Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Notářská kancelář, závěti, dědická řízení, předmanželské a obchodní smlouvy, poradenství
Komplexní rozsah notářských činností poskytuje JUDr. Josef Kawulok – notář z Ostravy. Zajišťujeme veškeré notářské úkony počínaje uzavíráním smluv až po bezpečnou úschovu peněz a listin.
Vedení účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání dle nejnovějších zákonů a předpisů
Vedení účetnictví, daňové evidence i zpracování daňového přiznání realizuje firma Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova i Karviné. Zpracování provádíme dle nejnovějších zákonů a předpisů.
Daňové poradenství - osobní poradce, profesionální konzultace pro fyzické i právnické osoby
V rámci daňového poradenství se můžete obrátit na společnost Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné, která Vám zajistí osobního poradce poskytujícího profesionální konzultace.
Zastupování poškozených v trestním řízení, náhrada škody na zdraví, bolestné
Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě se specializuje na zastupování poškozených v trestním řízení a pomáhá při řešení bolestného a náhrad škod na zdraví.
Vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence pro firmy a OSVČ s finančním poradenstvím
Komplexní účetní a ekonomické služby Vám poskytne společnost Účetnictví Kačmaříková Ingrid Kačmaříková z Ostravy. Zpracujeme Vaše daňová přiznání, mzdy a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Notářská kancelář, ověřování listin, zakládání společností, sepsání smluv
Notářská kancelář v Ostravě - JUDr. Jankovičová Hana poskytuje komplexní notářské služby jako ověřování listin, zakládání společností, předmanželské smlouvy, vyřízení dědictví.
Notářské služby Třinec, ověřování podpisů, sepisování smluv
Komplexní notářské služby jako je ověřování podpisů, dědické řízení, převody nemovitostí, úschova, sepisování smluv a notářských zápisů v Třinci zajišťuje notář JUDr. Ivo Kuchařík.
Vedení účetnictví a zpracování daňových přiznání, školení BOZP
Ekonomické služby, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání z příjmu fyzických i právnických osob či dani z nemovitosti, školení BOZP provádí PELAN ÚČTO s.r.o.
Zpracování účetnictví pro firmy, vedení daňové evidence pro OSVČ
Zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence pro firmy i OSVČ, účetní uzávěrky, evidence majetku, přehledy provádí účetní Monika Rajská v Opavě.
Zpracování daňových přiznání k DPH, dani z příjmu, silniční daně
Účetní kancelář Moniky Rajské v Opavě se zabývá zpracování daňových přiznání k DPH, dani z příjmu, převodu nemovitostí, silniční daně a zastupování klientů na úřadech.
Vedení mzdové a personální agendy, zastupování firmy na úřadech
Vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd, odvodů, ročního zúčtování daní, zhotovení smluv, zastupování firmy na úřadech provádí účetní Monika Rajská, Opava.
Profesionální zpracování daní a účetnictví včetně poradenství - daně a účetnictví bez starostí
Ing. Kateřina Mlýnská z Ostravy se spolehlivě postará o Vaše daně a účetnictví. Nabízí profesionální zpracování včetně poradenství.
Kvalitní zpracování i účtování mezd od profesionální mzdové a personální agentury
Pokud potřebujete pomoci s účtováním a zpracováním mezd pro své zaměstnance, můžete se obrátit na mzdovou a personální agenturu TRue account s.r.o v Havířově, která má zkušené a důvěrné účetní.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Zkušený daňový poradce - zpracování daňového přiznání přenechejte odborníkům
Zpracování daňového přiznání hravě zvládne účetní firma FULLCOM v Novém Jičíně. Obraťte se ještě dnes na zkušeného daňového poradce a budete mít po starostech.
Dobrý právník a advokát - advokátní, právnické služby s profesionálním přístupem
Kvalitní právní služby s profesionálním přístupem poskytuje advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský a JUDr. Zuzana Veselská v Ostravě, která se specializuje na oblast práva trestního a obchodního.
Kompletní účetní služby včetně zpracování daňového přiznání podle nejnovějších zákonů
O zpracování daňového přiznání se Vám postará havířovská účetní kancelář TRue account s.r.o., která poskytuje kompletní účetní služby pro malé i střední firmy a daňovou evidenci pro živnostníky.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Vedení a zpracování podvojného účetnictví i účetní závěrky od zkušených účetních
Na vedení a zpracování podvojného účetnictví včetně účetní závěrky se specializuje účetní kancelář TRue account s.r.o v Havířově, která má ve svém týmu jen zkušené účetní s bohatými zkušenostmi.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Účetní služby na míru - outsourcing, vzdálené vedení účetnictví
Pokud se chcete zbavit starostí s účetnictvím a hledáte spolehlivou pomoc při outsourcingu nebo vzdáleném vedení účetnictví, pak je zde firma FULLCOM - to jsou účetní služby na míru.
Vedení účetnictví, zpracování daní, účetní a daňová kancelář okres Nový Jičín
Vedení a zpracování účetnictví daňové evidence, vypracování daňového přiznání, ekonomické a finanční analýzy provádí účetní a daňová kancelář Ing. Dana Homolová sídlící v okrese Nový Jičín.
Ing. Dana Homolová - účetnictví a daňové poradenství
Kompletní právní servis pro firmy - korporátní, pracovní i obchodní právo, sepisování smluv a vymáhání pohledávek
Advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský a JUDr. Zuzana Veselská v Ostravě poskytuje kompletní a profesionální právní servis pro firmy, které působí v nejrůznějších oborech podnikání.
Zpracovaní daňového přiznání - rychle a kvalitně
Svěřte svoje účetnictví do rukou profesionálu. Veškeré druhy daňového přiznání Vám zpracuje Ing. Kateřina Mlýnská, která působí nejen v Ostravě, ale také ve Frýdku - Místku a okolí.
Advokátní kancelář, právník, advokát - komplexní právní služby a poradenství
Komplexní právní služby a poradenství se specializací na trestní a obchodní právo Vám poskytne Advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský a JUDr. Zuzana Veselská, kteří případy řeší s maximálním úsilím.
Daňové přiznání - zpracovaní všech druhů, komplexní služby, poradenství
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytuje komplexní služby v oblasti daňového přiznání v Ostravě, Havířově a okolí.
Pravidelné a dlouhodobé vedení, zpracování účetnictví
Chcete-li mít jasné, přehledné a průkazné účetnictví, tak jej přenechejte firmě FULLCOM s.r.o. z Nového Jičína, která vám zajistí pravidelné a dlouhodobé vedení (zpracování) účetnictví.
Kompletní účetní servis - zastupování před finančními úřady, zdravotními pojišťovnami
Součástí podnikání je jednání s úřady, proto využijte služby firmy FULLCOM z Nového Jičína, která vám poskytne kompletní účetní servis i zastupování před finančními úřady a zdravotními pojišťovnami.