Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Jeřábnické práce jeřáby Liebherr, LTM-s nosností od 35t do 70t
Pro manipulaci s břemeny si pronajměte jeřáby Liebherr 35t-70t od firmy Autojeřáby Harsa. Jeřábnické práce provádíme po celé ČR, převážně v regionu Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradiště.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Broušení nástrojů, nožů do sekaček, drtičů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní
Perfektní nabroušení nožů do sekaček a drtičů, nástrojů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní provádí v okolí Kroměříže specialisté společnosti Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Izolace proti radonu, metanu, úniku chemických látek
Společnost IZOLACE M provádí i speciální fóliové izolace spodní stavby - proti radonu, metanu, úniku chemických látek, benzínu apod. Působí převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
CNC svařovací robot - přesné robotické svařování konstrukcí a dílů
Produktivní a přesné robotické CNC svařování dílů a konstrukcí zajišťuje firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. ze Zlína-Březnice a to na sedmiosém svařovacím robotu.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Autojeřáby, jeřábnické práce s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město-Uherské Hradiště provádí veškeré manipulační jeřábnické práce s obsluhou. Působíme i v regionu Zlínský kraj, Zlín.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Profesionální podlaháři, odborná pokládka a montáž všech podlah
Odbornou pokládku a montáž všech podlah vám udělají profesionální podlaháři z Podlahového studia Jegla, kteří působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG při zpracování kovů
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. využívá při zpracování kovů ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG. Zákazníky máme převážně ze Zlínského, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje.
Bourací, demoliční práce-demolice domů, průmyslových budov, drobných objektů
Firma Martin Zelina se postará v regionu Zlínský kraj, Vsetín o demolice domů, průmyslových budov i drobných objektů, včetně odstranění suti. Provedeme bourací, demoliční práce vlastní technikou.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.