Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Recyklace, odvoz stavební suti Dobříš, Příbram
Provádíme příjem a recyklaci stavebních a - demoličních odpadů včetně výkopové hlušiny v okolí Dobříše i Příbrami.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Tisk Kolín - výroba samolepicích etiket, visaček, vstupenek a štítků bez/s potiskem
Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou visaček, štítků, samolepicích etiket a vstupenek s potiskem i bez potisku. Výrobní společnost se nachází nedaleko Kolína.
Průmyslové úklidové služby Praha a území střední Čechy – rychlost a spolehlivost
Firma A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje pravidelné i specifické průmyslové úklidové služby vysoké úrovně a profesionality převážně v Praze a na území středních Čech.
Speciální slitiny výkup ve formě prachu, třísek, plechu Praha
Produkujete při výrobě odpad speciálních slitin s Ni, Co, Mo, Cr, W, Ti, Cu a Fe? Společnost NIMETAL spol. s r.o. se sídlem nedaleko Prahy od Vás tyto speciální slitiny vykoupí za výhodnou cenu.
Recyklace asfaltových a betonových sutí Rakovník – dobrá cena dodržení termínů
Stavební firma Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka provozující stavby, rekonstrukce a opravy silnic nabízí v rámci svých služeb také možnost recyklace asfaltových a betonových sutí.
Správa a údržba budov Praha – kompletní služby od profesionálů
Nemáte čas na starosti okolo správy a údržby vašeho objektu? O vše se profesionálně postará společnost A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Astrologie, sestavování osobních horoskopů, léčba těla i duše pomocí energie rukou
Rizika, příčiny a následky v oblasti lidského těla Vám pomůže vyléčit zkušená astroložka HVĚZDOPRAVEC Ing. Pavla Baudyšová Jirků z Prahy 5. Pomocí astrologie Vám vyřešíme spoustu problémů.
Likvidace a recyklace kabelů Tuklaty - vykupujeme měděné kabely
Zabýváme se výkupem, likvidací, zpracováním i recyklací kabelů, vykupujeme měděné kabely - SURPAP TRANS s.r.o. Tuklaty
Výroba kostýmů Praha – nepřehlédnutelné a odpovídající zadání
Společnost Image on Stage, s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům výrobu nepřehlédnutelných reklamních kostýmů a maskotů odpovídajících naprosto věrně zadané předloze.
Textilní světelné rámy na zakázku Praha -  reklamní nosiče s polyesterovou textilií a s LED osvětlením
Lehké světelné rámy z hliníku s polyesterovou látkou a LED osvětlením na zakázku pro Vás připraví společnost Zapp Infosystémy s.r.o.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Zakázková polygrafická a papírenská výroba, etikety, tiskopisy, papírové trubice a dutinky
Precizní samolepicí či nelepicí etikety pro potravinářský průmysl nebo tiskopisy a formuláře pro výpočetní techniku výhodně pořídíte u moderní společnosti Tiskárna Martin Peroutka z Buštěhradu.
Celní poradenství Praha – odbavení podle platných předpisů a nařízení
Celní poradenství a optimální řešení odbavení zboží podle platných předpisů při vývozu i dovozu zajistí zkušený tým specialistů společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Praní a mandlování rovného prádla a ruční žehlení Praha – západ
Opět máte plný koš nevyžehleného prádla a nestíháte? Vyřešte to elegantně a využijte nabídky praní a mandlování Černošické čistírny s.r.o. pro Prahu – západ.
Chemické čištění oděvů a divadelních kostýmů Praha – s vyzvednutím a odvozem
Náročné a komplikované chemické čištění drahých divadelních, muzikálových, historických nebo karnevalových kostýmů obstará spolehlivě včetně odvozu a přivezení zpět Černošická čistírna s.r.o. Praha.
Automatické robotické aplikace, špičkové robotické stanice pro povrchové úpravy kovů
Kompletní dodávku spolehlivých robotických stanic Vám zajistí společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o. z Bakova nad Jizerou. Ideální řešení pro přední výrobce automobilů.
Zpopelnění v krematoriu bez smutečního obřadu s dočasnou úschovou urny Rudná u Prahy
Pohřebního ústavu Jiří Kapitán v Rudné u Prahy nabízí na přání rodiny službu zpopelnění v krematoriu bez smutečního obřadu s dočasnou bezplatnou úschovou urny u nás.
Smuteční obřady Příbram - kompletní pohřební služby, kremace, poslední rozloučení
Pohřební služba Roman Vítek poskytuje kompletní pohřební služby v Příbrami, ale i po celé České republice. Poslední rozloučení zajišťujeme v obřadní síni v Příbrami, také v Blatné a po celé ČR.
Bezpečnostní služba, ochrana a ostraha objektů, spolupráce s policií
Zabezpečovací služby, spolupráce s policií při ochraně a ostraze objektů, firem, skladů a staveb proti vandalismu a krádeži zajišťuje CBS HILLBOR – Jiří Oščádal, okres Mladá Boleslav.
Fyzická ostraha objektů a osob se cvičenými služebními psy
Ochranu majetku a osob, hlídání a fyzická ostraha objektů firem, staveb, domů za použití vycvičených psů realizuje společnost CBS HILLBOR – Jiří Oščádal, okres Mladá Boleslav.
Pohřební služba Bělá pod Bezdězem – zajistí pietní průběh smutečního obřadu
Profesionální služby v oblasti zajištění pohřbů od tisku smutečních oznámení a prodeje pohřebního zboží po výkop hrobu nebo zpopelnění nabízí Pohřební služba Charon - Roman Dubec, Bělá pod Bezdězem.
Pohřební služba Příbram
Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami nabízí pomoc s organizací pohřbu a vyřízením veškerých náležitostí v těžkých životních chvílích po odchodu drahého člověka.
Pohřeb Příbram
Nacházíte se v těžké životní situaci, kdy musíte zařídit pohřeb pro blízkou osobu? Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami Vám podá pomocnou ruku.
Magnetické výrobky – od reklamních až po praktické
Magnetické výrobky nejrůznějšího užití od reklamních pohlednic až po praktické štítky například do skladů nabízí společnost ELIDIS s.r.o. se sídlem nedaleko Prahy.
Pronájem prostor Jílové u Prahy – 200 až 500 m2
Sháníte skladovací prostory k pronájmu v blízkosti Prahy? První jílovská a.s. nabízí možnost využití volných kapacit vlastních nevytápěných skladovacích prostor ve střeženém areálu v Jílové u Prahy.