Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Advokát, právník, advokátní kancelář - profesionální právní služby ve všech oblastech
Profesionální právní služby ve všech oblastech řízení se zvláštní specializací na oblast trestního a obchodního práva zajišťuje advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského a JUDr. Zuzany Veselské.
Spolehlivé vedení a kompletní zpracování účetnictví a daňové evidence
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytuje komplexní služby v oblasti daňové evidence, účetnictví v okolí Ostravy i Havířova.
Rekonstrukce účetnictví - opravy, úpravy a zpracování účetnictví na míru
Ing. Kateřina Mlýnská se postará o Vaše účetnictví. Ať už jste z okolí Ostravy či Havířova oslovte naší firmu, která se postará o zpracování účetnictví na míru a také provede celou jeho rekonstrukci.
Zpracování mzdové a personální agendy pro firmy
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti zpracování mzdové a personální agendy pro firmy v ostravě a okolí.
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Právní poradenství - právník, advokát, zastupování ve všech druzích řízení
Právní poradenství v Ostravě zajišťuje advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského, který svým klientům nabízí profesionální služby právníka a advokáta při zastupování ve všech druzích řízení.
Daňová evidence včetně daňového poradenství
Jsme spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti daňové evidence. Samozřejmostí je také poradenství v této oblasti.
Advokát, právník, právní služby, profesionální právní pomoc s osobním přístupem
Advokát a právník Mgr. Tomáš Veselský v Ostravě nabízí svým klientům právní služby a profesionální právní pomoc s osobním přístupem. Navíc hájí jejich zájmy s maximálním nasazením a skvělými výsledky.
Kompletní likvidace pojistné události – oprava vozu i náhradní automobil
Kompletní likvidace pojistné události i likvidace škod po havárii vašeho vozu zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. z Havířova. Po dobu opravy vozu vám zapůjčíme náhradní automobil.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Účetní firma - daňové poradenství, zpracování daňového přiznání
Správný výběr spolehlivé účetní firmy je důležitým krokem pro podnikatele. Neváhejte se obrátit na specialisty z firmy FULLCOM, která vám poskytne daňové poradenství a zpracování daňového přiznání.
Účetní služby - vedení účetnictví, daňové poradenství
Hledáte firmu, která se vám postará o vedení účetnictví, a také vám poskytne daňové poradenství? Firma FULLCOM přistupuje ke klientovi s přátelským přístupem a chrání, obhajuje práva i zájmy klientů.
Rekonstrukce, vedení a zpracování účetnictví - daňové poradenství
Rekonstrukce účetnictví, vedení i zpracování provádí v Ostravě a okolí Ing.Kateřina Mlýnská, která nabízí také daňové poradenství.
Rozvodové řízení, výživné - zastupování, právník s individuálním přístupem
Při rozvodovém řízení či řízení o výživném můžete využít služeb Advokátní kanceláře v Ostravě - Mgr. Tomáš Veselský umožňující zastoupení právníkem, který ke svým klientům přistupuje individuálně.
Rozvodový advokát, právník, návrh na rozvod, majetkové vyrovnání
Rozvodový advokát, právník, který zajišťuje návrhy na rozvod či majetkové vyrovnání realizuje Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho specializující se na právní služby v oblasti rodinného práva.
Jednoduché i podvojné účetnictví pro živnostníky a firmy
Jednoduché i podvojné účetnictví pro živnostníky, firmy, družstva, obecní úřady a podobné v Ostravě a okolí zpracuje spolehlivá firma Ing. Kateřina Mlýnská.
Odklad daní - posunutí termínu daňové povinnosti
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina mlýnská Vám poskytne odklad daní. Nabízíme komplexní služby v oblastí daňové evidence a účetnictví. Posuneme Vám termín daňové evidence.
Patentová kancelář - patentové přihlášky, vynálezy, užitné a průmyslové vzory
Patentová kancelář Ing. Pavel Nádvorník s.r.o. nabízí zpracování patentových přihlášek, vynálezů a registraci užitných a průmyslových vzorů i do zahraničí.
Zastupování ve správním,přestupkovém řízení,dopravní nehody – advokát
Zastupování ve správním či přestupkovém řízení v Ostravě například při dopravních nehodách zajišťuje Advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský, JUDr. Zuzana Veselská.
Referenční vozy, finanční leasing bez navýšení - komplexní nabídka financování a služeb
Referenční vozy a finanční leasing bez navýšení získáte u společnosti RT TORAX, s. r. o., která se zabývá prodejem nových i ojetých automobilů s komplexní nabídkou financování a služeb.
RT TORAX, s. r. o.
Patentová, znalecká kancelář Ostrava
Na nový vynález se uděluje patent, který zaručí vynálezci výhradní právo k využití vynálezu. Navštivte kancelář Ing. Pavla Nádvorníka v Ostravě na ulici Sokola Tůmy 1099/1. Poradíme se zpracováním přihlášky a vše potřebné za Vás vyřídíme: - patenty - vynálezy - průmyslové vzory - přihlášení do zahraničí - obchodní známky - zabezpečení ...
Insolvence, návrhy, zastupování v insolvenčním řízení, oddlužení
Zastoupení v insolvenčním řízení a oddlužení i návrhy insolvence řeší Advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského se sídlem v Ostravě, která dokáže vyřešit i složité problémy v oblasti insolvence.
Právník, obhajoba v trestním řízení Ostrava, ublížení na zdraví, krádež
Hledáte-li spolehlivého právníka, který Vám podá pomocnou ruku při obhajobě v trestním řízení či při řešení problematiky ublížení na zdraví nebo krádeže, obraťte se s důvěrou na advokátní kancelář JUDr. Jarmily Lipnické Pešlové v Ostravě. Právnička JUDr. Jarmila Lipnická Pešlová zajišťuje právní pomoc a poradenství především v regionech ...
Finanční služby, finanční poradce, hypotéky Ostrava
Spolupráce s klientem nekončí vyřízením hypotéky. Pokud si to klient přeje, sledujeme po celou dobu trvání hypotéky nejvýhodnější nabídky bank, abychom byli v době fixace připraveni poskytnout klientovi přehled nabídek, které jsou nejvýhodnější právě pro něj, a mohli případně refinancovat nebo vyjednat lepší sazbu. Nabídky sledujeme již 12 měsíců ...
Soudní znalec Ostrava
Znalecká kancelář Ostrava. Výpočet obvyklé ceny vozidel, strojů, zařízení a technologických celků, stanovení výše majetkové újmy při poškození, pomoc při koupi a prodeji.
Obhajoba, zastupování poškozených v trestním řízení - individuální přístup
Obhajobu a zastupování poškozených v trestním řízení zajišťuje Advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského v Ostravě, která má individuální přístup ke všem svým klientům a zajišťuje tak kvalitní služby.