Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Grafické služby v Benešově s výrobou fotografií, fotoknih, razítek i potisků triček
Kvalitní digitální tisk a další fotoslužby Vám poskytne společnost GRAFFOTO Bejvl Jan Bejvl z Benešova. Zvěčníme Vaše vzpomínky v podobě nezapomenutelných fotek, fotokalendářů i fotoknih.
GORO Pharmapur - komplety určené k přípravě vody s přímým odběrem převážně pro farmacii
Komplety GORO Pharmapur od firmy GORO spol. s r.o. z Chrášťan jsou určeny k přípravě vody převážně pro farmacii nebo tam, kde je vyžadována její kvalita podle ČL 2009 s přímým odběrem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.
Stavební odpady – nakládka, odvoz, recyklace
Stavíte, přestavujete a nevíte, kam se stavebním odpadem? Firma Miroslav Slabihoudek zajistí nakládku, odvoz a recyklaci stavebního odpadu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Gravírování kovových i nekovových materiálů Praha – logo, jméno, monogram
Gravírování loga, nápisu, jména, monogramu nebo data na předměty z kovových i nekovových materiálů nabízí provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Cítíte se v koutě a nevíte si rady? Seminář nebo osobní konzultace
Zažili jste ten pocit, kdy se cítíte zahnáni do kouta? Vůbec si nevíme rady v různých situacích, ve vztahu s dětmi, partnerem nebo kolegou v práci?
Převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí
Pohřební služba Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami nabízí pozůstalým pomoc při převozu zesnulých z místa úmrtí po celé České republice i ze zahraničí.
Kosmetické služby, celková péče o pleť, lymfatické masáže, ultrazvuková liposukce Nymburk
Široké spektrum kosmetických služeb se zaměřením na péči o pleť, masáže, líčení i barvení řas a obočí naleznete v Nymburku u společnosti Valéria Kutílková - Kosmetický salón.
Outsourcing a technické služby z oboru energetiky a průmyslu
Outsourcing a technické služby při dodávce technologických celků z oboru energetiky, zajištění specializovaných techniků realizuje AUTCOM Příbram s.r.o.
Celní deklarace, kompletní celní služby, celní řízení, vedení účetnictví
Kompletní celní služby, celní deklarace, zastoupení klientů při celním řízení a jednání, vedení celních skladů realizuje Celní služby Neratovice, Zdeňka Karakülah.
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.
Správa hřbitovů Kutná Hora - Údržba hrobů, úprava, ošetření hrobního příslušenství
Nabízíme hřbitovní služby včetně správy, údržba, úprava, ošetření hrobního příslušenství - Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů Poděbrady – vše bez starostí
Potřebujete zajistit hygienické podmínky na místě, kde není napojení na kanalizaci? Pak žádejte služby pronájmu a servisu mobilních toalet a sanitárních systémů od společnosti TOI TOI z Poděbrad.
Realitní a finanční služby, prodej nemovitostí, hypotéky na klíč
Realitní a finanční služby, prodej, pronájem, koupě nemovitostí, domů, bytů, pozemků, právní služby, vyřízení hypotéky na klíč realizuje společnost EUFINANCE, s.r.o.
Jednorázové generální úklidy Praha – mytí oken, parní čištění, voskování podlah
Jednorázové profesionální generální a postavební úklidy výrobních a průmyslových prostor nabízí společnost A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Komplexní bezpečnostní služby Praha – maximální ochrana majetku a osob
Nejen ochranu majetku a osob, ale také převoz finanční hotovosti nebo ochranu veřejného pořádku v budovách garantují komplexní bezpečností služby nabízené společností A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Recyklace stavebních odpadů Praha západ - odvoz stavební suti za skvělé ceny!
Naše společnost nabízí příjem a recyklaci stavebních odpadů, demoličních odpadů a výkopové hlušiny.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Informační centrum v Hořovicích, s veřejným internetem, informace o ubytování, kulturních akcích
Důležité informace o kulturních a společenských akcích, historických památkách či zajímavé tipy na výlety Vám poskytne Městské kulturní centrum Hořovice z okresu Beroun.
Postup při úmrtí Příbram
Správný postup jednání a zařizování nutných náležitostí při úmrtí člena rodiny ať už doma nebo v nemocnici Vám ochotně poskytne Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami.
Ostraha objektů, pult centralizované ochrany PCO, detektivní služby
Fyzická ostraha objektů, ochrana majetku, pult centralizované ochrany PCO, detektivní služby, osobní ochrana, dozor poskytuje bezpečnostní agenturu USIR s.r.o.
Pronájem prostorných nemovitostí, skladových komplexů, výrobní haly pro různé účely
Prostory vhodné pro skladování zboží, výrobu a další činnosti Vám v okolí Středočeského kraje poskytne společnost FEROSTAV, a.s. Ideální skladové komplexy ve městě Kolín.
Výroba vstupenek Kolín - s tiskem i bez tisku, perforace pro jednodušší odtržení
Kolínská společnost Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou nelepicích vstupenek. U vstupenek je možná perforace pro jednodušší a lepší odtržení. Práce společnosti je kvalitně a rychle odvedena.
Kovošrot, sběr a výkup kovového odpadu, barevných kovů, likvidace průmyslového odpadu
Sběr, výkup, přepravu i následné zpracování odpadu Vám zajistí zkušená firma Sběrné suroviny - Václav Glaser z Kostelce nad Labem. Vykupujeme nejrůznější kovy, kovošrot i jiný průmyslový odpad.
Výkup kovů, železa, barevných kovů a papíru, likvidace, recyklace Bystřice
Výkup kovového odpadu, šrotu, železa, barevných kovů, mědi, hliníku, mosazi, zinku, papíru od firem i soukromých osob zajišťuje KOVOŠROT Bystřice MAMAKO - Czech s.r.o.