Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Pohřební služba, smuteční obřady na profesionální úrovni, Hranice
Pohřební služba na profesionální úrovni s vlastní obřadní smuteční síní, organizace pohřbů, rakev, urnu a květiny Vám zajistí Quickroad s.r.o., Hranice.
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Inženýrská činnost - komplexní služby od územního plánu po kolaudaci
Olomoucká společnost GEMO, která je profesionál v oboru stavebnictví pro Vás zařídí komplexní služby inženýrské činnosti, od vyřízení potřebných dokumentů až po samotnou kolaudaci stavby.
Čištění průmyslových prostorů, výrobních linek i podlah profesionální technikou
Čištění průmyslových prostorů, výrobních linek i podlah v okolí Šumperka a Olomouce vám zajistí úklidová firma AVIAR cleaning company, s.r.o., která pro svou práci používá profesionální techniku.
Pravidelné, jednorázové mytí oken, výloh i ve výškách
Pokud se chystáte k velkému úklidu nebo nestíháte pravidelné mytí oken a výloh, tak přenechejte tuto činnost profesionálům z firmy AVIAR cleaning company, kteří provádí mytí oken a výloh i ve výškách.
Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal
Udržet pořádek na pracovišti v průmyslovém prostředí není vůbec jednoduchého. Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal v průmyslových provozech vám zajistí úklidová firma Aviar cleaning company.
Komplexní inženýrská činnost ve všech oblastech výstavby
Hledáte-li společnost, která vám zajistí komplexní inženýrskou činnost od přípravy zakázky přes realizaci až po kolaudační řízení, pak je vám k dispozici Stavební firma GEMO a.s.
Kompletační a montážní práce pro průmysl, balicí činnost, kontrola výrobků
Kompletační a montážní práce pro automobilový i ostatní průmysl, kompletaci batohů, zdravotních pomůcek, balicí činnost realizuje SENZA družstvo, chráněná dílna.
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Pronájem skladů v Olomouci, ruční vykládka kamionů, kontejnerů, překládka a rozvoz zboží
Rozsáhlé skladovací prostory k pronájmu včetně jeřábové dráhy Vám poskytne společnost VAPEE Morava s.r.o. z Olomouce. Rozvezeme, vyložíme a uskladníme zboží dle Vašich požadavků.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Lipolýza pro odbourávání tuku a udržení štíhlosti, bezoperační metoda
Odbourávání tuku za pomoci bezoperační metody lipolýzy pro dokonalou postavu, udržení štíhlosti a ztráty celulitidy zajišťuje MUDr. Květoslava Nováková, Olomouc.
Profesionální předseda pro Vaše SVJ, správa bytového domu, zajištění ekonomické agendy
Správu domu včetně technické, ekonomické a právní agendy Vám zajistí společnost BYT A SERVIS, družstvo Olomouc. Poradíme Vám s přepisem a odkupem bytu, s bytovým provozem i zakládáním SVJ.
Dezinfekce interiéru automobilu pomocí ozónu - odstranění zápachů a plísní
AUTOMYČKA Jaroslava Doubka z Šumperku poskytuje kromě klasického mytí automobilu i moderní dezinfekci interiéru pomocí ozónu, který zničí nežádoucí plísně, bakterie i zápach.
Ekologické poradenství, audit životního prostředí, odstraňování ekologických zátěží
Ekologické poradenství a konzultace, certifikace a audit životního prostředí, odstraňování ekologických zátěží, odběry vzorků odpadů a odpadních vod zajišťuje společnost VOUT, s.r.o.
Vánoce Flora Olomouc - kouzelná vánoční atmosféra, výstava betlémů a tradiční vánoční trhy
Vánoce Flora Olomouc budou opravdu bohaté - čeká na vás kouzelná vánoční atmosféra, výstava betlémů, tradiční vánoční trhy a krásně ozdobený a nasvícený vánoční strom!
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Profesionální tlumočník čínštiny poskytuje tlumočení v rámci celé ČR i v zahraničí
Profesionální tlumočník čínštiny Kamil Hanák poskytuje tlumočnické služby, jak při jednání s firmami, tak při návštěvách zahraničních hostů. A to v rámci celé ČR.
Vánoce Flora Olomouc - živý betlém, prodej vánočních stromečků, ozdob
Přicházejí jedny z nejkrásnějších dnů v roce, a proto navštivte Výstaviště Flora Olomouc, a.s., kde na vás čekají tradiční vánoční trhy se zábavným doprovodným programem a živým betlémem.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci - výstava betlémů, tradiční trhy a vánoční strom
Přijďte s námi oslavit jedny z nejkrásnějších dnů v roce - kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci jsou opět tady. Čeká na vás krásná výstava betlémů a také krásný vánoční strom.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Světelná reklama na zakázku pro společnosti, které chtějí být opravdu vidět
Chcete aby vaše společnost byla opravdu vidět? Světelná reklama s výrobou na zakázku od reklamní agentury BB DESIGN v Olomouci vám dokonale rozsvítí váš byznys.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Kancelářský komplex - pronájem volné kanceláře, kancelářských prostor
Sháníte-li pronájem volné kanceláře pro vaše pracovní jednání v okolí Olomouce, tak je pro vás jako stvořená budova AB CENTRUM, která poskytuje pronájem volných kancelářských a nebytových prostor.
Pohřeb, smuteční obřad pro zajištění důstojného rozloučení
Ztráta blízké osoby je smutná a bolestivá. V těchto těžkých chvílích je zde pro vás Pohřební služba Svoboda, kde vám pomohou zajistit převoz zesnulých, pohřeb i smuteční obřad.
Pohřební služba Libor Svoboda
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Petardy, prskavky, fontány a jinou zábavní pyrotechniku pořídíte v e-shopu LUSEK ohňostroje
Široký výběr zábavní pyrotechniky naleznete v e-shopu firmy LUSEK ohňostroje. Petardy, prskavky, fontány i ohňostroje si vyberete jednoduše a rychle. Rozzařte svou párty, narozeniny nebo svatbu.
Profesionální tlumočení - Mgr. Hana Havlíčková vám poskytne komplexní tlumočnické služby
Pokud plánujete schůzku se zahraničním klientem a nejste si jistí svou jazykovou vybaveností, pak kontaktujte tlumočníka Mgr. Hanu Havlíčkovou z Olomouce, která vám se vším pomůže.