Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Elox hliníku a jeho slitin v různých barvách - eloxování s předúpravou E6 satén
Společnost ELOXTECH ze Starého Města u Uherského Hradiště provádí elox hliníku a jeho slitin v různých barvách. Eloxování provádí s předúpravou E6 - satén i E0.
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Montáž, výměna plynových kotlů, bojlerů
Snadná a rychlá výměna či montáž plynových spotřebičů - kotlů, bojlerů s firmou VTP Pelka s.r.o. Uherské Hradiště.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla
SKLOSERVIS-BROD s.r.o. je sklenářství s dlouholetou historií. Vyrábíme skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla.
Průmyslové malby, nátěry od profesionálů z malířství, natěračství Hubíkovi
V malířství, natěračství Hubíkovi Otrokovice máme tým profesionálů. Realizujeme především zakázky v okolí Zlína, komplexně provedeme průmyslové malby, nátěry i práce v bytových objektech.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
V oboru topenářství, kominictví, kamnářství zajistíme montáž, servisní služby i konzultace
Firma Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí u Uherského Hradiště působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Na Moravě má více než 20000 zákazníků, pro které zajištuje servisní služby a konzultace.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.
Komfortní interiérové lité podlahy, měkké podlahové stěrky - jednolitá bezespará podlaha
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje komfortní interiérové lité podlahy, jde o měkké podlahové stěrky. Jednolitá bezespará podlaha je k dispozici v mnoha barvách.
Zemní práce, vodní a vodohospodářské stavby, revitalizace vodních toků a výstavba vodních nádrží
Společnost K.L.M.v.o.s. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na veškeré zemní práce a zabývá se také realizací vodních a vodohospodářských staveb, revitalizací vodních toků a výstavbou vodních nádrží.
K.L.M., v.o.s. zemní práce Vsetín
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce v okrese Vsetín
Firma - Patrik Adlt již od roku 2008 provádí veškeré zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce především v okrese Vsetín.
Renovace, čištění kopaných studní, instalace sacího čerpadla do studny
Společnost Zdravé studny - Roman Vaněk se specializuje na čištění kopaných studní a instalace sacího čerpadla. Naše působnost je v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pitná voda z vlastní vrtané studny-s hygienickým atestem
Firma EKODRIL Zlín kompletně dodá vrtané studny i s hygienickým atestem na pitnou vodu. Kvalitní pitná voda z vlastní vrtané studny není problém, dbáme na kvalitu vrtání i použité materiály.
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
Geodetické práce Rožnov pod Radhoštěm, geometrické plány pro vytyčení staveb, zaměření pozemků
Provádíme geodetické práce, od zaměření staveb, vytyčení hranic pozemku, přes zpracování geodetických podkladů pro projekty, až po ověřování výsledků zeměměřičských činností.
Kovovýroba Valašské Meziříčí, profesionální obrábění kovů, dělení materiálu, frézování, vrtání
Jsme specialisté na služby v oboru kovoobrábění, poskytujeme kovovýrobu ve Valašském Meziříčí, dále dělení materiálů, obrábění kovů, vrtání, svařování, soustružení, frézování.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača