Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Advokátní kancelář, právník, Opava
Naše advokátní kancelář Vám nabízí právní služby v oblasti stavebního, občanského, trestního, správního, pracovního, ústavního práva. Specializujeme se na rozhodčí řízení. Máme mnoho zkušeností s developerskými projekty. Potřebujete poradit v oblasti práva, přijďte k nám, my Vám pomůžeme!
Notář, ověření, Opava
Poskytujeme notářské služby: - ověřování podpisů, opisů, listin - předmanželské smlouvy - sepisování listiny o právních úkonech.
Daňový poradce, ekonom, Opava
Nabízíme: - ekonomické rady - daňové poradenství.
Dotace a dotační poradenství | Třinec, enviroporadce
Dotace a dotační poradenství vám pomůžou vyřídit ve firmě HRAT, s.r.o v Třinci. Pro klienty tvoříme dotace na míru!! Výběr vhodného dotačního titulu (rozcestník) – produkt zdarma. Kompletní projektová příprava (mašličky). Zpracování dílčího dokumentu nezbytného pro předložení žádosti(skládačka). Vyhodnocení reálné šance na získání dotace ...
Účetnictví, daňový poradce, podvojné účetnictví, daně Ostrava
Nabídka služeb účetní firmy Ostrava: - vedení daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví) - zpracování podvojného účetnictví - účetní (ekonomické) poradenství - daňové poradenství (daňový poradce, daně) - vedení personální a mzdové agendy (mzdy a personalistika) - rekonstrukce účetnictví.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma