Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Zpracování mezd pro malé firmy i velké podniky – kvalitně a spolehlivě
Svěřte zpracování mezd odborníkům ze společnosti DÚOPAM. Poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby zpracování mezd pro malé firmy i velké podniky nejen v Ostravě.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Mzdová agenda - zpracování mezd na klíč od profesionální a spolehlivé účetní firmy
Účetní společnost Účtárna na střeše s.r.o. z Havířova, která má dlouholeté a bohaté zkušenosti se Vám postará o kompletní zpracování mezd a veškerou personální i mzdovou agendu.
Zkušený daňový poradce - daňové poradenství a profesionální účetní služby
Hledáte-li kvalitního daňového poradce, který se postará o Vaše daně a veškeré účetnictví, obraťte se na Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. v Ostravě a budete mít jistotu bezchybně odvedené práce.
Pro plátce DPH vyřídíme vrácení DPH ze zahraničí – ze všech států Evropské Unie
Pro plátce DPH nyní vyřídíme i vrácení DPH ze zahraničí ze všech států Evropské Unie – Polsko, Slovensko, Německo, Rakousko, Francie atd. Obraťte se na firmu Účtárna na střeše s.r.o. Havířov.
Profesionální zpracování návrhu pro oddlužení a osobní bankrot
O profesionální zpracování návrhu pro oddlužení či osobní bankrot se vám postará firma paní Mgr. Ing. Ivany Zálešákové, jež své služby poskytuje pro širokou klientelu z okolí Bruntálu i Brna.
Účetnictví, daňové služby Frýdek - Místek, zpracování účetnictví, daňová přiznání, mzdy
Účetnictví, daňové služby Frýdek - Místek, zpracování účetnictví, daňová přiznání, mzdová agenda, daňová evidence, zastupování na úřadech.
Profesionální daňový poradce - kompletní účetní a ekonomické služby
Profesionálního daňového poradce a jeho služeb můžete hravě využít díky Auditorské společnosti CONSULT, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která navíc nabízí kompletní účetní a ekonomické služby.
Sepsání návrhu na povolení oddlužení a podání insolvenčního návrhu – pomoc při řešení dluhů
Advokátní kancelář – JUDr. Šárka Apltauerová z Ostravy je uvedena v seznamu VESTA a v její kompetenci je možnost podání návrhu na povolení oddlužení i podání insolvenčního návrhu.
Kvalitní zpracování daňového přiznání, daně - komplexní služby
Kvalitní zpracování daňového přiznání v okolí Ostravy a Frýdku Místku zajišťuje Auditorská společnost CONSULT, s.r.o., na kterou se můžete obrátit s jakoukoli službou v oblasti účetnictví.
Kotlíková dotace pro Moravskoslezský kraj - třetí výzva
Společnost Ing. Dalibor Čmiel poskytuje komplexní servis při vyřízení tzv. Kotlíkových dotací v rámci třetí výzvy v Moravskoslezském kraji.
Ing. Dalibor Čmiel
Řešení tíživé situace v rámci oddlužení formou nového zákonu o osobním bankrotu
Zpracováním kompletního návrhu v rámci insolvence se zabývá Mgr. Ing. Ivana Zálešáková. Ta poskytuje poradenství při oddlužení na základě nového zákonu o osobním bankrotu klientům z Brna a Bruntálu.
Audit projektů z fondů - profesionální kontrola čerpání prostředků
Auditem projektů z fondů se zabývá auditorská společnost Consult s.r.o., která sídlí v Ostravě. Obrátit se na ni můžete, pokud si přejete provést profesionální kontrolu čerpání prostředků.
Pomoc se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II pro podnikatele a živnostníky
Se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II se zárukou ČMZRB pro podnikatele a živnostníky, podnikající v Ostravě a Frýdku-Místku, Vám pomůže firma Jan Liška & Partneři, s.r.o.
Personalistika a mzdy - řešení na klíč, zpracování, komunikace s úřady i zaměstnávání
Na personalistiku a mzdy už nemusíte být sami, účetní firma Účtárna na střeše s.r.o. v Havířově přináší řešení na klíč. Postará se o zpracování, komunikaci s úřady i zaměstnávání lidí.
Notářská kancelář, dědické řízení, sepisování závětí , notářská úschova Třinec
Vyřizujeme dědické řízení, notářské zápisy, notářská úschova, ověřování podpisů, sepisování závětí, přijďte se poradit s pověřeným notářem - JUDr. Ivo Kuchařík Třinec
Insolvenční  správce - návrh na oddlužení, osobní bankrot, pomoc zbavit se dluhů
Pokud jste se dostali do finanční tísně a jste zavaleni dluhy, ať už malými či velkými, můžete se obrátit na insolvenčního správce Ing. Tomáše Poláčka z Ostravy, který Vám pomůže situaci vyřešit.
Auditorské služby, vedení účetnictví a daňové poradenství
Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. v Ostravě poskytuje auditorské služby, daňové poradenství a vedení účetnictví se zkušenostmi více jak 20 let.
Spolehlivé a precizní vedení účetnictví a zpracování daní
Postaráme se o Vaše účetnictví i daně. Naše společnost PELAN ÚČTO s.r.o. sídlí na ulici Slunečná 290 ve Frýdku - Místku, Vy k nám ale nemusíte, pro doklady si přijedeme sami.
Pomoc při platební neschopnosti od insolvenčního správce - vypracování insolvenčního návrhu
Ing. Tomáš Poláček vykonává činnost insolvenčního správce a pomůže Vám zbavit se dluhů, s osobním bankrotem a poskytne poradenství a veškeré služby v oblasti oddlužení.
Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví, zpracování daňové evidence a mezd
Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví, zpracování daňové evidence a mezd provádí Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
Exekuce, poradenství - pomoc s exekucemi
Odborné poradenství v oblasti oddlužení, zpracování návrhů na povolení oddlužení a vyhlášení osobního bankrotu poskytuje Ivana Zálešáková.
Daňové poradenství - zpracování bez chyb a problémů, odborná konzultace
Zpracování daňového přiznání jde i bez chyb a problémů, a to jednoduše díky daňovému poradenství auditorské společnosti Consult s.r.o. v Ostravě. Nabízíme odbornou konzultaci v oblasti daní.
Daně a účetnictví bez starostí - profesionální zpracování a poradenství
Odborníci z naší firmy DUOPAM Ostrava se o vaše daně a účetnictví rádi postarají. Nabízíme profesionální zpracování a poradenství.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Daňový poradce - profesionální poradenství pro fyzické i právnické osoby
Potřebujete-li kvalitního daňového poradce, který se postará o veškeré účetnictví, obraťte se na účetní firmu Účtárna na střeše s.r.o. v Havířově. Mají dlouholeté zkušenosti a velmi rádi Vám pomohou.
Sepsání kupní, darovací, nájemní smlouvy, dohody o narovnání, ověřování podpisů
Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě Vám s důvěrou nabízí pomoc při sepsání veškerých typů smluv, včetně dohod o narovnání a ověřování podpisů.