Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Dárkový poukaz na nákup piva a pivních speciálů v pivotéce
Dárkový poukaz v libovolné hodnotě na nákup klasického piva, pivních speciálů z řemeslných pivovarů nebo pochutin a delikates k pivu pořídíte ve specializované prodejně piva Pivní nebe v Prostějově.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Návrhy a kompletní dodávka interiéru na klíč - zajímavě řešený a originální interiér bez starostí
Zajímavě řešený a originální interiér bez starostí vám zajistí firma Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci - v oblasti návrhu a kompletní dodávky interiéru na klíč jsme odborníci.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Mobilní reklama – reklamní polepy aut, motorek, kamionů a dalších dopravních prostředků
Pokud uvažujete o umístění reklamního polepu na vaše firemní auto nebo kamion, kontaktujte firmu BB Design z Olomouce, která vyrábí reklamní polepy pro dopravní prostředky na míru.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Profesionální služby - dětské kadeřnictví a pánské holičství v Přerově
Pánské holičství Hair studio and barber v Přerově provádí moderní pánské účesy, úpravu vousů a knírů, relaxační masáže hlavy. Zajistíme i stříhání Vašich dětí. Nechte se hýčkat profesionály!
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Nerezové hřbitovní doplňky – lucerny a vázičky
Poctivé ručně vyráběné nerezové hřbitovní doplňky, jako jsou lucerny a vázičky v různém barevném provedení, vyrábí česká firma Martin Urbášek Urny-kříže.
Martin Urbášek Výroba a prodej pohřebních uren
Zajištění občanských a církevních pohřbů – komplexní služby včetně dodání květinové výzdoby
Na zajištění komplexních služeb týkající se občanských a církevních pohřbů včetně dodání květinové výzdoby se zaměřuje pobočka společnosti Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. ze Šternberku.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Mzdový systém pro menší a střední firmy - levné řešení na vedení mezd
Na vývoj mzdových systémů pro menší a střední firmy pro zvýšení efektivity a úsporu času při vedení mezd se zaměřuje společnost ProgEco s.r.o. působící v oblasti Olomouce a Prostějova.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Nerezové vitríny pro uložení jedné nebo více uren
Ručně vyráběné nerezové urny pro uložení jedné, dvou nebo tří uren na zakázku vyrábí firma Martin Urbášek z Uničova.
Martin Urbášek Výroba a prodej pohřebních uren
Pohřební a kremační služby – spolehlivý partner v komplexní péči o zesnulé
Komplexní péči o zesnulé, pohřební a kremační služby, vyřízení formalit včetně dodání květin provádí spolehlivý partner v těžkých chvílích Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. z Moravského Berouna.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Výměna kotlů, rekonstrukce výměníkových stanic
Pokud vám dosloužil starý kotel a chystáte se na jeho výměnu, pak kontaktujte firmu Wagner instalace, která vám se vším pomůže. Také zajistí rekonstrukci výměníkových stanic v Zábřehu i Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Energetické, uvolňující masáže pro ženy i muže, které rozvinou vaše smysly
Nechte se hýčkat a rozviňte vaše smysly při energetických a uvolňujících masážích, které jsou vhodné pro ženy i muže - Navštivte Klub energy v Šumperku a Zábřehu.
Speciální vlajkové stožáry pro prezentaci firem, výrobních závodů - výroba a prodej
Chcete-li vylepšit image vaší firmy, vsaďte na vlajkové stožáry, které vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Naše stožáry se hodí pro instituce i výrobní závody po celé ČR.
FORELV s.r.o.
Prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků včetně developerských projektů – komplexní služby realitní kanceláře
Kompletní služby realitní kanceláře,prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků včetně realizace developerských projektů poskytuje společnost Finanční poradenství Prostějov působící i v Olomouci.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Zabezpečení rodinných domů a bytů přes pult centralizované ochrany – kvalitní systémy Jablotron a Hikvision
Na zabezpečení rodinných domů a bytů pomocí systémů Jablotron a Hikvision prostřednictvím pultu centralizované ochrany se zaměřuje společnost SIDA s.r.o. v oblastech Prostějova a Olomouce.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Barber shop, úpravu vousů a knírů, klasické pánské holičství určené pro každého moderního muže
Pokud potřebujete upravit vousy či knír, navštivte barber shop Daniely Sivcové v Přerově, klasické pánské holičství určené pro každého moderního muže.
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Kadeřnické služby a dokonalá péče o vlasy - stříhání, barvení a mytí, prodej výrobků
Dopřejte svým vlasům dokonalou péči a navštivte náš Salon Daniela Sivcová - Hair studio and barber. Provádíme stříhání, barvení, mytí vlasů včetně prodeje výrobků pro zákazníky z Přerova i Olomouce.
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Bezpečnostní audit informačního systému - odhalte nedostatky vaší sítě
Odhalte nedostatky vaší počítačové sítě z pohledu bezpečnosti - obraťte se na firmu ROOT IT s.r.o. z Litovle nedaleko Olomouce, která vám zajistí bezpečnostní audit informačního systému.
ROOT IT s.r.o.
Grafické systémy CAD nejen pro strojírenství a stavebnictví
Pohybujete-li se v oboru strojírenství nebo stavebnictví, pak se vám budou jistě hodit grafické systémy CAD od firmy ROOT IT s.r.o.
ROOT IT s.r.o.
Stříhaní, barvení, melírování a brazilský keratin – komplexní služby kadeřnického salónu
Provoz kadeřnického salónu a kadeřnické služby jako je stříhaní, barvení, melírování, ombré, bayalage a brazilský keratin zajišťuje Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková v Olomouci.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Bezpečnostní software - ochrana a zabezpečení dat, kterou oceníte
Pokud chcete předejít ztrátám dat, tak si pořiďte bezpečnostní software od firmy ROOT IT s.r.o. - kvalitní a spolehlivá ochrana i zabezpečení dat, kterou jistě oceníte.
ROOT IT s.r.o.
Kompletní servis kancelářské a výpočetní techniky, PC sítí
Kancelářská a výpočetní technika se mnohdy neobejde bez kompletního a kvalitního servisu, proto se obraťte na firmu FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, kde vám vše zajistí (včetně servisu PC sítí).
FBT - Bräuer Tomáš
Výhodné internetové připojení, WI-FI nebo bezdrátový internet - buďte online s námi
Výhodné internetové připojení, WI-FI připojení a bezdrátový internet seženete od firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova v Konicích a poskytuje internetové služby.
Nerezové placatky s gravírováním, gravírovaným motivem na zakázku – logo, text, fotografie
Obdarujte své přátele, kolegy, svědka, tatínka, dědečka nebo bratra originálním dárkem v podobě nerezové placatky s gravírováním. Placatky opatříme fotografií, textem nebo logem dle Vašeho přání.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví
Bezdrátové připojení k internetu - spolehlivé WI-FI připojení
Bezdrátové internetové připojení WI-FI pořídíte od konické firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova. Spolehlivé internetové připojení za bezkonkurenční ceny.
Wifi internetové připojení - vysoká rychlost za bezkonkurenční cenu
Vysokorychlostní wifi internetové připojení za bezkonkurenční cenu pro občany i firmy od společnosti T & J computers. S námi budete na Prostějovsku vždy on-line.