Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

PVC podlahy Tarkett, Gerflor, Therdex, Forbo s odolným povrchem, dlouhou životností
PVC podlahy pořídíte v Podlahovém studiu Jegla. Dodáváme v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod podlahy Tarkett, Therdex, Gerflor, Forbo s odolným povrchem, dlouhou životností.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Kondenzační, plynové kotle Viessmann-záruční, pozáruční servis, montáže
V okrese Uherské Hraditě provádí servis na kondenzační, plynové kotle Viessmann firma PAVELKA - VTP s.r.o. Postaráme se u nového kotle o montáže a uvedení do provozu.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Veškeré jeřábnické práce moderními jeřáby Liebherr
Společnost Autojeřáby Harsa poskytuje provádí veškeré jeřábnické práce moderními jeřáby Liebherr. Působí po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Izolace terasy, balkónu s využitím hydroizolační PVC folie
Izolaci terasy nebo balkónu můžete zadat firmě Izolace střech Kamil Provazník Fryšták, využívají PVC fólie. S hydroizolační folií ochráníme podkladovou konstrukci. Přijímáme zakázky ve Zlínském kraji.
Izolace střech Kamil Provazník Odborníci na střechy ve Zlínském kraji
Stavební zámečnictví - výroba ocelové konstrukce, atypické zábradlí, mříže, přístřešky
Společnost ZAMKOV UH působí v oboru stavební zámečnictví, v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na atypické výrobky - ocelové konstrukce, zábradlí, mříže i přístřešky.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Přesné strojní elektroerozivní drátové řezání - EDM elektrojiskrové obrábění
Firma TVARSTEEL z Bojkovic u Uherského Hradiště provádí EDM obrábění, konkrétně elektroerozivní drátové řezání, jde o revoluční technologii zpracování kovů bez tepelného poškození nebo deformace.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Rychlé robotické svařování i přesné ruční sváření TIG, MIG/MAG
Společnost A-T-K Fryšták pořídila svářecího robota FANUC ARC Mate 120iC, který umožňuje přesnější a rychlé svařování i větších sérií. Provádíme i ruční svařování MIG/MAG, TIG, CO2.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Výroba pilových pásů pro pily a zpracovatele dřeva
Pilové pásy pro pily a zpracovatele dřeva vyrábí, servisuje a prodává Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Vyberte si z širokého sortimentu pilových pásů pro zpracování dřeva.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Izolace plochých střech, hydroizolace, střešní izolační folie - prodej a montáže
Izolaci plochých střech v rámci Česka i Slovenska provádí spolehlivá firma Izolinvest. Zrealizujeme veškerou hydroizolaci a namontujeme či poskytneme prodej střešní izolační fólie.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Zemní a výkopové práce - úpravy terénu v okolí domu, výkopy základů, sklepa, jámy pro bazén, jímky
Firma JK Šrotmetal Kunovice u Uherského Hradiště provádí i zemní a výkopové práce v lokalitě Zlínský, Jihomovarský kraj. Máme kvalitní techniku pro úpravy terénu, výkopy základů i přemístění zeminy.
JK Šrotmetal - Kateřina Osohová zpracování kovošrotu Uherské Hradiště
Zakázkové stolařství a truhlářství – profesionální výroba kuchyní, skříní a nábytku na míru
Zakázkové truhlářství působící v oblasti Zlína provozují profesionálové z TOM stolařství, kteří se zaměřují na výrobu kuchyní, skříní a nábytku na míru přesně dle představ svých zákazníků.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Moderní, mobilní jeřáby Liebherr-pronájem autojeřábu s obsluhou
Firma Autojeřáby Harsa působí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Pokud potřebujete pronájem autojeřábu s obsluhou, máme k dispozici moderní mobilní jeřáby Liebherr.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Lakovna pro povrchové úpravy průmyslových dílců - lakování, tryskání, žíhání
Firma ZAKO Turčín má v Provodově otevřeno centrum povrchových úprav, vybaveno je kabinou pro lakování, žíhání, tryskacím i vysoušecím boxem.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Strojírenská kovovýroba, robotické svařování a řezání
Kovové díly, polotovary a stroje na moderních CNC strojích, robotických svářečkách a ohraňovacích lisech vyrábí A-T-K Fryšták s.r.o., okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Zemní, výkopové, demoliční práce pomocí vlastní techniky - včetně odvozu zeminy, sutě
Miroslav Kyselý - Kunovice je vaše volba pro zemní, výkopové a demoliční práce v Uherském Hradišti a Zlínském kraji. K dispozici má vlastní techniku.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Tvorba modelů v CAD, CAM systému podle výkresů a reálné součásti - CNC obrábění
CNC obrábění průmyslových dílů podle modelu zajišťuje naše společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže. Vytváříme modely v CAD/CAM systému podle výkresů nebo reálné součásti.
KOVO Uličný Roman Uličný
Odolné, vinylové podlahy - Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo
Vinylové podlahy Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo se vyrábí z tvrzeného PUR, jsou tedy velmi odolné. Můžete je pořídit v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odolné zátěžové, bytové koberce do obýváku, dětské vzory-různé šíře
Koberce různé šíře zakoupíte v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště. Vyberte si u nás odolné zátěžové koberce nebo bytové koberce do obýváku i pro dětské pokoje.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Izolace střech, teras, balkónů, základů - kvalitní izolační práce
Izolaci střech, teras, balkónů, základů a další kvalitní izolační práce provádí společnost Izolinvest, která sídlí ve Zlíně a působí jak v České, tak Slovenské republice.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
6-ti osý frézovací stroj ložového typu RT 3000 pro tvarové obrábění železných i neželezných materiálů
Společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice pořídila nový stroj RT 3000 - jde o 6-ti osý frézovací stroj ložového typu pro tvarové obrábění železných i neželezných materiálů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Zakázková a prototypová výroba kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC
Společnost KOVO Uličný se sídlem v Hulíně u Kroměříže se zabývá zakázkovou a prototypovou výrobou kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC.
KOVO Uličný Roman Uličný
Výroba a montáž kuchyní, kuchyňských linek
Stavební firma M+M, působící převážně ve zlínském kraji se zabývá výrobou a montáži kuchyní a kuchyňských linek. Na základě bohatých zkušeností Vám nabízí profesionální a komplexní služby.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Hydroizolace terasy - odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol
Rodinné domy, které mají terasu, často trápí zatékající voda. Řešením je odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol. Hydroizolace terasy v regionu Zlínský kraj realizuje firma IZOLACE M.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja