. Pracovní agentura Mladá Boleslav - DU-MI CZ. Firma DU-MI CZ Vám nabízí možnost využití agenturních zaměstnanců nejen pro firmy v Mladé Boleslavi, ale v celém ...
Pracovní agentura, personální agentura, agenturní zaměstnávání
Jsme pracovní a personální agentura a dokážeme Vám najít vhodného pracovníka na jakoukoliv pozici a to vše provádíme jako komplexní servis.
Demontáže rozvodů kotelen, dekontaminace technologických celků
Dekontaminace a demontáže technologických celků, tj. nadzemních i podzemních zásobníků, technologických rozvodů či kotelen.
Sanace, dekontaminace, nebezpečné odpady Praha, Příbram
Společnost ALFA SYSTEM je specialistou na sanační práce, dekontaminaci, likvidaci nebezpečných odpadů nebo třeba regeneraci aktivního uhlí.
Jak získat vdovský nebo vdovecký důchod - zjistěte jaká je jeho výše a zda máte nárok
Jak získat vdovský nebo vdovecký důchod – nárok má osoba, která splní dané podmínky dle zákona – zjistěte jaká je jeho výše - Pohřební ústav a služby - Stanislav Beneš Kosmonosy
Správa a údržba objektů po celé České republice - o vše se postaráme za Vás
ATALIAN CZ s.r.o. je společnost poskytující komplexní služby v oblasti správy a údržby budov. Vy si nás najmete a my se o vše postaráme, máte tak čas soustředit se pouze na svoji činnost.
HR Direct – personální agentura Nymburk, Mladá Boleslav
HR Direct s.r.o. personální agentura Mladá Boleslav hledá po celé České republice pro své klienty pracovní pozice pro střední, vyšší management a také specialisty různých profesí a oborů. Naše personální agentura HR Direct s.r.o. ,hledá v různých městech např. v Nymburku, Mladé Boleslavi, Jičíně a okolí. HR Direct s.r.o. čerpá z dlouholeté ...