Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Stavebně řemeslné práce - sádrokartonářské, obkladačské, podlahářské, malířské, natěračské
Pan Mikan Miroslav zajistí při rekonstrukci interiéru řemeslné práce všeho druhu - stavební a sádrokartonářské práce, obkladačské, podlahářské i malířské a natěračské práce. Působí v okolí Zlína.
Miroslav Mikan - MikanStav Řemeslné práce Zlín
Výkopové práce, recyklace stavební suti a prodej recyklátu v ZDV Fryšták
Středisko mechanizace ZDV Fryšták nabízí pro firmy i veřejnost z regionu Zlín provedení recyklace stavební suti, prodej recyklátu i výkopové práce.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Tepelné izolace, hydroizolace ploché, rovné střechy-dlouhodobá ochrana
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí hydroizolace a tepelné izolace u ploché, rovné střechy. S fóliemi Fatrafol je zajištěna dlouhodobá ochrana střešního pláště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba lisovacího nářadí ve vlastní nástrojařské dílně
Společnost Nexnet Mold Uherský Brod vyrábí lisovací nářadí aj. tvarově složité výrobky ve vlastní nástrojařské dílně. Jiné nástrojárny mohou využít volné kapacity naší výroby.
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování, svařování.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Spolehlivá firma na hydroizolace - zaměření, rozpočet zdarma
Využijte zkušenosti firmy IZOLACE M s.r.o. v oboru hydroizolace. Jsme spolehlivá firma s působností v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Zaměření a zpracování rozpočtu provedeme zdarma.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba, modifikace, údržba, servis  forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Uherský Brod
Společnost Nexnet Mold s.r.o. - nástrojárna Uherský Brod dodá návrhy vstřikovacích forem a zajistí výrobu. Má také dlouholeté zkušenosti s modifikacemi a servisem forem pro vstřikování plastů.
Rozvody vody, topení, plynu - montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení
Firma Pavelka - VTP se zabývá rozvody vody, topení, plynu. Provádí montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení. Působnost firmy celá ČR, převážně Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Formy pro vstřikování plastů, vulkanizaci pryže - návrhy, grafické zpracování, výroba forem
Firma Jakub Mostýn Holešov - Zlínský kraj, poskytuje komplexní služby při výrobě forem pro plasty a pryž, od návrhů, grafického zpracování, výroby až po servis forem.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Robotické svařování-sedmiosý svařovací robot IGM 477-S
Využijte možnost robotického svařování u firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice. Přesné a efektivní svařování provádí sedmiosý svařovací robot IGM 477-S.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Čištění střech, okapů, nátěry podbití, opravy fasád a střech po ptactvu - i další rizikové práce ve výškách
Rizikové práce ve výškách provádí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín pan Jan Bruckner. Jde především o čištění střech, okapů, opravy střech po ptactvu na bytových domech i rodinných domech.
Strojírenská výroba - zakázková kovovýroba obráběných, zámečnických dílů
Ve společnosti ZAKO Turčín z regionu Zlínský kraj je strojírenská výroba na vysoké úrovni. Zakázková kovovýroba je zaměřena především na dodávku obráběných, zámečnických dílů. Sídlo Zlín-Březnice.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Hydroizolace, izolace zahradního jezírka pomocí PVC fólie
Firma IZOLACE M provádí hydroizolace jezírka pomocí PVC fólie. Pro izolace využívá mechanicky kotvené fóliové systémy. Působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Práce autojeřábem s obsluhou-autojeřáby Tatra, Liaz
Veškeré práce autojeřábem zajistí firma Autojeřáby Blaha Staré Město. Pronájem jeřábů Tatra, Liaz poskytujeme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Zakázková výroba forem, modelů pro vstřikovací formy
Hlavní činností firmy MouldPro Zlín je projektování a zakázková výroba vstřikovacích forem a modelů pro vstřikovací formy. Vyrábíme formy pro různé druhy průmyslové výroby.