Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Levné nádobí k jednorázovému použití pro stravovací zařízení
Plastové, papírové levné nádobí k jednorázovému použití na večírky, firemní akce či svatbu do reataurací či zdravotnických zařízení zajišťuje společnost Ladislava Šišky - UNIBAL MICRO.
Samolepicí etikety Kolín – velký výběr tvarů, materiálů a barev
Samolepící etikety jsou dnes neodmyslitelnou součástí komunikace se zákazníkem při prodeji jakéhokoliv zboží. Česká společnost Zebra, s.r.o. Kolín tiskne etikety nejlepší kvality v mnoha variantách.
Datové komunikace Kralupy nad Vltavou – dokonalá znalost tohoto oboru
Dokonalá znalost oblasti datové komunikace dovoluje společnosti ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou jak jako automatickou součást dodávek řídících systémů, tak i samostatně.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Energetický outsourcing pro elektrárny, teplárny i tepelné výměníky, servis a údržba
Profesionální energetický outsourcing s kompletním managementem projektů se zabývá společnost AUTCOM Příbram s.r.o. Zajišťujeme veškeré poradenské a technické služby na poli energetiky a průmyslu.
Bezpečnostní služby Kladno - ochrana osob, cenin, majetku, nemovitostí
Ochrana a fyzická ostraha nemovitostí, cenného majetku, strojů, osob, dozor na organizovaných akcích zajišťuje bezpečnostní agentura Usir s.r.o., Kladno.
Pronájem skladovacích prostor, veřejné sklady s manipulační technikou, okres Praha-východ
Skladovací prostory pro uskladnění zboží pronajímá společnost SRB DEPO - veřejné sklady Jiří Srb z obce Klecany. Poskytujeme komplexní skladovací služby včetně vykládky a manipulace s paletami.
Řízená skládka tuhých odpadů, ukládání směsného, demoličního i inertního odpadu, Rakovník
Odpadové hospodářství s důrazem na ochranu životního prostředí realizuje společnost EKOLOGIE s.r.o. z Rynholce. Provozujeme moderní skládku, na níž ukládáme různorodé druhy odpadů.
Reklamní kostýmy Praha – výroba kvalitních přesných maskotů dle profesionálních návrhů
Vyrábíme reklamní kostýmy, takzvané maskoty, z kvalitních materiálů a co nejpřesnější podle předlohy. Navštivte nás v naší firmě na Praze 4.
Výroba reklamních kostýmů Praha - maskoti, rekvizity, taneční kostýmy, péřové ozdoby
Pražská společnost Image on Stage, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou maskotů, reklamních či tanečních kostýmů, tvorbou interiérů a výrobou péřových ozdob.
Služby pro průmyslové objekty, generální úklidy, čištění strojů, precizní průmyslové mytí
Kompletní jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Centrum integrovaných služeb, spol. s r.o. z Příbrami. Postaráme se o precizní umytí oken, vyčištění podlah i kamene.
Úklidové služby, výškové čištění skleněných ploch, Příbramsko
Profesionální úklidové práce, jednorázový i pravidelný úklid v domech i kancelářích, výškové čištění skleněných ploch na Příbramsku zajišťuje firma Pavla Mayera – PAMASERVIS.
Výroba maskotů a reklamních kostýmů – přesně podle předlohy
Potřebujete v davu zviditelnit Vaši firmu nebo výrobek? S maskotem či reklamním kostýmem vyrobeným firmou Image on Stage, s.r.o. z Prahy to bude snadné.
Dárkové poukazy na pokojové, balkonové i zahradní rostliny od Zahradnictví Petro
Květiny a rostliny jako dárek zaručeně potěší. A pokud si může obdarovaný vybrat sám, platí to dvojnásob. Darujte proto dárkový poukaz od Zahradnictví Petro Mělník!
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Security & Safety Beroun - komplexní bezpečnostní služby
Ochrana hmotného a nehmotného majetku, osob, komplexní bezpečnostní služby, zabezpečovací a kamerové systémy zajišťuje Security & Safety společnosti A-ROYAL Service s.r.o., Beroun.
Realitní kancelář Kralupy nad Vltavou, finanční služby na klíč, hypotéky, úvěry, investice
S vyřízením hypotéky, pojištěním i investičními produkty pomůže a poradí společnost EUFINANCE, s.r.o. z Kralup nad Vltavou. Spolupracujeme s předními českými bankami i pojišťovnami.
Sběrné suroviny Kostelec nad Labem, výkup kovového odpadu, kovošrot, šetrná likvidace
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Sběrné suroviny - Václav Glaser v Kostelci nad Labem. Poradíme si s barevnými kovy, kovošrotem i průmyslovým odpadem.
Výroba maskotů Praha - logo či jiný výrobek přesně podle zadání
Chcete zviditelnit Váš výrobek nebo upoutat pozornost na veletrzích, výstavách či jiných akcích? S věrně vypadajícím maskotem vyrobeným společností Image on Stage, s.r.o. z Prahy není nic snazšího.
Reklamní a marketingový direct mail, grafické studio, Praha
Reklamní a marketingový direct mail, návrh, tisk, kompletace, balení a rozeslání zásilek realizuje grafické studio Česká mailingová společnost, s.r.o., Praha.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Objednání a sjednání pohřbu, převoz zesnulého, Rudná u Prahy
Objednání a sjednání pohřbu u Vás doma, odvoz a převoz zesnulého, zajištění rakve, parte, květin, smutečního rozloučení realizuje Pohřební ústav Jiří Kapitán s.r.o., Rudná u Prahy.
Odstranění dusičnanů, železa a manganů Chrášťany – účinnost 100%
Úpravny vody od společnosti společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení u železité vody, kdy na principu katalytické výměny iontů odstraní železo a mangan a zdraví škodlivé dusičnany.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Služby v oblasti – ekologie a likvidace odpadů, kovošrot Bystřice
Ekologická likvidace kovového odpadů, výkup železných, neželezných a barevných kovů realizuje kovošrot MAMAKO - Czech s.r.o., Bystřice u Benešova.
Odstranění legionelly Chrášťany – využívá UV záření a nemění vlastnosti vody
Odstranění patogenních bakterií legionelly a ochrany zdraví docílíte bez změny vlastností vody a použití chloru a s UV sterilizátory od společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce Kladno – vyčistěte zanesené prostory od nežádoucích vlivů
Středočeské vodárny Kladno kromě aktivit zaměřených na vodu nabízejí i další služby. Mezi jinými i deratizaci, dezinsekce a dezinfekci. Zabývají se hubením hlodavců, hmyzu a ochrannou dezinfekcí. Vše je prováděno šetrnými metodami, které neohrozí Vaše zdraví. Prohlídka zamořených prostor, návrh řešení a konzultace jsou vždy samozřejmostí. Prostor ...
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Programovatelné automaty Kralupy nad Vltavou – od několika signálů po složité instalace
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí zákazníkům ze všech odvětví výroby vypracování programu a dodání aplikací pro programovatelné automaty.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník