Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Etický fond – stabilní zhodnocení Vašich úspor
Hledáte cestu zhodnocení Vašich úspor, která by se shodovala s Vaším zodpovědným přístupem k otázce životního prostředí? Pak zvolte Etický fond od České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Odborné znalecké posudky a oceňování firem
Pokud potřebujete vytvořit znalecký posudek ohledně hodnoty Vaší firmy či společnosti, obraťte se na Prostějovskou společnost OMEGA.
Registrace ochranných známek a značek - v ČR, EU a ve světě
Obraťte se na znaleckou kancelář PATIN ze Zlína. Patentový zástupce a soudní znalec Ing. Zdeněk Kučera Vám zajistí profesionální služby a poradenství v oblasti registrace ochranných známek a značek.
Auditorská činnost, statutární a forenzní audit, kontrolní činnost v oblasti dotací
Získejte si důvěru u svých klientů a nechejte si vypracovat auditorskou zprávu od společnosti ADU.CZ s.r.o. z Malenic. Společně odstraníme nedostatky i rizika a zapracujeme na případných potížích.
Vyřízení splátkového prodeje a finančního leasingu, finanční služby
Vyřízení splátkového prodeje a finančního leasingu pro Vás v Brně zajistí firma Erste Leasing, a.s., která rovněž poskytuje vypracování nezávazné kalkulace.
Optimalizace firemních nákladů, vedení účetnictví a daňové poradenství
Optimalizujte firemní náklady a získejte partnera pro vedení účetnictví a daňové poradenství, žádejte služby společnosti D&D International s.r.o. z Prahy.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Vedení účetnictví a daňové evidence, personalistika a mzdy
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání pro firmy i neziskové organizace, personalistiku a mzdy realizuje společnost HEXA s.r.o., Tachov.
Účetnictví a daňový dohled s pojištěním za vzniklé škody
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová se postará o vedení účetnictví a daňový dohled s pojištěním za vzniklé škody pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Bytová výstavba a investiční činnost v oboru nemovitostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze je stabilní společností na českém trhu, která se věnuje bytové výstavbě a investiční činnosti v oblasti nemovitostí.
Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, daňových přiznání, školení
Kompletní účetní služby včetně zpracování daní, zastoupení na úřadech i možnost školení Vám zajistí firma DAKREZ, s.r.o. se sídlem na Praze 4 Lhotka. Finance v rukou profesionálů.
Zpracování mezd Praha – profesionální, spolehlivé a diskrétní
Jste majitelem firmy a máte zaměstnance? Pak nesete zodpovědnost za včasné a přesné výplaty mezd. S firmou PREMISOFT s.r.o. z Prahy máte zpracování mezd spolehlivě zajištěno.
Ekonomické poradenství odborně
Tým zkušených ekonomických poradců společnosti EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem v Praze Vám poskytne odborné ekonomické a daňové poradenství.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Návrhy a registrace licenčních smluv v tuzemsku i zahraničí Praha
Specializovaná kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol. patentová a advokátní kancelář Praha nabízí klientům služby návrhů a registrací licenčních smluv v tuzemsku i v zahraničí.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Oceňování Know-How, duševního vlastnictví, patentů - ochranné posudky
Oceňování Know-How, duševního vlastnictví či patentů realizuje znalecká kancelář PATIN z regionu Zlín. Specializuje se na ochranné posudky i poradenství v tomto oboru.
Financování zemědělské půdy až do 100% kupní ceny - výhodné úrokové sazby
Společnost Erste Leasing, a.s. sídlící ve Znojmě zajišťuje financování zemědělské půdy až do 100% kupní ceny s velmi výhodnými úrokovými sazbami.
Vedení účetnictví a daňové evidence malým a středním firmám v Brně a okolí, účetní poradenství
Profesionální účetní služby v okolí jihomoravského kraje Vám zajistí společnost ELIJA spol. s r.o. se sídlem ve Šlapanicích. Postaráme se o Vaše účetnictví, ať už jste malí či velcí podnikatelé.
Notářská kancelář, ověřování listin, zakládání společností, sepsání smluv
Notářská kancelář v Ostravě - JUDr. Jankovičová Hana poskytuje komplexní notářské služby jako ověřování listin, zakládání společností, předmanželské smlouvy, vyřízení dědictví.
Účetní controlling a supervize Praha - kontroly účetnictví
Chcete mít jistotu, že je účetnictví Vaší firmy v pořádku a nehrozí Vám žádné vysoké pokuty? Využijte služeb účetního controllingu a supervize poskytované spolehlivou firmou PREMISOFT s.r.o. z Prahy.
Zpracování daní, vyhotovení daňových přiznání Praha – pro právnické i fyzické osoby
O zpracování daní a vypracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby podle platných zákonů se za Vás postará společnost EKMA PLUS, s.r.o. z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Zpracování účetnictví pro firmy a vedení daňové evidence pro OSVČ, daňová přiznání
O kompletní vedení Vašeho účetnictví se postará společnost s bohatými zkušenostmi ÚČETNICTVÍ EKONA Ing. Jiřina Ekertová Velenic. Zajistíme veškeré účetní služby, precizně a spolehlivě.
Vedení účetnictví, auditorské služby, daňové poradenství pro firmy i OSVČ, Praha 10
Zkušeného auditora i ekonoma v jednom naleznete u firmy Ing. Ladislav Kozák, s.r.o. v Praze Hostivař. Kvalitní poradenství, vedení účetnictví i zpracování daňových přiznání.
Daňové a účetní služby pro firmy i jednotlivce Praha
Daňové a účetní služby pro podnikatele i fyzické osoby nabízí společnost SPOROS consulting, s.r.o. z Prahy.
Daňové a účetní poradenství Hodonín, vedení účetnictví, zpracování mezd, daňových přiznání
Experty na účetnictví a daně naleznete u zkušené společnosti Klimeš consulting, spol. s r.o. z Hodonína. Postaráme se o kompletní účetnictví Vaší firmy a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Daňový poradce pro klienty z oblasti Kladno, Praha, Slané, Rakovník
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí své odborné služby převážně pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Vedení řízení a sledování platnosti ochranných známek Praha – nezmeškáte termín obnovy
Patří do majetku Vaší společnosti vlastnictví ochranné známky? Vedení řízení a sledování platnosti ochranných známek můžete ponechat na patentové a advokátní kanceláři Rott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář