Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Komplexní kadeřnické služby pro Vaše vlasy v Olomouci – stříhání, barvení, účesy a mnoho dalšího
Stříhání, barvení, úpravu a péči o vlasy, účesy k různým příležitostem a mnoho dalších kadeřnických služeb poskytuje Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková z Olomouce.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Správa sítě, bezpečnostní a softwarový audit
Předejte firmě ROOT IT s.r.o. své starosti o chod všech vašich počítačů a serverů - postaráme se o rozvoj a správu sítě, řešení případných problémů, a také zajistíme bezpečnostní a softwarový audit.
ROOT IT s.r.o.
Serverová řešení SmallServer pro malé a střední firmy - sdílení a zabezpečení dat, zálohování
Sdílení a ochranu dat včetně spolehlivého zálohování, vám poskytne serverové řešení SmallServer od společnosti ROOT IT - komplexní řešení pro malé a střední firmy.
ROOT IT s.r.o.
Vyřízení pohřbů, kremací, převoz zemřelých a další činnosti – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby zahrnující nejen vyřízení pohřbů, kremací a převoz zemřelých poskytuje Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. působící v Uničově a Litovli.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT vám zajistí firma ROOT IT s.r.o.
Firma ROOT IT s.r.o. v Litovli nedaleko Olomouce vám poskytne komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT - neváhejte se na nás obrátit ještě dnes.
ROOT IT s.r.o.
Nakládání s odpady Prostějov, Olomouc - kontejnerová doprava, svoz a odstranění odpadů
Společnost Nature, s.r.o. zajišťuje kontejnerovou dopravu a nakládání s odpady - svoz i odstranění odpadů. Působíme v regionu Prostějov a Olomouc.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Kontejnerová doprava, přistavení, odvoz kontejnerů, odpadů Prostějov
Kontejnerové odpadové hospodářství obstará firma Nature z Prostějova. Naše kontejnerová doprava se postará o přistavení a odvoz kontejnerů na různé typy odpadů.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Šátky, šály, šátky s potiskem a reklamní šátky
Společnost SILK STUDIO.cz s.r.o. se zabývá prodejem šátků a šál od předních světových výrobců. Nabízí také reklamní šátky a šátky s potiskem.
Kosmetické studio -  ošetření pleti a permanentní make-up, tetování obočí
Kosmetické ošetření pleti i poradenství pro zralou i mladistvou pleť poskytuje v Olomouci Kosmetické studio Jana Knittlová. Provádíme aplikaci permanentního make-upu včetně tetování obočí.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby, mezi které se řadí například převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace zajišťuje ve Šternberku společnost Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Softwarový audit - prevence a kontrola užívání softwarových licencí pro vaši firmu
Mějte váš software ve firmě pod kontrolou - softwarový audit od firmy ROOT IT s.r.o. vám zajistí prevenci a kontrolu užívání softwarových licencí.
ROOT IT s.r.o.
Výkup druhotných surovin – papír, železo a barevné kovy, plastové polyetylénové a streč fólie
Druhotné suroviny, jako je papír, železo a barevné kovy nebo plastové polyetylénové a streč fólie, vykupuje v okolí Prostějova sběrný dvůr firmy Nature.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Poptávkový systém pro firmy za úhradu z průmyslových oborů
Hledáte spolehlivého dodavatele z různých průmyslových oborů? Pak se obraťte na firmu Dako služby David Kolarovič z Olomouckého kraje, která se zaměřuje na zajištění poptávek pro firmy za úhradu.
Rovnání, zhušťování, prodlužování vlasů metodou Great Lengths - moderní a šetrná metoda
Specialisty na rovnání, zhušťování a profesionální prodlužování vlasů moderní a šetrnou metodou Great Lengths najdete v kadeřnickém studiu Daniela Sivcová - Hair studio and barber v Přerově.
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Ostraha a hlídání průmyslových objektů – práce na hlavní pracovní poměr pro osoby zdravotně postižené
Práci na hlavní pracovní poměr pro osoby zdravotně postižené na pozici ostrahy průmyslových objektů poskytuje společnost SIDA s.r.o. z Prostějova.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Vývoj mzdových systémů s ochrannou známkou a pravidelnými aktualizacemi – efektivita a úspora času
Mzdové systémy s ochrannou známkou a pravidelné aktualizace těchto systémů zajišťují vývojáři společnosti ProgEco s.r.o., která působí v Olomouci a Prostějově.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Celní deklarace - plynulý vývoz a dovoz zboží a celní poradenství od CDS Spedice Olomouc
Společnost CDS - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství s.r.o. z Olomouce pro Vás zajistí plynulý chod vývozu a dovozu zboží v oblasti EU i mimo ni.
Pravidelné i jednorázové individuální či skupinové hlídání dětí
Starost a dozor nad Vašimi dětmi svěřte do rukou profesionálů v oblasti péče a vzdělání dětí. Individuální či skupinové hlídání dětí poskytuje v Olomouci Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal
Ne každý má čas a náladu věnovat se pravidelnému úklidu domu. Řešení zná firma Haryservis, která vám nabízí kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal v Olomouci, ale i po celé České republice.
Výroba reklamy – maximální tisk pro vaši propagaci
Potřebujete pro svoji společnost zajistit nadčasovou a nekonvenční reklamu? Chcete se spolehnout na něco, co vašim potenciálním zákazníkům vyrazí dech?
Jarní úklid domácností, rodinných domů a bytů
Pokud nemáte dostatek prostoru na jarní úklid, obraťte se na firmu HARYSERVIS v Olomouci - profesionální úklidové služby rodinných domů a bytů.
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Prodej uren, rakví a hřbitovního příslušenství
S výběrem rakví a uren pro zesnulé Vám pomůže pohřební Služba Libor Svoboda v Konicí. Prodáváme urny, rakve a další hřbitovní zboží.
Pohřební služba Libor Svoboda
Odstranění graffiti, starých nátěrů a barev z omítek, zdiva – mobilní pískování
O odstranění graffiti, starých nátěrů a barev z omítek, zdiva, kamene i betonu metodou pískování a tryskání se postará firma Pavel Řezníček – mobilní tryskání a pískování.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc