Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Bezpečný prodej a koupě realit s komplexní službou financování a zabezpečení
Bezpečný prodej a koupě realit s komplexní službou financování a zabezpečení zajišťuje kancelář Finanční poradenství Martin a Jakub Šlajsovi v Prostějově i Olomouci.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
PLASTOŽROUT - výkup víček z PET lahví
Plastožrout nabízí jedinečnou možnost udělat něco prospěšného pro životní prostředí a zároveň na tom vydělat. Plastožrout podporuje výkup víček z PET lahví a je maskot firmy JELÍNEK - TRADING.
Běžné i soudní překlady od zkušených a prověřených překladatelů
Zkušení a prověření překladatelé z jazykové agentury UniStudies s.r.o. v Olomouci vám poskytnou běžné i soudní překlady s důrazem na diskrétnost.
Hubení hlodavců, hmyzu, mikroorganismů, Olomouc
Likvidaci škůdců, švábů, mravenců, vos, blech, štěnic, krys, potkanů, hlodavců a plísní realizuje společnost DERATUS - Luděk Zapletal, Olomouc.
Systém pro kontejnerové překladiště KONTI, logistické informační systémy, instalace
Vývojem informačních systémů na poli logistiky se zabývá společnost CID International a.s. se sídlem v Olomouci. Propojíme na sobě nezávislé systémy a zlepšíme jejich kontrolu, evidenci i vedení.
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Sběrna a výkup železa, barevných kovů a šrotu
Nový sběrný dvůr, kde odkoupí Váš přebytečný šrot, železo a další kovy, najdete v okolí Hranic na Moravě a Lipníku nad Bečvou v Hranicích na Moravě ve firmě Josef Velocha – Prodej pevných paliv.
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.
Bezpečná likvidace firem - zkušený likvidátor společnosti
Efektivní a bezpečná likvidace společnosti může být problémem i pro zkušené byznysmeny.Proto se obraťte na společnost OMEGA v Prostějově, která vám poskytne profesionální služby a zkušené likvidátory.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
Flora Olomouc - podzimní přehlídka ovoce a zeleniny v mezinárodním měřítku
Na výstavišti Flora Olomouc čeká všechny návštěvníky od 3. do 6. října 2019 Vše podstatné pro zahrádkáře, pěstitele a chalupáře.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Budování IT systémů a infrastruktur, unikátní podnikové informační systémy na zakázku
Informační systémy šité přímo na míru Vašim podnikatelským záměrům Vám poskytne společnost Cinesnet Pro s.r.o. z Olomouce Nové Sady. Společně nalezneme to nejlepší řešení, jak zlepšit Váš systém.
O prodeji firmy se poraďte s odborníky - odborný prodej firmy bez rizika
Jak prodat firmu bez rizika vám poradí odborníci ze společnosti OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově.
Podzimní etapa Flora Olomouc - široký sortiment rostlin, výpěstků i zahradnických pomůcek
Na Olomouckém výstavišti Flora se již můžete těšit na podzimní etapu, kde naleznete široký sortiment rostlin, výpěstků i zahradnických pomůcek.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Výhodná a bezpečná koupě firmy, ziskových firem
Pokud jste rozhodnuti koupit novou firmu, tak vám firma OMEGA se sídlem v Prostějově pomůže s vyhledáním vhodné ziskové firmy ke koupi a postará se, aby byl odkup firmy výhodný a především bezpečný.
Komplexní bezpečnostní služby, fyzická ostraha objektů - profesionální bezpečnostní agentura
Komplexní bezpečnostní služby od fyzické ostrahy objektů po vzdálený kamerový dohled poskytuje v okolí Prostějova a Vyškova bezpečnostní agentura SIDA.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Letní zahradnické trhy Flora Olomouc - zahradnická výstava a veletrh
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. vás srdečně zve k návštěvě letní etapy, kde se můžete těšit na mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh květin i okrasných dřevin.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Spolehlivý prodej ziskových firem, společností a podniků
Jste-li rozhodnuti pro prodej své firmy, tak je nutné si ujasnit svou pozici a stav firmy. K tomuto kroku vám pomůže firma OMEGA, která se zaměřuje na spolehlivý prodej ziskových společností, podniků.
Ostraha objektů pomocí nejmodernější technologie pultu centrální ochrany
Dálkovou ostrahu objektů prostřednictvím nejmodernější technologie pultu centrální ochrany (PCO) poskytuje v okolí Vyškova a Prostějova bezpečnostní agentura SIDA, která sídlí v Prostějově.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Tiskařské i knihařské práce s kvalitní grafikou, rotační i digitální tisk v Přerově
Grafické návrhy vizitek, velkoplošný tisk či precizní knihařské zpracování Vám zajistí energická firma Tiskárna KATOS s.r.o. v Přerově. Kvalitní produkty v perfektním tisku a designu.
Letní mezinárodní květinová výstava a zahradnický veletrh Flora Olomouc
Letní etapa mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc se uskuteční od 15. do 18. srpna 2019 - přijďte se podívat na záplavu nádherných květů právě vrcholícího léta.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Speciální krizové poradenství pomůže vaší firmě ven z krize
Pokud se vaše firma dostala do potíží a vy si nevíte rady jak z toho ven, oslovte společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově, která vám poskytne speciální krizové poradenství.
Kosmetické ošetření pleti, líčení, barvení obočí, řas - kosmetika
Kosmetika Yvet Přerov - profesionální kosmetické služby. Zaměřujeme se na ošetření pleti, líčení pro různé příležitosti i barvení obočí a řas.
Překlady úředních dokumentů, soudní překlady a výuka angličtiny
Soudní překlady oficiálních dokumentů a listin a individuální, firemní či skupinovou výuku angličtiny zajišťuje v Šumperku jazyková škola English Spot s.r.o.
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc - mezinárodní zahradnická výstava, veletrh
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc jsou opět tady - mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh můžete navštívit už v dubnu 2019.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy